ycker det e diskuterbart och baggen sat att vi skulle starta en tråd om vi hade nåt att säga om det.. jag citerar 002mateke(kolla mateken nu tog jag inte ditt värdefulla namn) från grattis tråden : Detta borde man markera MYCKET tydligare än vad som idag görs. Mobbarna fortsätter ju att härja fritt om än med några veckors mellanrum. Medlemmar som beter sej så borde FP kunna stänga av under en begränsad tid (!), är mitt förslag. Samma mobbare kommer bevisligen tillbaka igen, och igen, och igen... vilket INTE får vara acceptabelt. FP för i detta fall i dagsläget en rätt vag politik gentemot medlemmar som kommer med personangrepp vrf ska man bli avstängd för det mateken?man ska inte ta det alltför allvarig vad som händer på nätet __________________________ Can´t you see, the devil in me just take a look in my eyes I´ll play for you, this wicked melody it is magic will reach for your soul It burns inside, no place to hide this strange tune possesses your mind It comes over you, & the nightmare is true you will enter the realm of the dark///candlemass [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2009-04-27 20:17:33] |
Är det mer okej att trakassera folk via nätet menar du? Får hålla med 002mateke på denna punkt. Det är aldrig okej med mobbning och ska verkligen göras något åt. En varning skulle kanske passa bäst till de medlemmar som sysslar med detta, slutar de inte då, så ja, stäng av för en tid. Håller de fortfarande på när de kommer tillbaka så stäng av dom helt och hållet. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. "Don't follow in my footsteps. I run into walls." "I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." |
nej men vrf ta allt så seriöst?men vrf haka upp sej på att nån som råka kalla maketen för det namnet-som-man-inte-få-skriva?han får skylla sej lite tycker jag men det e min åsikt och det står jag för...den som blir avstängd helt och hållet kan ju komma tillbaka i ett annat alias __________________________ Can´t you see, the devil in me just take a look in my eyes I´ll play for you, this wicked melody it is magic will reach for your soul It burns inside, no place to hide this strange tune possesses your mind It comes over you, & the nightmare is true you will enter the realm of the dark///candlemass |
002mateke: Kan medge att jag uttalat mig nedlåtande om dig ett flertal gånger. Detta på grund av att jag är så otroligt trött på ditt evinnerliga gnäll och ditt barnsligt stora kontrollbehov. När du inte får som du vill blir eller blir kritiserad börjar du anklaga folk för mobbning istället för att inse att det är du som försätter dig själv i blåsväder. Du borde även förstå att all kritik är riktat mot 002mateke, inte dig personligen. Jag skiter blankt i hur du är som person i det verkliga livet, men så länge du fortsätter att styra/ställa/skapa egna regler i forumet, kommer du att få ta skit. "002mateke" är som en liten hög florsocker - söt, men splittras så fort vinden blåser, vilket jag tycker är synd. Det kan ju inte vara bra för din psykiska hälsa. |
Får man skylla sig själv när man blir mobbad/trakasserad? Jag har inte följt Grattis-tråden så vet inte alls vad som skrivits, men på dig låter det ju som om mobbing är helt okej, för det är ändå bara på internet och där skrivs ingenting seriöst? Stänger man av en användare så får man i så fall göra om i inställningarna så de avstängda användarna inte bara ska kunna skapa ett nytt alias. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. "Don't follow in my footsteps. I run into walls." "I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." |
Finns betydliget värre personer än mateke på Filmsidor, enligt mig. [Inlägget redigerades av modv0074 2009-04-27 20:51:22] |
@ Shadowfax: Du läste uppenbarligen inte Wookads post. Gör det, föreslår jag. |
ToxicAvenger: Nej, hans inlägg fanns inte när jag påbörjade att skriva mitt så det var lite svårtläst vettu. Men nu har jag läst och för den delen inte kommenterat tråden sen dess. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. "Don't follow in my footsteps. I run into walls." "I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." |
Men mateke, han tar allt som mobbing. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
@ SF: Jag förstår. |
Vad har jag nu missat? :O __________________________ Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv. Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt. Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig! |
Folk som inte kan stava borde däremot stängas av. __________________________ - We'll talk about that when I'm dead. |
