Forum » Filmpunkten » Diskutera Filmpunkten » Filmpunkten med rullatorn?   [1] 2 >        Filmpunkten med rullatorn? 2007-07-21 17:17:24
Dan banan
Registrerad: 2006-04-01
Hur ser igentligen planerna ut,  hur kommer våran sajt att se ut om fem år?
Jag är bara lite allmänt nyfiken anågende framtiden.
Finns det några större utvecklingar på gång bortsätt från moviefinderns uppdatering, eller tar vi bara en dag i taget ? Det kanske till och med finns en förutbestämd avrättnigsdag, då Krille och CO får annat för sig här i livet och lämnar Filmpunkten till rullatorn.

"Never let her out of your  sight.
Never let your guard down. Never fall in love"

[Inlägget redigerades av Dan banan 2007-07-21 17:20:35]
  2007-07-21 19:46:20
Säg inte så Danne...

Tell Drama he's on the top of my list of things to do today, along with inserting needles in my cock!
  2007-07-21 19:53:08
Dan banan
Registrerad: 2006-04-01
Jag menar självfallet inget utan bara hör mig för, men isåfall jag ber om ursäkt för eventuella mardrömmar Lepre

"Never let her out of your  sight.
Never let your guard down. Never fall in love"

2007-08-04 17:39:31
Registrerad: 2007-07-24
Hoppas inte att kristoffer och gänget tröttnar, i så fall är väl någon villig att ta över...

There's always both good and bad sides of everything.
  2007-08-04 21:24:01
KatrinaL
Registrerad: 2006-03-02
Jag vill inte låta tjatig eller otålig och så, men har inte Moviefinder upgraderas länge nog nu?

Kaffe
  2007-08-20 11:55:29
crack_of_dawn
Registrerad: 2006-06-24
Det där om moviefinderuppgraderingen instämmer jag helt i KatarinaL, men jag har samtidigt full förståelse för att "allting hart sin tid". Det kommer när det kommer helt enkelt...
  2007-08-22 10:38:26
teddybjorn_tjej
Registrerad: 2004-12-13
Men det tar tid ju. Men så är det med allt.
  2008-07-31 21:31:26
Registrerad: 2004-12-09
Satt precis o funderade på det.. Hur länge man kommer hålla på med filmpunkten och hur mycket som egentligen hänt på sajten de senaste 4 åren sen jag blev medlem.

Utan filmpunkten skulle det kännas tomt, som nåt fattades. Det hör ju till vardagen att betygsätta numera. Och som jag tidigare sagt är det roligare att se film med filmpunkten i huvudet.

Och jag hoppas aldrig filmpunkten lägger ner.. Visserligen finns andra sajter men filmpunkten är något alldeles speciellt..

2008-07-31 22:44:29
Varför inte lämna över tyglarna till Flingan94
Hon kan ju iallafall nästan stava.

[Inlägget redigerades av dawe100 2008-07-31 22:44:44]
  2008-08-01 00:35:18
Ahahahahaha...

Jag har faktiskt inte varit inne mycket på senaste tiden. Jag ser fortfarande på filmer och betygsätter dem gärna. Aldrig att filmälskandet ens skulle svikta. Jag behöver ingen rullator. Men Filmpunktens forum behöver verkligen det.

För i helvete - nu när jag tänker på det.

Vad har egentligen forumet upptagits av egentligen?

*En massa nya "cineaster" som mest verkar intresserade av att SÄLJA sina dyrbara filmer.

*Ett gäng skräckfilmsälskare som inte verkar bry sig så mycket om annat än vad (dessa mångfaldiga herrar) Jason och Freddy gör när de inte mördar oskyldiga ungdomar - alltså mördar oskyldiga ungdomar.

*Olika kloner av tråden "Öppet Forum" som alla i grund och botten är likadana. Seriöst, allt skulle kunna stanna i den tråden. Även "Grattis" och "Anslagstavlan."

Vissa bra trådar har setts på senaste, men de försvinner snabbt. Jag minns en tid då många skapade nya trådar om många intressanta ämnen, jag var en av dem, men det händer inte så mycket från min sida längre.

Wow, i wish, typ att Raceai, Duskbringer och Goliatbagge bara blev nån slags superetta som kukade ur på forumet och ejakulerade grymma trådar över det. That's vad jag önskar...

