Jag gissar på att tie-fighter har fel i sin fråga och svaret han letar efter är Robert De Niro. __________________________ |
ted: Jo, till slut så tog jag din fråga ![]() wildpalm: Robert De Niro är rätt, men hur har jag fel i min fråga? __________________________ "One Shot" |
Du skrev följande i frågan: Vilken skådespelare har vunnit alla sina oscar när han spelat roller som gestaltar/imiterar en annan välkänd skådespelares skådespel? Du skriver "alla sina oscar"... men inte har någon annan spelat Jake La Motta, dvs den enda rollen De Niro vunnit Bästa Manliga Huvudroll för i Tjuren från Bronx. Som Vito Corleono vann hann "bara" Bästa Manliga Biroll. Det var därför jag inte fattade ett jota när jag läste din fråga i början. __________________________ |
Nu är du nog ute och cyklar, i Tjuren från Bronx så läser han upp ett citat från Marlon Brando ur filmen "On the Waterfront". __________________________ "One Shot" |
Oh My God! Vilken miss av mig. Nu när du säger det så stämmer ju frågan fullständigt. La Motta var ju ett Brando-fan. Mycket imponerande fråga tie-fighter. Inte ofta jag får känna mig slagen. Mvh Markus __________________________ |
Tack, Alltid kul att göra andra glada ![]() __________________________ "One Shot" |
Vad glad jag är att ni är överens och att frågan om frågan är utredd till allas belåtenhet!![]() __________________________ |
Hehe..Jaha, vem står på tur? __________________________ "One Shot" |
Wildpalm ska klura till den ena frågan och Tie-fighter den andra. Tycker jag. Om någon fråga blir lätt, avgör ni själva! ![]() P.S. Jag har kommit till Level 10 i WoW och nu är det för mycket slagsmål. Jag måste ta en paus någon kväll och se om ni klurat till det på frågesportsidan... ![]() __________________________ |
Ny fråga: Vad har Sean Connery, Richard Chamberlain och Patrick Swayze gemensamt? __________________________ |
Det är svårt att svara på när du inte ger någon hint. Man har ju ingenting att gå på. __________________________ Sex mellan en man och en kvinna kan vara fantastiskt. Det gäller bara att pressa sej in mellan rätt man och kvinna. WOODY ALLEN |
Dom har samma kön! Fråga: Vad är det för film & tv-serie som börjar till hösten med Mikael Persbrandt. (reklamen för tv-serien går på TV4) __________________________ Vad har du gjort? Rakat dig? /Gunvald Larsson |
Det är ingen mening att ställa en ny fråga förns du har fått svar på om det är rätt, plus att ditt svar är så oerhört dumt att du inte borde få ställa en fråga överhuvudtaget. Skärpning! __________________________ "One Shot" |
Amen sluta, jag skoja. Jag har inte en aning om vad svaret är. Har ni ingen humor? Ni är inte gÔteborgare va? __________________________ Vad har du gjort? Rakat dig? /Gunvald Larsson |
Kan svaret vara judo? __________________________ Vatten urholkar stenen. Skitsnack urholkar hjärnan |
Svaret är att alla spelat äventyraren Allan Quatermain. __________________________ |
Jag har humor soffe_gunvald! Håller med om att merparten av filmpunktarna är träiga tråkmånsar men vad kan man göra. Jag skulle dock inte vilja påstå att din humor var särskilt kul alls. Göterborg sa du? Figures.... __________________________ Sex mellan en man och en kvinna kan vara fantastiskt. Det gäller bara att pressa sej in mellan rätt man och kvinna. WOODY ALLEN |
Okidoki. Nån annan än jag som tror på att det måste finnas frågor för att detta tidsfördriv ska kunna fortsätta existera? Om jag inte missminner mej så är det tie-fighter som har den lätta och eftersom att det som vanligt inte var någon som kunde wildpalms fråga så är det väl hans tur igen. Var är ted egentligen?? På semester? Vi behöver dej för att knäcka wildpams nötter... Okej det där kan missuppfattas om man har lite fantasi... Ehm, vad jag försöker säga är... Äh! To hell with it! __________________________ Cya på malmöfestivalen. |