DB, så då menar du att du har större rätt än dyslektiker att vara inne på forumet? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) [Inlägget redigerades av uncle_funk 2009-04-27 21:22:41] |
uncle_funk: Ja. Det är väl klart? Jag "menar" för övrigt aldrig någonting. Jag klargör. __________________________ - We'll talk about that when I'm dead. |
tack uncle om du försvarade mej där uncle: du har rätt att han tar ju allt som mobbning shadow:läs först vad som har hänt så vet du istället för att pladdra på utan att veta nåt __________________________ Can´t you see, the devil in me just take a look in my eyes I´ll play for you, this wicked melody it is magic will reach for your soul It burns inside, no place to hide this strange tune possesses your mind It comes over you, & the nightmare is true you will enter the realm of the dark///candlemass |
"shadow:läs först vad som har hänt så vet du istället för att pladdra på utan att veta nåt" Ha ha, ibland är FP riktigt roligt. __________________________ - We'll talk about that when I'm dead. |
bra att nån tycker det..själv tycker jag att det e en sjunkade skepp __________________________ Can´t you see, the devil in me just take a look in my eyes I´ll play for you, this wicked melody it is magic will reach for your soul It burns inside, no place to hide this strange tune possesses your mind It comes over you, & the nightmare is true you will enter the realm of the dark///candlemass |
Freddyvonmetal: Hur skulle jag få tillgång till alla de inlägg Goliatbagge rensat bort hade du tänkt? Allt annat har jag läst dock, och håller fortfarande på min åsikt. Att sedan 002mateke är något lättstött och kallar det för trakasserier och mobbing så fort han inte får som han vill är en annan sak. Kritik är okej att ge, men att trakassera är en helt annan sak. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. "Don't follow in my footsteps. I run into walls." "I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." |
Då är det lika bra att hålla tyst, jag menar, varför tala när folk blir så lätt "trakasserade"? Vad är ett forum om man inte bråkar lite då och då? Nämn ett forum där det inte finns något gnäll, jag tycke inte någon är utstött på sidan. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
Nu pratar jag ju om att trakassera som i att mobba, uncle. Att bråka och mobba är det stor skillnad på. Sedan får väl de lättstötta personerna skärpa till sig lite och inse att man inte kan gasta om mobbing så fort någon inte håller med om dennes åsikt. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. "Don't follow in my footsteps. I run into walls." "I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." |
Men jag förstår inte varför vi snackar mobbing, när har det skett mobbing i forumet? Kan någon förklara det för mig? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
Det var 002mateke's beskrivande ord för vad som sagts i Grattis-tråden. Vad som däremot sas i tråden (så man kunde utforska huruvida det var mobbning eller inte) är lite svårt att ta reda på eftersom Goliat rensade. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. "Don't follow in my footsteps. I run into walls." "I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." |
Jag stör mig på det precis lika mycket som dig DB, men jag gör klokt i alla fall att hålla tyst om det. Alla vet ju vad du syftar på. Att du klargör dina åsikter skiter jag blankt i eftersom du förmodligen inte bryr dig ett dugg om vad folk tycker eller tänker på detta forum, tycker jag det ser ut som iaf. Rätta mig om jag har fel. Dock så uppmuntrar jag till bättre stavning eller "hintar" folk att redigera sina inlägg... __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. |
Suck. Det är f-n skrattretande pinsamt vad vissa skriver här. Var är nyansen i debatten? Wookad, ditt pinsamma inlägg (OBS, jag skriver INTE att DU är pinsam, dvs därför är det inget personangrepp!!!) bara vägrar jag att svara på. Rannsaka dej själv likadant istället och lika mycket/noggrant så får vi se vilken realistisk självbild du har. Faktum kvarstår, jag har rent samvete för jag ger mej aldrig på andra med personangrepp, vilket du klart gör, ofta på ett klart elakt sätt dessutom. Det är medvetet trakasseri och kränkande. Vad tror du skulle hända om alla här i forum var som du, dvs medvetet lika elaka? Vad tror du skulle hända om JAG var likadan som du, dvs medvetet lika elak? Ursäkta mej, men nu gör du mej jäkligt förbannad. Rent nonsens är det att försvara dej som du gör. Shadowfax, tack för nån som helst förståelse. Alla ni andra som försvarar er mot "den alltigenom genomhemske 002", när ni i själva verket borde titta