Om ni var tvungen att välja EN TVserie som är den bästa vilken skulle det vara då? (En Tv serie iinte ett program eller dokusåpa). Jag tror att jag skulle välja Saltön. __________________________ Jonny Kennedy: Tänk att så många människor fortfarande är rädda för döden. De vägrar tala om den, trots att det är en del av livet. Varför inte istället organisera den som vi gör med en födelsedag eller annat firande? [Inlägget ändrat av moderator wildpalm 2007-01-03 20:10:13] |
Och då menar du en serie KatrinaL. Det måste vara Arkiv X, den har levt (visserligen död nu men) länge och alltid varit lika spännande och bra. Många guldkorn, men en del säsonger var mest trista. __________________________ Gillar långa promenader i månsken och fläskiga kvinnor. |
Har sett en del bra men ''24'' är nog den bästa. __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) |
KatrinaL: Du kan inte sett många serier om du tycker Saltön är den bästa någonsin.. __________________________ Impressive, most impresive. |
Varför? __________________________ Jonny Kennedy: Tänk att så många människor fortfarande är rädda för döden. De vägrar tala om den, trots att det är en del av livet. Varför inte istället organisera den som vi gör med en födelsedag eller annat firande? |
Midsomer Murders och Cityakuten.. |
vänner är bra. __________________________ My name is tony montana |
Jag harinte följt så många serier i mitt liv, men jag gillar både LOST och Invasion. För jävla synd att dem lade ner Invasion innan den avslutades. Vem vet, kanske gör ABC detsamma med LOST? __________________________ I see you... you... are... gonna... get... get it... BREEDER!!! |
What?? Har de lagt ner Invasion?? Nooo!!!! Den bästa skulle jag säga är Vänner. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Bäst är den inte, men den som ligger mig närmas hjärtat - Baywatch. Annars har jag alltid tyckt om Rederiet, men det är ju mer av en en såpa kanske. __________________________ // |
Ääh, Baywatch tittade man ju bara på i 5 minuter. Babewatch var nästan bättre och då räckte det med 3. __________________________ Gillar långa promenader i månsken och fläskiga kvinnor. |
Våra bästa år |
Lost, eller House är åxå jävligt bra __________________________ Har kommit fram till en sak. Jag är född till att älska filmer, och kommer alltid att göra. Finns inget jag kan göra åt det. |
Ja lost är också riktigt bra. __________________________ My name is tony montana |
Om jag skulle välja så skulle jag ta OC därför de är den bästa ungdomserien,tycker jag |
Världens bästa tv-serie alla kategorier är fortfarande Twin Peaks. __________________________ Vänliga Hälsningar, Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
. [Inlägget redigerades av Mr Blue 2011-08-14 16:06:22] |
Bones är en spännande och bra serie. __________________________ My name is tony montana |
Det framkallar ångest hos mig att behöva välja ut en enda tv-serie, då man har många favoriter som är omöjliga att rangordna. Men jag säger ändå första säsongen av 24. |
Lost __________________________ "If he dies, he dies". Drago |
Shogun slår det mesta. Underbar serie __________________________ Dra aldrig i Tampong snöret. [Inlägget ändrat av tjockjohan 2007-01-04 14:19:01] |
Lost och Prison Break __________________________ MOHAHA |
Seinfeld är bra. __________________________ My name is tony montana |
Jag gillar även Lost |
1. Arkiv X 2. Lost 3. Millennium 4. Roswell __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
24 är ganska bra. __________________________ My name is tony montana |
Midsumer Murders, Mord I Sinnet och House __________________________ aka S16F |
Det finns ju många serier som är bra men jag tycker lite bättre om - Vänner (Den är alltid kul, jag skrattar eller flinar alltid) Men jag har börjat se på LOST - den var verkligen bra! Synd är att Invasion lades ner, ville ju se hur det slutade! __________________________ Denlevandeliket |
Walker texas ranger... utan tvekan. Sjukt kul! __________________________ http://www.emptystudios.tk Check it out! |
Band of brothers tätt följt av Twin Peaks. __________________________ cstroMANIA |
HAha! lätt Seinfeld,sjukt rolig att följa om och om igen! __________________________ /Linn |
Lost är helt klart den bästa serien! |
Lost eller the simpsons? the simpsons såklart. __________________________ My name is tony montana |
bob:Ja seinfeld är roligt att följa. __________________________ My name is tony montana |
Weeds rockar verkligen stenhårt Annars är ju House och Våra värsta år förbaskat bra. __________________________ Too tight? You can land a jumbo fucking jet there. |
Har kollat lite på "Dexter".. Älskar killen redan, helt klart killens år. ... .. __________________________ Gillar långa promenader i månsken och fläskiga kvinnor. |
Simpsons!! (lr Cityakuten?!) __________________________ -"My Homer is not a communist. He may be a liar, a pig, an idiot, a communist, but he is not a porn star. " |
Twin Peaks, Scrubs eller Lost beroende på vilket humör man är på. __________________________ mad world... |
KRIGETS VINDAR, people! är det ingen här mer än jag som har sett den? underbar ju! __________________________ vinternattsvixen |
Jag är ju så jävla dålig på att följa serier... missar jag ett avsnitt så pallar jag inte se resten heller. Men Replicas förslag, Scrubs, kan jag hålla med om ^^ Fan, vi tycker samma om allt ju, Replica! Om du och jag reggade oss på en match site så hade vi säkert fått typ 100 % match. Mmmm.... vill du bli min livskamrat? __________________________ - I'd rather have a gun and not need it, than need a gun and not have it. |