R.I.P Någon som läste vad hans fans hade gjort med flera stingrockor i australien? Läste i tidningen att flera stingrockor blivit dödade och avhuggna svansen som hämnd mot steve's död riktigt sjukt. En man som älskade naturen och allt som levde i den hämnas man till genom att döda det han älskade sjuka människor.. __________________________ Ohh what a lovely teaparty.. |
Mjo, men det är ganska oldie nu __________________________ If fish rises, it does. If not, it doesn't |
JAPP! __________________________ "Ezekias förkärlek till skolan" - nästa stora projekt |
Hejdå tråden __________________________ If fish rises, it does. If not, it doesn't |
Han var galen men det gjorde honom berömd han var modig det gjorde honom stark,Han var älskad.Steve irwin RIP han blev inte gammal dödad av en stingrocka. __________________________ JA |
Var det där en slags sammanfattning av allt som redan sagts? Men kom igen nu, vi vet hur många av er känner. Alla vet vad som hände, ni behöver inte skriva mer om det. Det svider fortfarande __________________________ Tutti |
Och jag tog mig rätten att säga ADJÖ TILL TRÅDEN __________________________ If fish rises, it does. If not, it doesn't |