Forum » Filmpunkten » Diskutera Filmpunkten » Avstängning av medlemmar   < 1 2 [3]   2009-05-03 14:00:34
uncle_funk
Registrerad: 2007-12-31
1. Du påstår att forummoderatorn gör ett dåligt jobb, det är brist på respekt det, han har väll mer viktigare saker att göra mer än att aja-baja folk som säger ditt namn.

2. Du har rätt, HOST, så rätt HOST.
__________________________

Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1.
Topplistan uppdaterad

Senaste recenserade filmer:
Lost in Translation (2003)
Doften av grön papaya (1993)
Watchmen (2009)
Friday the 13th (2009)
  2009-05-03 14:06:32
ToxicAvenger
Registrerad: 2006-02-14
Ja, men nu är du inte regelgrundare här. Sluta bete dig som att du är det.

"Vad är svårt att förstå vad som är acceptabelt och inte?"

Återigen, vem fan är du?
  2009-05-03 14:35:13
Emiam
Registrerad: 2006-10-14
Uncle, det där är DIN tolkning!
Din sarkasm kan du skicka via PM. Jag är inte sarkastisk mot dej - vad håller du på med?

Toxic, återigen, vad är acceptabelt i samhället? Ska vi ha specialregler på en sajt för att såna som du "vill ha lite kul" då och då och krydda upp diskussionerna med uthängning och personliga påhopp? Är det DET du säger?

Hej FRA!
Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse!

PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg.

Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se
  2009-05-03 14:46:44
DuskBringer
Registrerad: 2005-05-17
002mateke, vem är det som har hängt ut dig, hur och när?
__________________________

- We'll talk about that when I'm dead.
  2009-05-03 16:43:42
Wookad
Registrerad: 2006-03-21
Snark........
  2009-05-04 11:20:48
Emiam
Registrerad: 2006-10-14
Kopia från fel tråd vad gäller Topic:
Igår 2009 05 03, 002mateke:
"Svara ärligt på frågan, ToxicAvenger, har du nånsin mobbat mej här på forum? Har du hängt ut mej offentligt istället för att skicka saker via PM? Har du kommit med personliga påhopp mot mej?"

Igår 15:51:25
ToxicAvenger:
"Nej, inte avsktligt.
Ja. (Men det har självklart aldrig du gjort)
Ja."

Fantastiskt att vi har ett erkännande!
Wookad, nu är det din tur - kan du också svara på frågorna här ovan?

När vi sen har minst ett erkännande kanske sajten kan ta och en gång för alla att bestämma HÅRT vad som bör/ska göras mot "folkuppviglare" av exemplen vi sett då och då genom åren från de som medvetet retas för "att ha lite kul" i debatten.
Goliatbagge, tycker du inte (alls) att FP vid det här laget bör ta hårdare tag mot denna nätmobbing som pågår på forum? Om du inte alls tycker det blir jag väldigt förvånad för det första. För det andra vill jag sen ställa samma fråga till Kristoffer och Wildpalm om huruvida de tycker det är acceptabelt med offentlig uthängning och personangrepp (till skillnad från textangrepp).

Hej FRA!

Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se
  2009-05-04 11:47:57
Wookad
Registrerad: 2006-03-21
1: Nej, jag har inte mobbat dig.
2: Ja, det har jag gjort, men jag ångrar det inte.
3: Ja, det har väl hänt. Har kallat dig för "Mats" och någon enstaka gång för barnslig/dum/larvig etc. Jag ångrar det inte heller, jag står för vad jag tycker!

2009-05-04 20:46:03
ToxicAvenger
Registrerad: 2006-02-14
"Fantastiskt att vi har ett erkännande!"

Herregud, jag har väl aldrig försökt "dölja" detta och precis som Wookad skriver är detta inget jag ångrar.
< 1 2 [3]