Serien som jag just nu är helt insatt i är 24, sett alla dem tidigare 6 säsongerna, Redemption och nu på säsong 7. Riktigt bra serie. __________________________
Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad
För ett antal år sedan tyckte jag att Melrose Place var den bästa serien Har ändrat mej nu Blir aldrig trött på Seinfeld,skrattar lika mycket nu som när den gick första gången
Minns inte om jag skrivit i den här tråden förut så tar det nu. Tycker att Simpsons är den bästa tv-serien som finns. Rätt tätt efter kommer 2 1/2 men, men Simpsons toppar eftersom det finns så många avsnitt och att serien bara blir bättre och bättre.
När det gäller svenska tv-serier ligger C/o Segemyhr som ohotad etta. Har nog sett varenda avsnitt minst 8-10 gånger. __________________________
Ne, xAgnees, Lost var en gång ett mästerverk, hade fortfarande varit det om dem slutade efter första säsongen och lagt till ett alternativt bättre slut. __________________________
Some is rich Some is poor That is just the world is.
Blackadder är en självklarthet. __________________________
Al : Son, have I told you not to get married? Bud : Yeah, dad. Al : Have I told you not to become a shoe salesman? Bud : Yeah, dad. Al : I guess I told you everything I know then.
Oz har jag inte sett ännu... Men spanar just nu igenom Prison Break som jag aldrig såg när den visades, bra serie.... Men en utav favoritserierna just nu är Breaking Bad. __________________________
Oz måste du försöka se uncle. Prison break den första säsongen är bäst sen spårar det lixom ut tyvärr. Breaking Bad har ja bara sett första säsongen av och gillade den väldigt mycket, vet ej riktigt varför jag inte fortsatt se den, men får nog göra de,