er själva i spegeln - resonerar Ni likadant när ett gäng småbråkar på skolgården eller efter en fest då lite alkohol är inblandat med nån eller några som inte vill (helt enkelt)? Dvs att, nämen vadååå, lite skoj får f-n stackarn tåla, eller hur!!?! Höh, hö, hö! Gör ni det så är ni empatiska idioter, ursäkta för att jag säger det, men isf förstår jag varför det finns mobbing i världen, även vuxna emellan. Ni har gått för långt nu. Det hela är egentligen MYCKET enkelt vilket jag sagt från första början: Lägg ner så fort nån inte längre vill att ni bråkar med honom/henne! Annars är det total respektlöshet. Är det så jävla svårt att förstå? [Lägger ner diskussionen här från min sida - orkar eller vill inte fortsätta försvara grundläggande rättigheter, dvs rättigheten att bli lämnad ifred då man ber om det, rättigheten att bli respekterad som man är (om man själv är respektfull mot andra människor och har fullständigt rent samvete)] Snart lämnar jag detta forum helt. Och märk väl mina ord: jag kommer inte bli den sista som "skräms iväg" isf. Inte undra på att folk varken vågar eller vill sej hit!! __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se [Inlägget redigerades av 002mateke 2009-05-03 01:05:42] |
Ok, jag var var relativt aktiv här för ca:1½ år sen. Sen så var jag tvungen att lägga min koncentration på andra håll, och hade väldigt lite tid över, men nu när jag kommit tebax så måste jag säga att i många trådar så ser jag direkta personmagrepp på folk när dom diskuterar. Det är ofta man ser typen "Du är dum, så du har fel" inlägg. Inte bokstavligt talat, men det är det som är andepunkten i många inlägg. Och för alla som undrar, det är *ALDRIG* den mobbades fel att han blir mobbad. Om 002mateke känner att han blir trakasserad så tänk på vad ni skriver först och främst. Kan det vara att ni ofta skriver saker som tangerar på personangree istället för att diskutera objektivt? Själv så tycker jag att objektiva filmdiskussioner lyser med sin frånvaro här på ett filmforum. Se bara tråden för filmklubben. 2 seriösa inlägg för att diskutera filmen. Det är allt. Jag försökte få en till att diskutera, men det är ju omöjligt verkar det som. Jag är här för att diskutera film, inte för att mobba, eller bli mobbad, och stämmningen här är ofta i den trakten tyvärr. Nu antar jag att det är många som tänker att "Jag har aldrig...". So what, säger bara. Det är inte vad du tror att du har gjort, utan vad annat folk känner att du har gjort som spelar roll. __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger [Inlägget redigerades av miffo 2009-04-28 00:00:08] |
Härligt inlägg miffo, håller med dig till 100% ! __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. "Don't follow in my footsteps. I run into walls." "I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." |
Tror inte jag behöver säga att jag också gör det, utan det är underförstått. Härligt att vi nu är tre som åtminstone förstår vad det handlar om och varandra. Det finns hopp för världen trots allt. Skönt. Puh. __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Jag hänger på 2 andra forum nu, där jag slipper gnäll och där det åtminstonde är seriösa inlägg. Det du, mateke anser som mobbing måste fan vara vad som helst, så det man vågar inte ens öppna käften utan att du gnäller om att det e mobbing. Jag skulle gärna vilja höra från er vad mobbing är... För tydligen så ser ni helt olika på vad jag anser som mobbing, eller ne, jag bryr mig inte, sista gången jag besöker denna tråd. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
Haha nog finns det hopp Mateke __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. |
002mateke: Så det ligger ingenting i det jag säger? All right, då vet vi det. Ska du verkligen gå, eller vill du bara väcka folks sympatier. Hej då! |
"Dvs att, nämen vadååå, lite skoj får f-n stackarn tåla, eller hur!!?! Höh, hö, hö!" Ehum. Du har ju helt missat vad det handlar om. Ingen, vad jag vet, kritiserar dig för att de tycker det är kul utan för att de tycker att du har fel/beter dig på ett sätt de inte gillar. "Och för alla som undrar, det är *ALDRIG* den mobbades fel att han blir mobbad." Well, det kan ju diskuteras... Visst finns det fall där någon "mobbas" för något han/hon inte kan rå för (..är antagligen vanligast..). Men låt säga att man beter sig som ett jävla svin och därmed blir utfryst, skulle du fortfarande säga att det inte är personens fel? |