2008-08-01 09:18:05
Foruminlägg: 1945

syftar du på lilla mej lepre

2008-08-01 10:47:19
uncle_funk
Registrerad: 2007-12-31
Jag håller med Lepre, jag inväntar bra tådar jag med, lite mer diskussions vänliga om man säger så, inge mer lekar eller löjliga trådar där man skriver in onödiga saker, sedan blir det bara bråk.

Nej, har FP sett solsken och nu är det bara skugga?
Hoppas skuggan vänder, och solen stryker sin värme här igen.

EUREKA! Sa Newton när han fick ett  äpple i skrevet.
  2008-08-01 13:10:59
Wookad
Registrerad: 2006-03-21
Ärligt talat så tror jag inte sajten blir särskilt långvarig, även om jag vill hoppas på det. Anledningen är att den för närvarande drivs privat av endast två personer. Dessa två verkar dessutom ha fullt upp med annat, och filmpunkten verkar nästan mer vara en belastning för dessa än en fritidssysselsättning. Skulle vi forumiter försvinna skulle nog även sajten läggas ned, för det är ju vi som håller denna sida vid liv.

Filmpunkten med rullatorn? Glöm det, såvida du inte råkar ut för en allvarlig olycka och blir totalförlamad den närmsta veckan.
  2008-08-01 13:39:30
Registrerad: 2007-07-24
Jag märker skillnad fastän jag bara varit medlem i ett år Nu är det enformigt så att det möglar ner sig i sig själv, ifrågasatt exakt hela tiden och tjatigare än någonsin, man vågar typ inte starta en tråd utan att ha funderat på den hela kvällen. Dessutom blir det alltid negativt i slutändan, det är bara en tidsfråga.

Edit: Det ligger något i det Wookad säger.

Paint It Black
[Inlägget redigerades av Sofia92 2008-08-01 13:42:24]
  2008-08-01 14:19:22
Registrerad: 2006-04-17
Mitt förslag är iallafall värt att lyssna på.

2008-08-01 15:05:22
Registrerad: 2005-02-18
dawe100: Som experiment vore det jävligt intressant. Man vet inte hur det skulle sluta.

2008-08-01 15:48:52
wildpalm
Redaktör
Registrerad: 2004-02-17
Intressant tråd!

Forumet: Ja, något måste förbättras/krävas/ändras... IGEN!   Det behövs bra trådar. Forumet var kul när jag blev medlen 2004. Men när jag sedan blev redaktör och skar ner forumskrivandet fallerade allt.

Nä... skämt åsido, Lepre har rätt. Det behövs mer styrka i forumtrådeskapandet.

Lite tråkigt att höra att ni inte tror på sidan. Om Kristoffer och jag inte trott på sidan hade ett erbjudande i våras gjort att vi kunnat "släppa taget". Något vi inte gjorde. Så Filmpunkten kommer finnas kvar och bara bli bättre och bättre. Det finns planer ska ni veta.

Ibland händer det dock saker i livet man inte kan negligera, som t ex två små superpojkar i mitt fall. Då hamnar man lite efter i arbetet. Men det är ingenting som är omöjligt att hinna ikapp. Jag har gjort det förut och jag tänker göra det igen

Med vänlig hälsning
Markus Elfström, redaktör Filmpunkten
  2008-08-01 16:07:12
Foruminlägg: 1945
e det ingen som kan starta en bra tråd så man slipper höra klagan hela tide

2008-08-01 16:07:38
Goliatbagge
Redaktör
Registrerad: 2004-07-30
Foruminlägg: 1998
Har tyvärr lite brådis för tillfället, men känner att jag måste skriva något i det här ämnet. Jag håller i stora drag med Lepre om att forumet har gått ner i kvalitet på sistone (då menar jag inte senaste veckorna utan snarare senaste året) och jag tror att det delvis beror på formen. Att ha det fria forumet i den form som vi har nu är INTE bra. Trådarna där tar nämligen enormt stort utrymme från de "riktiga" trådarna, nämligen de som handlar om film, och kväver dem.

Därför skulle jag vilja se ett striktare forum där helt enkelt enbart trådar om film ska vara tillåtna. Övriga diskussionsämnen, lekar och kringfrågor ska vara på en annan plats! Låt oss göra ett klotterplank eller liknande som är frånkopplat forumet så vi slipper att blanda dessa diskussioner och på så vis nära de filmrelaterade trådarna och hela filmforumet så att det får mer substans. Funktionen att filtrera bort det fria forumet har inte varit bra.

