Forum » Filmpunkten » Diskutera Filmpunkten » Filmpunkten med rullatorn?   < 1 [2]   2008-08-02 18:34:35
Sofia92
Registrerad: 2007-07-24
Det var Anspråkslös jag svarde. För jag trodde att det gick fram vad jag menar men det jag skrev ovan, om att man måste "tänka hela kvällen för att våga starta ett nytt ämne i forumet", men det verkar det inte ha gjort.
Många hänger kanske upp sig på ordet "vågar" nu när jag tänker efter, vilket är fel tolkning av vad jag menade.

Nu vet jag inte exakt hur det tolkades av olika personer, men med det jag skrev var ett uttryck jag använde för att säga att jag inte gillar att starta nya trådar längre, eftersom de tenderar att utvecklas till komplicerade diskussioner jag inte bryr mig om och inte gillar.
Jag tänker precis som du skriver där i ditt sista inlägg, S16F.

Driver du med mig är det sanslöst kul, uncle_funk

Paint It Black
  2008-08-02 19:51:52
Sallee
Registrerad: 2007-01-02
Vill inte ens tänka tanken.
Håller verkligen med Shining_pearl_, det skulle kännas enormt tomt utan filmpunkten.
  2008-08-02 21:06:43
Registrerad: 2006-10-14
Håller med kaj08 och S16F.
S16F, det var det klokaste du nånsin sagt!
.....................

För övrigt håller jag med föregående skrivare som sa d där om negativ kritik. Jag har sagt det förut och säger det åter igen: ger man kritik, så ger man konstruktiv kritik eller så kallad feed-back, dvs. man säger först hur man känner/upplever något negativt över något någon gjort, SEN ger man ett bättre förslag på VAD som skulle kunna göras istället!! Annars rent utsagt, håller man käften.

Det låter lite hårt, men jag menar vad jag säger. Annars sprider man bara negativa vibbar som sen eskalerar.
.............

Och att "spy galla" över vad vissa andra "icke elitister" gör i forumet, ja, det vill jag inte ens nämna vilken negativ effekt det får på sajten generellt. Att inte det förstås av vissa i vuxen ålder förvånar mej lite, lite.

[Inlägget redigerades av 002mateke 2008-08-02 23:26:32]
  2008-08-02 22:04:37
Anspråkslös
Registrerad: 2006-11-10
Vilken oerhört märklig inställning till kritik. Förstår inte varför man inte kan kritisera något utan att ha ett bättre förslag att komma med.
Att detta är lustigt tycker jag beror på att det är mkt lättare att se att något är fel än att komma med en lösning till det, men det betyder ju inte att kritiken saknar mening eftersom att det kan bidra till att en diskussion uppstår, att någon annan kommer på en bra lösning och så vidare till oändlighet.

Sofia: Ja, då missförstod jag dig nog rätt rejält. Men kanske för att "våga" och "gillar inte att starta nya trådar eftersom de tenderar att utvecklas till diskussioner jag inte bryr mig om" betyder två olika saker.

Men för övrigt brukar det väl överlag vara ganska svårt att en tråd håller sig till den ursprungliga rubriken eftersom diskussione utvecklas.

2008-08-02 23:44:53
uncle_funk
Registrerad: 2007-12-31
Kanske ska TV-spels ämnet handla om Donkey Kong...

EUREKA! Sa Newton när han fick ett  äpple i skrevet.
  2008-08-03 01:22:27
DuskBringer
Registrerad: 2005-05-17
Kaj08 slog väl huvudet på spiken. Forumet är absolut ingen livsviktig del av Filmpunktens fortlevnad. Visst blir det lite trevligare med en plats för diskussion, men sajtens framtid står verkligen inte och faller med en viss grupp hyperaktiva postare som Wookad så ödmjukt tycks tro.

Goliatbagges förslag lät som en mycket nykter idé. Bränn det fria forumet, det är bara en enda stor skamfläck ändå.

Annars håller jag med de flesta andra skribenter om att det var högre klass på forumet förr om åren. Det låter kanske klyschigt men så var det faktiskt. Precis som wildpalm säger så började förfallet ungefär samma dag som han blev redaktör. He he.

