Det är synd tycker jag. Jag gillar att titta på hans program, men det var läge sen jag såg ett program med han, för jag har inte femman. R.I.P __________________________ Joe: With the exception of Eddie and myself, whom you already know, we're going to be using aliases on this job. Under no circumstances do I want any one of you to relate to each other by your Christian names, and I don't want any talk about yourself personally. That includes where you been, your wife's name, where you might've done time, or maybe a bank you robbed in St. Petersburg. All I want you guys to talk about, if you have to, is what you're going to do. That should do it. Here are your names... Joe: Mr. Brown, Mr. White, Mr. Blonde, Mr. Blue, Mr. Orange, and Mr. Pink. Mr. Pink: Why am I Mr. Pink? Joe: Beacuse you are an faggot that's why. Mitt favorit dialog från Reservoir Dogs. |
Det var väl egentligen lite över tiden att det hände. Missförstå mig inte. Jag önskade inte livet ur honom eller nåt. Jag är ganska så neutral när det gäller honom, men ärligt talat. Han måste ju ha haft nån slags självmordsbedrift. Jag är faktiskt ganska så förvånad att han klarade sig så länge utan kroppsproteser överhuvudtaget. Men jag måste ju säga att det var nog en förlust för världen. Han var ett orginal. Kommer ihåg ett program jag såg där han stog och pokade på en spottkobra i typ 10 minuter och kobran bara spottade och spottade på honom, och till slut gav han sig iväg för att tvätta ansiktet i nån pöl i närheten, och medans han håller på att tvätta sig hör man en berättarröst säga: "What Steve doesnt know by this time is that the water is probably more dangerous than the cobras venom". Oj vad jag asgarvade... __________________________ Il messaggero non è importante. |
Han levererade verkligen sann glädje och entusiasm i sina program. Han måste ha älskat sitt jobb otroligt mycket. Kommer att sakna galningen. Sannerligen one of a kind. Vila i frid. __________________________ |
Han var en mycket skön männiksa som vågade mycket, precis som Goliatbaggen säger Han var one of kind. R.I.P The Croc-Hunter __________________________ //Angelus - An old man dies. A young girl lives. A fair trade. I love you, Karin Forza Associazione Calcio Milan Forza Rossoneri Forza Detroit Red Wings Forza Frölunda Indians R.I.P Micke Dubois |
Synd. __________________________ Come out, come out, wherever you are! [Inlägget ändrat av modv0074 2006-09-04 17:24:41] [Inlägget ändrat av modv0074 2006-09-04 17:24:59] |
"Crikey"....what a way to go. Jag håller med om att världen blir lite fattigare utan Steve´s äventyr. Han var en sann djurvän som kämpade för djurens, och kanske främst reptilernas, väl i form av insamlingar mm, men också för sitt zoo som han byggt from scratch. Mkt trist nyhet tycker jag...... __________________________ //Inzomnia om man ler mycket, och går snabbt, ser ingen att man är ful : ) |
Mycket tråkigt, hans program har visats så länge jag kan minnas, och han var en av personerna som fick mig att börja tycka om naturen. Han var en mycket god och inspirerande naturvän, han kunde göra tråkiga faktaprogram roliga. En riktig förebild har gått förlorad, 44 år gammal. RIP __________________________ Jag är en gulleplutt hejdå |
Seriöst, det fick mig fan o börja gråta :/ __________________________ Jag är en gulleplutt hejdå |
Det är sannerligen en stor förlust vi bevittnat idag. Stew Irwin har gett oss alla många skratt, och hjälp djur och människor över världen. Hans kärlek och entusiasm till djuren är enastående och jag kommer alltid minnas han! Hans djur pogram var de ända som man kunde se utan att somna. Stew Irwin the crockodile hunter Rest in Peace __________________________ I'll be back |
Bevittnat det har vi väl ändå inte riktigt, eller? __________________________ Jag är en gulleplutt hejdå |
Det har iaf inte jag gjort. Men synd är det verkligen. Fann hans program väldigt underhållande. RIP. __________________________ cstroMANIA |