Jag inser att detta inte är den enda faktorn, men jag tror att detta åtminstone skulle vara ett nyttigt steg mot ett filmforum med större relevans och högre kvalitet än idag.

[Inlägget redigerades av Goliatbagge 2008-08-01 16:10:28]
  2008-08-01 16:12:58
ToxicAvenger
Registrerad: 2006-02-14
Goliatbagge är sträng men rättvis. Dessutom har han RÄTT! Alla andras åsiker är FEL.

Hmm. Jag upptäckte precis att det lät lite ironiskt, vilket inte alls var meningen. Jag har stora problem med detta.

Min förslag är alltså följande: Endast trådar om film, bortsett från något slags "off-topic" eller liknande.

Glass!

2008-08-01 16:41:59
Borr
Registrerad: 2007-01-30
Jag tror verkligen inte att FP kommer att dö ut. Det är ju den bästa filmsajten i Sverige, det är bara det att många inte har hittat den än. Och med tanke på de 10 nya funktionerna som har kommit och kommer så verkar det inte som att Wildpalm och Kristoffer har något annat i tankarna än vidareutveckling. Sidan är ju hur bra som helst. Det enda problemet är nog just att det skulle behövas fler aktiva medlemmar i bl a forumet. Tänk er själva. Det skulle räcka med 25 personer till som skriver i forumet varje dag, så skulle nog flera bra och intressanta trådar skapas.

Borr-Den extrema termofilen!
  2008-08-01 16:53:08
Registrerad: 2005-02-18
Det var en bra idé Goliatbagge. Det filter som finns nu blandar fortfarande såna trådar med de seriösa. Bara för att få massa galla över mig får jag än en gång påpeka:

Självklart finns det "seriösa" trådar som inte berör ämnet film. De kan vara nyttiga på sitt sätt. Men att blanda dem med "Film" passar inte.

2008-08-01 17:37:27
Haha,men menar du det!
Håller med dig Lepre.
Jag tror det kommer vara många frivilliga att ta över några år framöver.Och då menar jag dom som vet hur allt fungerar osv.Så sidan inte hamnar i dåliga händer.Fast visst hoppas man på att den drivs så länge som möjligt av våra nuvarande ägare.

[Inlägget redigerades av dawe100 2008-08-01 17:39:32]
  2008-08-01 17:43:48
Anspråkslös
Registrerad: 2006-11-10
Det största problemet för Kristoffer i framtiden kommer antagligen vara att motstå alla de miljoner jag tänker erbjuda honom för att köpa den här guldklimpen. Nu har inte jag några miljoner, men om jag hade, hade jag naturligtvis erbjudit dem.

En liten intressant psykologisk grej som har inträffat på den här sidan är att det har skapats en sorts elitistgrupp.

"Jag är glad att jag blev medlem för ändå rätt länge sedan, då känner man sig lite mer "speciell" om man jämför med många andra medlemmar."

Även om detta kanske är skämtsamt sagt så finns ändå tanken och gror i huvudet på några verkar det som. Någon nämnde också förut att man fick tänka hela kvällen om man skulle dra upp något nytt ämne.
Är folk i allmänhet rädda för att skriva här? Är de rädda för att bli nedtryckta för att deras kunnande inte är tillräckligt fantastiskt?
  2008-08-01 17:46:07
Foruminlägg: 1945
bra tanke har oxå haft den tanken anspråkslös

2008-08-01 17:50:49
Registrerad: 2006-04-17
Håller med dig,konstigt att det är 50 av 3000(?) användare som är aktiva i forumen.

Så vad tror du kristoffer kommer att göra?
Bara lägga ner allt?Nej.
Hade jag varit honom hade jag bara lämnat över tyglarna till någon man vet att man kan lita på,som verkligen försöker med sidan.

2008-08-01 17:51:57
Registrerad: 2006-04-17
Inte hade jag begärt pengar,eller kanske nu när du nämner det.Men då skulle det bara rört sig om ett par tusenlappar.

[Inlägget redigerades av dawe100 2008-08-01 17:52:17]
  2008-08-01 18:45:13
kaj08
Registrerad: 2005-10-22
Tycker det var ett märkligt påstående att det är de som skriver i forumet som håller sidan vid liv. Jag tycker forumet generellt sätt håller en rätt låg nivå och inte är speciellt intressant.