Well, det kan ju diskuteras... Visst finns det fall där någon "mobbas" för något han/hon inte kan rå för (..är antagligen vanligast..). Men låt säga att man beter sig som ett jävla svin och därmed blir utfryst, skulle du fortfarande säga att det inte är personens fel? Nej. Jag står fast vid min punkt att det på absolut inga som helt villkor överhuvudtaget är den mobbades fel. Även om någon har gjort nåt fel, så blir det ett dubbelfel att mobba honom för det, och två fel gör inte ett rätt. Om någon beter sig som ett svin så är det upp till moderator/den lokala auktoritären att ta hand om det på det sätt som anses lämpligast. I riktiga livet så är det att försöka utbilda, och dämpa den aspekten hos mobbaren. På ett forum som detta skulle jag säga att en avstängning skulle vara lämpligast. Jag vet att jag låter nästan helig i den här punkten och det vill jag inte, men jag vill bara säga att jag gör fel här ibland oxå, drar saker över gränsen o.s.v. Alla gör det ibland. Det viktiga är att det är undantag och regeln. __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger [Inlägget redigerades av miffo 2009-04-28 05:01:31] |
Nu tycker jag att detta "mobbningssnack" börjar bli väldigt overkill, det är absolut inte så illa som vissa här inne vill få det att låta. Miffo, självklart vore det bra om det var på detta vis, och du har rätt i det du säger, men det är svårt att få det att fungera så i praktiken. Jag antar att du är en motståndare till fängelsestraff också, eftersom ditt resonemang även platsar där? Blir man mobbad av någon man tidigare mobbat själv, får man skylla sig själv och ta sitt straff. Sen är det naturligtvis inte heller rätt av den nye mobbaren (tidigare offret) att mobba tillbaka. 002mateke förtjänar givetvis inte att bli mobbad, vilket jag inte heller tycker att han blir. Han har fått väldigt mycket kritik från flera håll innan men vägrat lyssna, då han är envis som en åsna. Denna envishet leder till irritation hos andra i längden, vilket mynnar i provocerande inlägg och gläpord. Det är naturligtvis inte rätt, men lyssnar man inte på andra får man fasiken skylla sig själv. Att han sedan är väldigt barnslig är en annan del. Han hävdar alltid att han har rätt och vill få allt att låta till hans fördel. Det här med att inte få kalla honom för "Mats" när hans namn står på profilen är ju så barnsligt att man vill dunka huvudet i väggen. Tidigare var det OK, men när andra inte ville ha sina namn utblottade satte han sig själv på tvären i ren protest. Det är där kontrollbehovet kommer in i bilden, för det är förmodligen därför han gör det, inte för att han egentligen känner sig provocerad. Shadow, man kan tycka att det FH skrev var väldigt lågt, men till viss del stämmer det. Det var trevligare här innan och sällan något tjafs. |
Nu tycker jag att detta "mobbningssnack" börjar bli väldigt overkill, det är absolut inte så illa som vissa här inne vill få det att låta. Ja, det håller jag med om, för det här forumet. Jag hakade mer på i den tråden när det var mer om mobbning som företeelse, men det ändrar inte min ståndpunkt om att det ska vara likadant överallt, i verkligheten eller på ett internetforum. Jag antar att du är en motståndare till fängelsestraff också, eftersom ditt resonemang även platsar där? Jag tror du har missat en par meningar jag skrev där. Jag repeterar: "Om någon beter sig som ett svin så är det upp till moderator/den lokala auktoritären att ta hand om det på det sätt som anses lämpligast." Det innebär ju i verkliga livet att om nån har begått ett brott så är det upp till polisen och rättsväsendet att ta hand om det, inte den stora massan av befolkningen. Nu pratade vi om mobbning, och av den anledningen så drog jag bara upp rehabilitering, inte straff, men rehabiliteringen är oxå upp till auktoritära myndigheter att avgöra. Är det ett barn så blir den myndigheten skola eller föräldrar. Är det en vuxen person så är det det vanliga myndigheter, inklusive polis beroende på hur gravt trakassering/mobbningen är. Det är aldrig upp till folkmassan att bestämma straffet, men staffskalan ska naturligtvis spegla samhället, och den stora folkmassans åsikter Blir man mobbad av någon man tidigare mobbat själv, får man skylla sig själv och ta sitt straff. Sen är det naturligtvis inte heller rätt av den nye mobbaren (tidigare offret) att mobba tillbaka. Absolut inte på något sätt överhuvudtaget. Om man blir mobbad, säg till först och om det inte hjälper sök hjälp hos de myndigheter som finns och är lämpliga, i det här fallet, moderator och webbansvariga som kan ta steg mot mobbaren för att bestraffa/utbilda. Om du börjar mobba själv så sätter du sig i samma position som den första. Håll alltid den högre positionen om det finns en sådan. Det är inte din sak att straffa om du inte själv är i en myndighetsposition. Tänkte bara lägga till