Aja, jag fortsätter iaf med en lätt fråga. Vad har Robert Webber och William L. Petersen gemensamt? __________________________ "One Shot" |
Tie-fighter, jag måste säga att för att vara lätta är dina frågor ganska svåra ![]() __________________________ I sanning, den som ej känner mörkret känner ej heller ljuset. Herman Hesse |
Robert Webber var med i "De tolv edsvurna"("12 Angry Men"![]() __________________________ Vatten urholkar stenen. Skitsnack urholkar hjärnan |
Nä, om man vet vem Robert Webber och William Petersen är, så är svaret kanske inte så svårt. Jag borde kanske skapa en ny tråd. "Trivial for dummies" ![]() __________________________ I sanning, den som ej känner mörkret känner ej heller ljuset. Herman Hesse |
Ingen som vill ställa en ny fråga? Då gör jag det. Vilken skådespelerska blev frågad att spela Geena Davis roll i Thelma & Louise, men tackade nej? __________________________ Hette cher_is_best förut |
[Inlägget ändrat av Mr Blue 2006-08-16 02:26:59] |
Varför slutade folk skriva i den här tråden? den är ju skitbra. __________________________ |
Associationsleken är ju tusen gånger bättre! __________________________ |
NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ DEN ÄR OSERIÖS JUEH! __________________________ |
Skulle inte våra moderatorer ta bort alla lekar? __________________________ Jag hatar miljöpartiet! |
Hej! Den här leken är, till skillnad från alla de andra, av seriös karaktär och får därför vara kvar. __________________________ Vänliga Hälsningar, Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
Ja, absolut. Onödig lek? Hallå? Detta är den enda leken som faktiskt har med film att göra. __________________________ "Juicy Fruit" |
Okej jag kan ställa en fråga: Jag söker en film. Det är en film vars titel är densamma (fast stavat baklänges) som namnet på en filmpunktare (som visserligen inte har setts till på ett tag) Det är en film som bygger på en roman av en amerikansk kung. Det är en skräckfilm. Det är en film vars titel jag i detta inlägg nämnt 3 ggr. Klurigt? __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown |
Det (IT) (användaren "Ted" givetvis) amerikansk kung = Stephen King Smart fråga, klarade den inte utan att läsa alla ord baklänges, tills jag kom till "Det"... __________________________ [Inlägget ändrat av Oskar_90 2006-08-16 21:40:18] |
Bravo! ![]() EDIT: Såg precis att jag faktiskt nämnde titeln fyra ggr. Fel av mej! __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown [Inlägget ändrat av DuskBringer 2006-08-16 23:33:06] |
JA, den var rolig. men den var för lätt, du avslöjade för mycket Duskbringer. Fan vad bra. Starta en ny tråd där man kombinerar Gåtor med film ![]() __________________________ Miami Vice är bäst på bio just nu, se den! |
För lätt va? Klart att den blir lätt när svaret redan är sagt. ![]() Kör du en ny då Lepre! __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown [Inlägget ändrat av DuskBringer 2006-08-16 23:34:05] |
Vilken filmpunktare har "döpt" sig efter en infamous, missbildad superhjälte som härjar och hjälper folk med hjälp av en "skur-mopp" __________________________ Miami Vice är bäst på bio just nu, se den! |
Toxic Avenger? __________________________ "I'm the blood red sandman" Lordi rock the hell outta you ![]() |
Ja du har svarat, ställ fråga nu![]() __________________________ Jag är en gulleplutt hejdå |
Bra KatrinaL, det var rätt ![]() __________________________ Miami Vice är bäst på bio just nu, se den! |
Vilken filmpunktare kan kopplas till en "Tarantino-karaktär"? __________________________ Miami Vice är bäst på bio just nu, se den! |