"Pushing hands"? __________________________ |
Jepp. Den gamle mannen och hans Taiji. . . . Den enda riktigt autentiska taiji-filmen!![]() __________________________ Vatten urholkar stenen. Skitsnack urholkar hjärnan |
Får man helt fräckt komma med en ny fråga? ![]() Var hittar man advokatfirma Cage/Fish ? __________________________ |
Visst får du vara fräck och sticka emellan då jag varit krasslig och inte orkat kolla om det var min tur! ![]() Svaret på din fråga är naturligtvis; I "Ally McBeal" hittar man den advokat byrån! ![]() __________________________ |
Jag kör vidare: Alec Trevelyan - Ian Howe - Odysseus Vad/vem är den gemensamma nämnaren? __________________________ |
Svaret till Ted's fråga: Homer. Min Fråga: Hur många år sitter Michael Myers inspärrad på mentalsjukhuset innan han lyckas rymma?? (Den är ganska lätt) __________________________ "In nomine patris, et filii et spiritus sancti" |
glömde säga att det är från "Halloween", 1978 __________________________ "In nomine patris, et filii et spiritus sancti" |
Nja, det var inte det svar jag tänkte. Jag lägger till en ledtråd: Boromir __________________________ |
då kan jag inte...tänkte eftersom Ian Howe har gjort en massa Simpsons avsnitt å i Simpsons så heter huvudperson Homer... Homer, eller Homeros som svenskarna säger, skrev Odessey. ![]() __________________________ "In nomine patris, et filii et spiritus sancti" |
Samtliga spelades av Sean Bean. __________________________ "Once a boy becomes a man, he´s a man all his life, but a woman is only sexy until she becomes your wife" - Al Bundy |
Vad har Robert Livingston, Clayton Moore och Chad Michael Murray gemensamt? __________________________ "Once a boy becomes a man, he´s a man all his life, but a woman is only sexy until she becomes your wife" - Al Bundy |
Alla har spelat maskerade män? __________________________ |
Maskerade män? Behåll dina sexfantasier för dig själv, ted. ![]() Okej, det var nära nog. __________________________ "Once a boy becomes a man, he´s a man all his life, but a woman is only sexy until she becomes your wife" - Al Bundy |
![]() Samtliga har spelat Lone Rider? Det är väl rumsrent i alla fall..... ![]() __________________________ |
Rider? Det tror jag säkert att du gillar. Är det din favoritstä.............Okej det var helt rätt, ted. __________________________ "Once a boy becomes a man, he´s a man all his life, but a woman is only sexy until she becomes your wife" - Al Bundy |
Rick: Nu trodde du att jag lämnat landet, va..??! ![]() Nej, jag är mer hårdhudad än så och tål att skojas med. ![]() Jag ska snarast återkomma med en fråga, men för tillfället måste jag koncentrera mig på jobbet. ![]() __________________________ |
Vem vågade säga så här till Harrison Ford: "You scruffy looking nerfherd!" ![]() __________________________ |
Carrie Fisher a.k.a Princess Leia? __________________________ //Angelus |
Oh yeah! Du är 100% korrekt, Angelus. Så nu får du klura till det. ![]() __________________________ |
okej frågan e nästan som Tessans Fråga: Var hittar man advokatfirman Wolfram & Hart? __________________________ //Angelus [Inlägget ändrat av Angelus 2005-03-01 17:39:54] |
i Buffy, men var inte detta ett filmforum? __________________________ Vatten urholkar stenen. Skitsnack urholkar hjärnan |
__________________________ Vatten urholkar stenen. Skitsnack urholkar hjärnan [Inlägget ändrat av Dawey Bao 2005-03-03 19:19:12] |
Fel svar dawey, och om man tittar så har dt varit nåra frågor om tv-serier redan innan __________________________ //Angelus |
Va? Okej då. __________________________ Vatten urholkar stenen. Skitsnack urholkar hjärnan |
Buffy började som film, så det borde inte bara räknas som tv-serie... __________________________ "In nomine patris, et filii et spiritus sancti" |
Men "Buffy" e fel svar __________________________ //Angelus |
Mitt svar är "Angel"...![]() __________________________ |
rätt svar tessan advokatbyrån Wolfram & Hart o Angel kommer inte överens riktigt __________________________ //Angelus |
En film från 60-talet fick namnet "We Don't Want A Doctor" i Japan...Men vad är filmen mera känd som? __________________________ |
Godzilla?? ![]() ![]() __________________________ "In nomine patris, et filii et spiritus sancti" |
![]() __________________________ |
Håller ni fortfarande på med den här j-vla leken?![]() Agent 007 med rätt att döda. __________________________ "Once a boy becomes a man, he´s a man all his life, but a woman is only sexy until she becomes your wife" - Al Bundy |
Jajamensan Rick, här håller vi fanan högt för värdelöst vetande ! ![]() ![]() Du hade naturligtvis prickat in rätt svar. __________________________ |
Nämn 3 skådisar som vunnit Oscars samtliga gånger dom varit nominerade. __________________________ "Once a boy becomes a man, he´s a man all his life, but a woman is only sexy until she becomes your wife" - Al Bundy [Inlägget ändrat av Rick 2005-03-06 20:20:03] |
Halle Berry (Monster's Ball), Don Ameche (Cocoon), Mercedes Ruehl (The Fisher King). __________________________ "One Shot" |
Vilken film blev 1998 utnämnd till världens bästa film av AFI: American Film Institute ?? __________________________ "One Shot" |
Kan det verkligen vara nåt annat än Citizen Cane? ![]() __________________________ Vatten urholkar stenen. Skitsnack urholkar hjärnan |
Tyvärr, svaret var "Citizen Kane" inte "Citizen Cane" ![]() Du får rätt för det ändå ^^ __________________________ "One Shot" |
Sorry, var stressad när jag skrev "Cane". Okej då - Här är en lätt i brist på fantasi: Nämn fem (5) TV-/Datorspel som blivit film. Visst kan ni komma på fler än så! ![]() __________________________ Vatten urholkar stenen. Skitsnack urholkar hjärnan |
Brukar inte spela så mycket dataspel så jag drar bara till med Final Fantasy så länge. __________________________ "One Shot" |