Det var tidsfråga. Jag trodde han dog förut, då brydde jag mig inte. Men jag lärde mig att uppskatta hans galenskap. Det var dessutom intressant det han sysslade med, men som sagt var det hans galenskap som tog död på honom. Fast jag tror han hade velat ha det så, sättet han dog på alltså. R.I.P. __________________________ "Switched to beer did ya', switch to sake." |
Sättet han dog på känns nästan lite ironiskt. Han har kämpat med krokodiler, kelats med huggsugna giftormar, simmat med blodtörstiga hajar, och det han dör av är en rocka som är väldigt passiva och fridsfulla djur. __________________________ Il messaggero non è importante. |
Är ingen djurexpert men en stingrocka är nog ganska aggresiv när den känner sig hotat.Precis som en orm etc Sen e det synd om familjen.Han lämnar ju efter sig en dotter på 8 år och en son på 2 år __________________________ Dark,Darkest,Darko [Inlägget ändrat av perjonzon 2006-09-05 16:56:46] |
OOOHH YEEAAAHHH JAG ÄR EN ROCKA MED 100 % AIMB00T JAG TRÄFFAR DIG EXAKT I HJÄRTAT! Håller själv på med dykning och har hört om många som simmat med rockor. Tror det var en ren olyckshändelse även från rockans sida faktiskt. Den råkade antagligen bara träffa honom i sin frånryckning. __________________________ Jag är en gulleplutt hejdå |
Ansvarsfullt av honom att hålla på med det där med tanke på sina barn, fan, så hade jag aldrig hållt på.. Fast det vet man ju aldrig. Även om jag skaffar fru och barn kanske jag bara kommer sitta framför teven och glo på film hela dagarna. Fuck henne liksom, på med Band of Brothers.. Mm, vilken framtidsdröm __________________________ "Switched to beer did ya', switch to sake." |
"Är ingen djurexpert men en stingrocka är nog ganska aggresiv när den känner sig hotat.Precis som en orm etc" Läste just att Steve Irwin är det 3e dödsoffret någonsin i Australien när det gäller dödsolyckor med stingrockor, så det är inte ofta det händer... "- Steve Irwin blev det tredje dödsoffret någonsin i Australien, säger experten Victoria Brims vid Oceanworld i Sydney till australiska media." Från Aftonbladet __________________________ Il messaggero non è importante. [Inlägget ändrat av miffo 2006-09-06 14:09:07] |
Miffo>> Jo tack det stog i tidningen redan dagen då han dog.. __________________________ Jag är en gulleplutt hejdå |
R.I.P. :'( __________________________ Join the maggots "wait and bleed" |
Jag läste i Wikipedia att ett lejon fick äta upp hans hjärta. __________________________ Joe: With the exception of Eddie and myself, whom you already know, we're going to be using aliases on this job. Under no circumstances do I want any one of you to relate to each other by your Christian names, and I don't want any talk about yourself personally. That includes where you been, your wife's name, where you might've done time, or maybe a bank you robbed in St. Petersburg. All I want you guys to talk about, if you have to, is what you're going to do. That should do it. Here are your names... Joe: Mr. Brown, Mr. White, Mr. Blonde, Mr. Blue, Mr. Orange, and Mr. Pink. Mr. Pink: Why am I Mr. Pink? Joe: Beacuse you are an faggot that's why. Mitt favorit dialog från Reservoir Dogs. |
Hajd zdravo Steve Irwin __________________________ Brainiac vardagar kl 20:00 på Discovery Channel. Missa inte!! Lordi rock the hell outta you |
Tro inte på allt du hör Timoti. Varför skulle man göra det? Skänka hans öron till ormarna då eller? __________________________ "My Bathroom is messier than yours" |
Lepre: låter mer som att Timoti bara skämtade. Wikipedia är väldigt pålitlig! __________________________ |
men timoti då.. *skakar på huvvet* __________________________ //Inzomnia om man ler mycket, och går snabbt, ser ingen att man är ful : ) |
Men såklart att man inte tror på det. __________________________ Joe: With the exception of Eddie and myself, whom you already know, we're going to be using aliases on this job. Under no circumstances do I want any one of you to relate to each other by your Christian names, and I don't want any talk about yourself personally. That includes where you been, your wife's name, where you might've done time, or maybe a bank you robbed in St. Petersburg. All I want you guys to talk about, if you have to, is what you're going to do. That should do it. Here are your names... Joe: Mr. Brown, Mr. White, Mr. Blonde, Mr. Blue, Mr. Orange, and Mr. Pink. Mr. Pink: Why am I Mr. Pink? Joe: Beacuse you are an faggot that's why. Mitt favorit dialog från Reservoir Dogs. |