En annan idé jag har är att ta bort topplistan över "mest aktiva i forumet". På så vis hade man kanske kunnat stävja den pinsamma posthunting-andan som figurerar bland tre, fyra filmpunktare och slippa en jävla massa nonsens-inlägg.

Peace.

- We'll talk about that when I'm dead.
[Inlägget redigerades av DuskBringer 2008-08-03 01:22:57]
  2008-08-03 02:00:18
Registrerad: 2006-10-14
Du e rolig du, DB, men du får gärna nämna de du ger kritik med namn! En av dem är ju mej, men jag vill påminna dej om att du bara spekulerar.

Och helt ärligt, du är den ende som gör det om just detta. Du låter avundsjuk. Haka på loppet istället och ha kul i forum! Sitt inte och sura för att det finns såna som är aktivare än dej och som bevisligen kan ha roligt utan att skriva bara i djupa trådar.

Och en sista sak, om du tror på fullt allvar att jag skulle bli mindre aktiv för att man tar bort den statistiken så tror du VÄLDIGT fel.
........................

Jag tycker Ni som klagar så mycket om att det minsann faktiskt var bättre förr ska börja diskutera "djupt" nu på en gång! Sätt igång! Ni klagar bara , men samtidigt bidrar ni inte alls till det sätt ni vill forum ska vara på. Ni skyller bara på den antagonister till er själva att de minsann förstår och sänker kvalitén. Men handen på hjärtat - VAD GÖR NI SJÄLVA? Sen när startade ni djupare diskussioner eller trådar? Överlevde den? Om inte, vad kan vara orsaken? Ointresse från andra medlemmar som inte råkar tycka samma ämne är intressant att diskutera? Oj, kan det hända motsatt sas.?

Det finns så jäkla många orsaker till att det ser ut som det gör. Men jag klagar inte minsann på motsatt sätt. Tänk om jag (vi "tre, fyra filmpunktare" skulle börja klaga åt andra hållet - hur skulle det se ut?

Att klaga är lite av svenskens vardag. Jag känner mej jävligt osvensk mot en hel del andra här som väldigt ofta bara tittar in nån enstaka gång då och då och fäller en negativ sarkastisk kommentar och sen går i ide igen några månader.

2008-08-03 02:22:11
DuskBringer
Registrerad: 2005-05-17
Ja, mateke, du har rätt som vanligt. Jag är oerhört sur på att det finns folk som är mer aktiva än jag i forum och jag är helt sanslöst avundsjuk på att jag inte finner samma förtjusande glädje som Dig i att recensera badstränder eller knåpa ihop listor med göteborska dialektord..

Och nej, jag tror inte heller du hade blivit mindre aktiv i forum om topplistan tagits bort. Du hade bara börjat föra statistiken på din egen profilsida, eller alternativt i en ny trådstart. Eller hur?

- We'll talk about that when I'm dead.
  2008-08-03 13:56:52
Registrerad: 2006-10-14
Jag svarar ju bara på kritiken som vissa (inkl. mej) får, ibland rätt oförtjänt, sen om jag har rätt - det handlar inte om det - men ni som från början kritiserar vill gärna få det att framstå som så, vilket kan jag tycka är att slå under bältet!

Haha, tack för idén, DB! Kanske tar den till mej. Eller not! D märker vi.

2008-08-03 18:06:41
Lepre
Registrerad: 2005-02-18
Inte mig emot att ta bort ALL statistik på Filmpunkten. Vad tjänar de för syfte egentligen? Vad har jag för fördel om jag råkar veta vilka som gör vad på Filmpunkten. Jag bryr mig inte så mycket om vem som varit aktiv i 243 dagar. Kommer jag någonsin att träffa den här personen i framtiden, vilja skaka hand med honom och säga: Jag beundrar dig för din nördighet - ers höghet.

002mateke: Du vill verkligen ha en fot i varje diskussion som förs på den här sidan. Det förstår jag, inte mig emot. Men, minns, att ingen, från första början drog in dig i diskussionen. Jag har aldrig klagat på vad du gjort för Filmpunkten den senaste tiden. Du har faktiskt gjort mycket som är bra. Just nu är du den enda som faktiskt visar intresse och det uppskattar jag. Om det spelar någon roll för dig, att jag säger så, hoppas jag verkligen.