Det som gör filmpunkten intressant och väldigt bra är ju alla filmer och kommentarerna till dem. För min del skulle det inte göra något om forumet togs bort. Det verkar även som de flesta av användarna på filmpunkten struntar i forumet.
  2008-08-01 19:02:57
Foruminlägg: 1945
jag har itne skrivit så mycket senaste dagarna..livet tar nya vädningar

2008-08-01 19:16:31
Registrerad: 2004-12-09
Anspråkslös: Jag håller med dig. Jag tycker det känns lite trist att skriva här eftersom man alltid får någon dum kommentar till svars. Skulle vara trevligt om de som har nåt dumt o säga håller det för sig själv, är less på attityden.

2008-08-01 19:31:21
Foruminlägg: 1945
håller med dej shining_pearl_  det e så tråkig attityd här

2008-08-01 19:54:48
Registrerad: 2006-04-17
Ingen tvingar dej till att läsa eller kommentera här.

-Do you like apples?
-Yeah.
-Well,I got her number,how do you like them apples

Good will hunting
  2008-08-01 20:03:46
Foruminlägg: 1945
men det e fortfarande dålig attityd

2008-08-01 20:09:31
Registrerad: 2004-12-09
ingen tvingar någon, nej.. men man ska kunna diskutera i ett forum utan att bli påhoppad hela tiden.

2008-08-01 20:17:21
Foruminlägg: 1945
det e sant..och sen e det så tråkiga trådar så fort man startar en ny så blir den oftast låst

2008-08-01 21:57:01
Registrerad: 2006-04-17
Det beror på att det finns likadana trådar där du kan diskutera om ämnet.

-Do you like apples?
-Yeah.
-Well,I got her number,how do you like them apples

Good will hunting
  2008-08-01 22:39:47
S16F
Registrerad: 2006-01-07
Ja hörni, lugna er nu.. Som Kaj08 sa så tycker jag att forumet mer är en extra kul grej till den här sidan.
Jag tittar in lite då och då men oftast så finner jag inte något så är så värst intressant.

Många säger att forumet blir sönderspammat med nonsens och helt ointressanta trådar, och ja jag kan delvis hålla med om. Men i ärlighetens namn är det inget jag bryr mig särskilt mycket om.

Men alla ni som postar i detta forum, snälla använd er av . , <enter> och alla de funktioner som våra tangentbord har för att göra det ni skriver mer läsbart! Och kolla upp fakta och ord!
Istället för att sen få en sarkastisk kommentar som svar tillbaka.

Alla dessa diskussioner huruvida denna sajt kommer försvinna, tycker jag också är rätt meningslösa.
Jag tror inte det och tycker att Markus och Kristoffer gör ett grymt jobb, tillräckligt bra för min del iaf.

Jag hoppas att Filmpunkten fortsätter att finnas för en längre tid framåt, och i och med det kanske vi kan få en hel del schyssta uppdateringar och mods. En bra sak man kan göra är ju att faktiskt ta lite inspiration från andra sajter t. ex.

They'll never get caught. They're on a mission from God
~ Blues Brothers
  2008-08-02 04:02:51
Registrerad: 2007-07-24
"Någon nämnde också förut att man fick tänka hela kvällen om man skulle dra upp något nytt ämne. Är folk i allmänhet rädda för att skriva här?"
"Är de rädda för att bli nedtryckta för att deras kunnande inte är tillräckligt fantastiskt?"

Varför gissa?

Jag vrålhatar diskussioner som dessa, det kryllar för tillfället av dem och därför ogillar jag forumet.

Kan det bero på det eller måste det vara min stolthet?

_________________________

Paint It Black

[Inlägget redigerades av Sofia92 2008-08-02 17:54:30]
  2008-08-02 11:16:18
uncle_funk
Registrerad: 2007-12-31
men... men...
Jag ville ju starta en TV-spels tråd, den perfekta TV-spelstråd som gör mig till åtlöje i TV-spelsforum...

EUREKA! Sa Newton när han fick ett  äpple i skrevet.
  2008-08-02 16:32:31
S16F
Registrerad: 2006-01-07
Sofia, vet inte om det var mitt reply som du svarade till eller någon annans. Vilket som är jag inte säker på att jag förstår vad du menar ^^

Dock kan jag hålla med om att diskussioner som dessa bara får mig på dåligt humör.
Folk pekar ut dåliga saker utan att själva bidra med någon lösning Varför ens nämna det då?

They'll never get caught. They're on a mission from God
~ Blues Brothers