Vad menar du? Det är klart att det är sant. __________________________ "My Bathroom is messier than yours" |
Att ett lejon åt upp Steve's hjärta?? __________________________ |
__________________________ "My Bathroom is messier than yours" |
Jag vet inte vad jag ska tro. Om ett lejon har ätit upp hjärtat eller inte. __________________________ Joe: With the exception of Eddie and myself, whom you already know, we're going to be using aliases on this job. Under no circumstances do I want any one of you to relate to each other by your Christian names, and I don't want any talk about yourself personally. That includes where you been, your wife's name, where you might've done time, or maybe a bank you robbed in St. Petersburg. All I want you guys to talk about, if you have to, is what you're going to do. That should do it. Here are your names... Joe: Mr. Brown, Mr. White, Mr. Blonde, Mr. Blue, Mr. Orange, and Mr. Pink. Mr. Pink: Why am I Mr. Pink? Joe: Beacuse you are an faggot that's why. Mitt favorit dialog från Reservoir Dogs. |
Tycker det är rejält synd.. RIP steven.. __________________________ //Madeleine |
Varför kan inte ett lejon ha fått äta upp hans hjärta?? Han gjorde ju allt för djuren.. han hade tidigare sagt att om han skulle dö så ville han ha med det på film..så... __________________________ Join the maggots "wait and bleed" |
nämen de e klart det inte var så. Han dog ju för jösse namn i måndags! __________________________ //Inzomnia om man ler mycket, och går snabbt, ser ingen att man är ful : ) |
......... __________________________ Join the maggots "wait and bleed" |
Ja, det är nio punkter? __________________________ Jag är en gulleplutt hejdå |
Lepre: Menar du att han skulle sluta med sitt största intresse för att han hade familj? Jag menar, hans absolut största intresse? Fan vad deprimerande. Och jag kommer sakna honom/hans program med. Det var underhållande på sitt lilla sätt. R.I.P. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Jag menar inte att han skulle sluta. Du måste ha missuppfattat mig där. Tror du JAG skulle sluta se på film om jag gifte mig? Knappast, okej, jag kan knappast bli dödad av en film(?) men jag tycker i alla fall att han borde ha skivat ner lite på det. Kanske väntat ett par år tills barnen vuxit upp, eller i alla fall hålla sig till ofarliga ormar och inte bada med rockor så värst mycket. Nu spelar ju detta ingen roll eftersom killen är stendöd, låt den här tråden dö med honom också, eller ska den fortsätta leva? __________________________ "My Bathroom is messier than yours" |
Nejdå Lepre, kände bara för att trotsa dig lite, du är väl van vid det numera eller? Fast jag kanske ska lägga ner mer tid på att visa min ironi i det hela. Förövrigt hade han ju bara två val, sluta eller fortsätta. Det är ordentligt svårt att sluta upp med sitt livs största intresse faktiskt. Och eftersom han nu valde att fortsätta, vad ska han välja för djur? Alla var väl farliga på sitt sätt? Men. Nada mer från mig. Ville som sagt bara trotsa Lepre lite (sorry). __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Tyckte d va synd att Steve Irwin's liv skulle sluta på d sättet. Jag tyckte han va en av världens goaste personer. D va nåt speciellt me honom. Han brann verkligen för d han gjorde, d é inte såmånga som gör d. Gillade honoms program, tror nog att jag har sett alla typ 2-3 ggr. Kommer att sakna honom. __________________________ |
Ja och då kan vi låta tråden dö med honom. __________________________ "De som säger att sex är det skönaste som finns har aldrig varit riktigt jävla bajsnödiga" Viktigt påstående och så är jag recensent på movienet.nu = kontext |
Jag tar mig an rätten av att säga adjö till tråden Vila i frid, min barndomshjälte! __________________________ Bojkotta regeringen! |