uj ja sånt händer, småbarn .. Grattis! |
Grattis, 002mateke, som på bokrean nu hittat ett riktigt guldkorn: "1001 filmer du måste se innan du dör" av Schneider, inbunden tegelsten för 119:- minus MedMera-rabatten. Så användbar vid t ex tillverkning av listor av typen Bästa Film År-från-år! __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
002mateke, den boken är rätt så kul att läsa. Tycker bara att många av filmerna verkar svåra att få tag på. __________________________ Borr |
Jag äger själv boken, gjort det nu i 2 år tror jag. Läst ut boken och har hittat ganska mycket intressanta fakta som jag icke vetat sedan tidigare. Kallar den för min egna Bibel. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Även jag passade på att inhandla denna boken nu på rean. Verkar väl rätt okej, lite väl många gamla filmer för min smak, men man kan ju inte få allt! |
Grattis till mig själv som igår passerade 400-strecket över antalet sedda filmer! |
Grattis, martin88! Grattis dagens namnsdagsbarn, Gunborg & Gunvor! Grattis, 002mateke till att du passerat Wildpalm i statistiken över Foruminlägg och hoppat upp till en 7 plats! __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Vänta bara på Goliats 250-filmsskräll som kommer strimla sågspån av alla våra egna "grattis" |
Hehe, ja d har du rätt i, Sofia92! __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Grattis till mig som fyller 23 idag! __________________________ //* |
Grattis Shining_Pearl __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Ja, grattis, grattis (läses med göteboschdialekt)! __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Tack så mycket. Jag hade en bra dag. __________________________ //* |
Gratulerar Shining_pearl_! Jag vill då passa på att gratulera mig själv som precis har gift mig. Att den här dagen skulle komma hade jag inte riktigt räknat med. __________________________ Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv. Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt. Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig! |
Shit! Det var ju seriöst. STORT GRATTIS!!!!! __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Oj, vad trevligt!! Stort grattis! __________________________ //* |
Mycket kul att höra(eller läsa). Stora gratulationer __________________________ Borr |
Grattis shingin_pearl_ och Raceai. Fast Raceai, dig är jag lite besviken på faktiskt. __________________________ "I'm not even supposed to be here today!" |
Man får ta och gratulera både Pärlan och Raceai! Beskedet från Raceai slog ned som en bomb i min hjärna då mina fördomar splittrades till småsmulor. Stort grattis i alla fall! |
Wow, grattis, Raceai! Stort. Vuxenpoäng. Detta bleknar i jämförelse, men: Grattis 002mateke, som nu har 153/250 filmer på IMDb Top250 sedda, alltså mindre än 100 filmer kvar! __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Grattis Wookad, som sitter och världens godaste pizza från Sveriges bästa pizzeria år 2005-2006 och som fortfarande gör precis likadana och lika goda pizzor. Anjas Vedugnspizza For President!!! __________________________ The angus bacon & cheese + stor pommes + bea-sås + mjölk = FILIBABBA! |
oj, nu är det så många...grattis allihop! Men grattis speciellt Raceai, känns alltid riktigt seriöst när någon gifter sig. |
Grattis jag igen. 2222 inlägg. Historiskt ögonblick? __________________________ The angus bacon & cheese + stor pommes + bea-sås + mjölk = FILIBABBA! |
Grattis, Wookad! Men var ligger Anjas då? Hur tar man sig dit kommunalt? Satt du där med laptop, då, eller? __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Grattis, 002mateke till att 1. Din Best-directors-toplist e helt klar! 2. Din Bästa Film år-från-år-lista e helt klar! Dvs priset "002-Licence To Thrill" har alltså delats ut. Båda kan beskådas på profilen så klart. Puh - det tog tid! __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Anjas Vedugn ligger bara cirka 80 meter härifrån. Man åker till Bandhagen och går upp för Björksundsslingan. Nä, jag tog med pizzan hem. __________________________ The angus bacon & cheese + stor pommes + bea-sås + mjölk = FILIBABBA! |
Tack, Wookie, då kommer jag över en dag, köper en pizza och så kollar vi en film hemma hos dej! Grattis alla kvinnor på denna kvinnodag 8 mars! (synd bara i världens mest jämställda land att det inte finns ngn mansdag, eller barnens dag, eller filmens dag) __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Idag fick jag reda på att vi kanske ska flytta till Amerika. South Carolina, vill modern flytta till. Men jag vill inte flytta dit. Där bor ju det en massa hjärntvättade djupt kristna familjer. Vi kommer säkert att bli utsatta av en massa skit! Paranoid jag vet. Men det är sant. Det kanske blir Amerika om 2 - 3 år. Fast då vill jag inte bo i South Carolina. Utan då vill jag bo i, Wyoming. Men det verkar kul Amerika. Fast jag vet inte om jag vill bo där. __________________________ And if the dam breaks open many years too soon And if there is no room upon the hill And if your head explodes with dark forbodings too Ill see you on the dark side of the moon |
South Carolina. Det är där allt sjukt händer. Wyoming. Vi tycks ha samma smak. Jäkligt vacker delstat med bl.a. Yellowstone. Dock lär det kanske bli lite trist i längden i.o.m. att det inte finns några större städer där. Varför ska ni flytta dit? __________________________ The angus bacon & cheese + stor pommes + bea-sås + mjölk = FILIBABBA! |
Plugga i USA är en dröm för mig, eller att ens komma dit är en dröm. Kostar mycket pengar, jag hade varit skitglad. SÅ mycket att se i USA, visst du kanske bor i en hyffsad sjuk stad, och sjukförsäkringen är sky hög, men skaffa körkort och kör runt landet vettja. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
USA är nice, men Europa är då fan bättre. Vi har kultur och historia sedan låååång tid tillbaka. Vi är originalet, USA är kopian. Skulle nog inte vilja bo i USA, men en långresa dit vore inte fel. __________________________ The angus bacon & cheese + stor pommes + bea-sås + mjölk = FILIBABBA! |
Varför detta ämne i denna tråden? Borde det inte vara i OT-tråden? |
Jo, men det var mitt sätt att gratta honom __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Jo, era svar kan jag förstå, men inte hans inlägg som tvingade er att kommentera i denna tråden Var nog bara en tabbe från Timotis sida antar jag! Skulle själv inte gärna bo i USA, däremot hade det varit kul att vara där en kortare period, upp till ett halvår kanske! |
Grattis, Timoti! Eller nåt... varför skrev du här om du inte vill dit? Äh, grattis iaf! USA 6 mån med bil kust till kust två olika sträckor vore definitivt inte fel...! Nån som ska med? Äh, vi fortsätter i Öppna Tråden/Off Topic-tråden. __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Jadu, Wookad. Jag vet inte. Mamma vlll ha omväxling eller något sådant. När jag får chansen så frågar jag. Det låter trevligt att vi har samma smak. När det gäller om delstater. Fin natur och väldigt vackert som du säger, Wirkad. Man tackar, Mateke. Ja det skulle vara trevligt att åka från, kust till kust. __________________________ And if the dam breaks open many years too soon And if there is no room upon the hill And if your head explodes with dark forbodings too Ill see you on the dark side of the moon |
---- [Inlägget redigerades av Robert_Eriksson 2011-03-25 22:58:43] |
Nawe. Nu blir Shining_Pearl_ svartsjuk __________________________ The angus bacon & cheese + stor pommes + bea-sås + mjölk = FILIBABBA! |
Förlovning är större än en födelsedag eller matekes "Nu har jag sett 150 filmer på IMDB-topplistan". Så GRATTIS Robert. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Ja, sannerligen, grattis, Robert! __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |