Nej, jag hade visst fel, det var bara 4 avsnitt.. Konstigt. __________________________ Tell Drama he's on the top of my list of things to do today, along with inserting needles in my cock! |
Det var så? Jag vet att dom inte fick rättigheter att sända fler avsnitt på tv4 efter allt klagande, men jag hoppades ändå att dom gjort fler. Men High Chaparall var ändå ganska hyffsat, fast det verkar ju inte heller blivit så långvarigt. Synd, med tanke på vilka härliga killar dom är. 100 höjdare har däremot inte nått lika långt fram som dom andra serierna. |
manne747: Turtles rock's dude Föresten har ni glömt bort Macgyver, det var ju den bästa serien under 80-tal tidigt 90-tal. Älskade den när jag var liten. __________________________ //Madeleine |
En serie som jag har sett alla avsnitt av flera gånger om är Vänner. Den håller och är svår att tröttna på. Scrubs, morden i midsomer och 2 and 1/2 men är också bra.. |
Den bästa...hmm...det skulle nog bli (jag har faktist 5 st). Two and a half men Vänner Kvareret Skatan Cosby Reba (Alla komedi) De är så roliga alla |
Pang i bygget, Little Britain, Simpsons och inte minst *gråter nästan av saknad* Modedockorna (Paper dolls) med bl a Nicolette Sheridan, som visades på tv i mitten av 80-talet. Släng dig i väggen, Desperate Housewives! __________________________ "A man's best friend is his mother." Norman Bates, "Psycho" [Inlägget redigerades av Savannah 2007-08-01 13:22:50] |
Räknas humorserier som t.ex. "Svensson Svensson" och "En ängels tålamod"? De var rätt bra. Annars är ju Arkiv X en klassiker. |
Entourage, Californication och Dexter är blivande klassiker! __________________________ Tell Drama he's on the top of my list of things to do today, along with inserting needles in my cock! |
Svenska: Rederiet slår alla svenska serier med hästlääääääängder...... Amerikanska: Finns så många bra lixom men bara för att nämna några. Simpsons Förhäxad The 4400 Desperate Housewives Nanny Prison Break Smallville Heroes House Brittiska: En del bra där med men för att nämna två. Life On Mars Skins |
Förhäxad Beverly Hills (i början iaf innan Valarie ) Scrubs The 4400 första säsongen var <3333333 sen blev det ganska... tråkigt ;S sen finns det endel som man inte direkt tittar på så ofta, eller sånt som inte går på de kanaler vi har :'> men de orkar jag inte skriva upp |
band of brothers __________________________ http://www.youtube.com/watch?v=PTOWFcbUxPM |
Bästa TV-serierna är House och Sex and the city! Jag har faktiskt drömt om Dr House, det ni! __________________________ http://linda.lindasfilosofi.se |
hm... scrubs, beverly hills, sex and the city, little britain, mcgyver, förhäxad, desperate housewifes, simpsons, family guy, våra bästa år, våra värsta år... jag måste nog säga VÄNNER. Vänner är bäst!! __________________________ Tom Felton är den hetaste som finns [Inlägget redigerades av MJlover 2007-09-14 14:44:25] |
nån mer än jag som följer den relativt nya tv serien 'big love' ? som nu är inne på sin andra säsong på canal + __________________________ fight the real enemy' |
Va härligt att höra att det finns de som tycker "Vänner" är det bästa mänskligheten har presterat inom serieskapandet. "Förhäxad" har ju också liksom vänner en helt otrolig dynamik i sig. Jag hävdar å det bestämdaste att "riket" av lars von trier är en av de bästa serier som gjorts, men då har jag inte kollat på alla säsonger av förhäxad |
förhäxad är sjukt bra.. men det blir bara sämre och sämre.. de två senaste säsongerna kan inte mäta sig med de första på nått sätt x) __________________________ fight the real enemy' |
Har ångrat mig. Lilla huset på prärien tycker jag är den bästa serien genom tiderna. |
Precis som Lepre säger är "Californication" en riktig höjdare. |
Diggade de tre första säsongerna av coupling stenhårt, Jeff är guden i min gudalära. Någon som sett dem? |
SUPERNATURAL !! <3<3<3 |
1. SUPERNATURAL!!!!! <3 <3 <3 <3 2. PRISON BREAK!! 3. LOST!! |
Prison break! fast den tredje säsongen verkar inte vara lika bra som dom första men skhofield är bäst<3 |
Heroes är mycket bra __________________________ They say the future's out to get you, you know that I wont let you fall. |
Måste skriva in Dexter också..... helvete va bäst.... |
1. Lost 2. Scrubs 3. Dexter 4. Band of Brothers (miniserie) 5. Simpsons |
Den ultimata TV-serien är Scrubs, den har ju liksom allt; humor, allvar, djup, yta, sköna karaktärer och bäst musik! Visst finns det andra grymma serier, men det finns ingenting som slår Scrubs. |
Ja, jag vet att detta är en mini serie, men den är jävligt bra; jag pratar om svts drama "En uppstoppad Hund" den gick under våren i svt och den var hur j*vla bra som helst, bättre har inte gått på tv sen första två säsongerna av Rederiet. __________________________ movies are forever... |
Jag har sagt det förr och jag... "Eks Fajls". |
Klart CSI Las Vegas. Det blir bara bättre och bättre! |
CSI suger juh.... spelar ingen roll vilken stad dom befinner sig i. Plus jag HATAR att tidningar skriver saker som " ..och en specialgrupp har satts in, som jobbar på liknande sätt som man gör i CSI..." Precis som att CSI var först med forensic science!! Att polisen härmar CSI!! Pfffff... Jag blir så trött. Men nu kan jag gå vidare i livet. När jag fått ur mig detta. __________________________ A Fonzanoo is a guy who farts in the tub, and bites the bubbles. |
Vi skulle aldrig kunna välja EN! NEVER!!!!!!! dom bästa, eller några av de bästa är: Simpson SCRUBS sexandthecity FamilyGuy OC Onethreehill girlmoregirls prisonbreak vänner desperatehousewives coldcase criminalminds CSI - miami .. tror att jag har nämt alla våra favvvvvvosar nu! __________________________ mel0linn |
Prison Break säsong 1 Heroes Sen har vi mina kärleksfulla serier så som: The OC och One Tree Hill. __________________________ "In Vietnam The Wind Doesn't Blow, It Sucks" |
Självklart Beverlyhills, |
Grey's Anatomy^^ |
Såg ett par avsnitt av Dexter häromdagen. Riktigt jäkla fet serie. |
Ja, Dexter är utan tvekan den bästa serien som just nu går på TV enligt mig! __________________________ http://www.martin88andersson.blogspot.com/ |
Jag skulle lätt välja Desperat houswife __________________________ @ |
Det måste ju vara X-files. |
Tv-serier 1. Doctor Who 2. Svarte Orm 3. Sherlock Holmes (Granada serien) 4. The Prisoner 5. Osäker, kanske Life on Mars Miniserier: 1. Riget (mini) 2. Jag Claudius (mini) |
Vad tycke ni om "Lasermannen" som gick här om året?? Jag tyckte den var briljant. __________________________ David Mills |