När jag klagade så klagade jag inte för att jag är arg. För att jag börjar tröttna. Inte heller tröttnar jag på ett negativt sätt. Det är tydligt, nästan övertydligt hur forumet har förändrats över åren. Det enda jag vill är att någon gör en jävligt bra tråd. Det är svårt. Det vet jag. Du behöver inte slita arslet av dig för att göra forumet till en bättre plats. Det blir tydligen inte bättre än så här.

"Nej.. Bryta nacken av ungjäveln skulle man göra.."
  2008-08-03 18:08:00
Lepre
Registrerad: 2005-02-18
... och, btw, sluta poängtera hur roliga alla är i sitt skrivande, det är väldigt, väldigt förolämpande.

"Nej.. Bryta nacken av ungjäveln skulle man göra.."
  2008-08-03 23:44:13
oliver_kahn
Registrerad: 2002-11-15
"Jag är glad att jag blev medlem för ändå rätt länge sedan, då känner man sig lite mer "speciell" om man jämför med många andra medlemmar."
Det är därför vi riktigt gamla medlemmar finns, för att vi ska kunna trycka till alla andra i denna kategori.

*väntar glatt på de kommande sex åren med Filmpunkten*

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.
  2008-08-04 01:48:18
Wookad
Registrerad: 2006-03-21
Haha. Härligt användarnamn du valt. Reminds me of the old days

By the way, det var inte många aktiva dagar du hade!
[Inlägget redigerades av Wookad 2008-08-04 01:49:04]
  2008-08-04 02:30:30
dawe100
Registrerad: 2006-04-17
Men vafan,ju högre statistik man har desto högre rank!

-Do you like apples?
-Yeah.
-Well,I got her number,how do you like them apples

Good will hunting
  2008-08-04 09:17:17
Foruminlägg: 1945
hur kollar man aktiva dagar?

alla lögner om blondiner e falska
  2008-08-04 09:37:48
martin88
Registrerad: 2005-07-09
I användarinformationen/Din sida under fliken "Statistik"!
  2008-08-04 10:10:06
okidoki

alla lögner om blondiner e falska
  2008-08-04 19:03:22
Shining_pearl_
Registrerad: 2004-12-09
MEN SUCK, sluta citera det jag skrev tidigare, jag menade naturligtvis inget illa gentemot de "nya" medlemmarna!

//*
  2008-08-05 11:51:42
S16F
Registrerad: 2006-01-07
Forumet blir vad du gör det till.

För övrigt så tycker jag trådar som dessa är rätt intressanta

They'll never get caught. They're on a mission from God
~ Blues Brothers
  2008-08-05 21:40:30
oliver_kahn
Registrerad: 2002-11-15
By the way, det var inte många aktiva dagar du hade!

Jag har använt Filmpunkten ganska frekvent under de sex år jag varit medlem, mest för att kolla upp filmer jag fått rekommenderade. Tyvärr är jag vanligtvis alldeles för slö för att orka logga in, men då och då faller andan på. (Ungefär en eller två gånger om året.)

Kul att se att här fortfarande finns ett gäng som håller forumet färskt!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.
  2009-03-29 19:33:56
uncle_funk
Registrerad: 2007-12-31
... eller Zelda

Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1.
Topplistan uppdaterad

Senaste recenserade filmer:
Lost in Translation (2003)
Doften av grön papaya (1993)
Watchmen (2009)
Friday the 13th (2009)
  2009-03-29 19:35:52
Foruminlägg: 1945
haha du e rolig uncle nej men det har vart jäkigt dött den senaste veckan och det  e bara döttfödda trådar

..::keep metal or die::.

om ni har lp skivor och vill dem ha konverterad till tex cd så konkakta konvessnubbarnaab@live.se

When a man lies, he murders some part of the world.
These are the pale deaths which men miscall their lives.
All this I cannot bear to witness any longer.
Cannot the Kingdom of Salvation take me home?

cliff burton
< 1 [2]