Jag tycker inte om att kalla zombiefilmer för en genre, är som att kalla Titanic för en båtgenre-film.. __________________________ Kalles |
kalles: Skitsnack! __________________________ |
Vadå skitsnack, jag tycker ju inte det.. __________________________ Kalles |
De e rätt modv0074! __________________________ |
indy: Jaha, okej. Tack. __________________________ |
(ej inbördes ordning) Steven Spielberg Stanley Kubrick Tim Burton Peter Jackson Alfred Hitchcock William Friedkin __________________________ I believe that sometimes, the world of the living gets mixed up with the world of the dead. [Inlägget ändrat av Sophie 2006-05-01 15:44:54] [Inlägget ändrat av Sophie 2006-05-01 15:49:02] |
Yeah! Tim Burton __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
1. Steven Spielberg 2. Woody Allen 3. Quentin Tarantino 4. Peter Jackson __________________________ I'll be back |
Återkommer __________________________ [Inlägget ändrat av Miss Ljung 2006-10-25 17:13:16] |
håller med de flesta andra. Kubrick är fet __________________________ |
Min gud, idol, guru och förebild är James Cameron! The Terminator, "Terminator 2 - Judgment Day", Aliens, The Abyss, Titanic. Det krävs inte mycket för att förstå att det här är mästerverk när dom är som bäst! James Cameron gör sällan filmer. Men när han gör en film - Herregud!!! Just nu håller han på att arbeta med en film som kommer revolutionera biagraferana världen över (bokstavligt. han använder ett nytt kamerasystem) - Battle Angel! Battle Angel är från början en animeserie från Japan. handlingen tar även tag i james Camerons speciallitet. Robotar och Cyborgare. __________________________ |
Det låter intressant. __________________________ "De som säger att sex är det skönaste som finns har aldrig varit riktigt jävla bajsnödiga" Viktigt påstående och så är jag recensent på movienet.nu = kontext |
LOVE Lord of the ring, självklart Peter Jackson, han är BÄST!!! __________________________ |
Brian de Palma äger. __________________________ Luke, i'm your father. |
Alejandro González Iñárritu Så få filmer, så bra. Fortsätter han så här kommer han att gå till filmhistorien. __________________________ |
Ja, han är helt klart en godkänd regissör, med godkänd menar jag att han redan är där. __________________________ Don't fall asleep when you are at a Party. |