oxå, att jag har absolut inga som helst problem med att förstå att det händer, men det betyder inte att det är rätt. Eftersom du eskalerade mina synpunkter upp till fängelse, så tar jag mig friheten att dra upp en parallell oxå. Blodshämd. Det funkar på det sätt du tar upp, han dödade min bror, så jag kan döda hans. Nu börjar vi segla bort från ämnet en bit däremot tycker jag så: http://img.moonbuggy.org/stay-on-topic-stay-on-topic/ Editerad ett par ggr p.g.a. att jag är blind och bara sett ett stavfel i taget __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger [Inlägget redigerades av miffo 2009-04-28 07:33:09] [Inlägget redigerades av miffo 2009-04-28 07:37:31] [Inlägget redigerades av miffo 2009-04-28 07:38:12] [Inlägget redigerades av miffo 2009-04-28 07:40:43] [Inlägget redigerades av miffo 2009-04-28 07:51:38] |
Det där om "fängelsestraffsmotståndare" baserade jag på att du skrev att man skulle försöka utbilda (vårda) istället för att bestraffa (fängelse/dödsstraff etc). Om det andra har vi delade meningar. Enough om just detta. |
som nån säger längre upp i detta tråd så tar mateken åt sej hela tiden oavsett vad det än gäller.vrf hotar för mateken?det e bara att gå om du vill __________________________ Can´t you see, the devil in me just take a look in my eyes I´ll play for you, this wicked melody it is magic will reach for your soul It burns inside, no place to hide this strange tune possesses your mind It comes over you, & the nightmare is true you will enter the realm of the dark///candlemass |
Wookad: Jag vet att det FH skrev till viss del stämmer, men det betyder inte att det inte var lågt sagt för det. Om vi nu ska ta och skärpa till oss på forumet så behövs knappast fler påhopp. Alla måste verkligen skärpa till sig så filmpunkten kan komma tillbaka till sin "mysgrå dvala", även 002mateke. Mitt tips till dig 002mateke är att börja lyssna på vad folk säger till dig. Slå inte ifrån dig all kritik du får, och skrik mobbing/trakasserier för det. Läs igen vad t.ex. Wookad skriver och inse att det är så många användare uppfattar dig. Citerar miffo för det passar in även här: "Det är inte vad du tror att du har gjort, utan vad annat folk känner att du har gjort som spelar roll." Jag säger inte att du måste ändra dig för att slippa påhopp, jag säger bara att även du måste skärpa till dig för att filmpunkten överhuvudtaget ska kunna komma tillbaka till den mysiga sidan den en gång var. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. "Don't follow in my footsteps. I run into walls." "I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." |
men mateken har ju gjort så att vi har kommit ifrån den gråa zonen __________________________ Can´t you see, the devil in me just take a look in my eyes I´ll play for you, this wicked melody it is magic will reach for your soul It burns inside, no place to hide this strange tune possesses your mind It comes over you, & the nightmare is true you will enter the realm of the dark///candlemass |
Knappast bara han. Och vad jag vet har det pågått en längre tid med påhopp mot andra medlemmar också. Och där har inte 002mateke varit inblandad. Edit: Menar du att 002mateke måste gå för att "han var den som gjorde att vi kom ifrån den gråa zonen"? Du har mer rätt att vara på sidan alltså? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. "Don't follow in my footsteps. I run into walls." "I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." [Inlägget redigerades av Shadowfax 2009-04-28 11:28:53] [Inlägget redigerades av Shadowfax 2009-04-28 11:30:40] |
Debatten är fortfarande för onyanserad. Ja, jag är envis och står för det jag säger, MEN den stora j-vla skillnaden är att jag ALDRIG nånsin klankar ner på vad andra säger/tycker, vilket många gör - alla får tycka som de vill SÅVIDA det inte är personangrepp, utan det ska vara sakangrepp på ett nyanserat sätt. Jag ger heller aldrig personangrepp, vilket händer hela tiden från flera andra. Och nu har jag bara en fråga till er som försvarar er tydligt: va f-n bidrar påhopp OCH personangrepp med till stämningen i en grupp/ett forum??? Vilket väger värst på en värdeskala? Vem/vilka har MEST skuld till en icke acceptabel attityd på forum? För mej är det väldigt lätt räknat. För flera andra lärarkollegor också kan jag lova. Senast i denna tråd. Jag kommer be GB att ta bort två inlägg från Wookad respektive FH. Och ett till som nu dök upp fvm uppenbarligen. Som vanligt svarar jag inte på såna inlägg, vilket jag barnsligt nog skulle kunna göra. __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se [Inlägget redigerades av 002mateke 2009-04-28 15:38:19] |