Han var grundpelaren i Smurf-Kedjan! Han slog Janne Larssons rekord för tre veckor sedan.. Brynäs är har vunnit elitserien näst flest gånger av alla lag, och har som ensamt elitserielag haft en hel trupp i VM.. Och dom räknas faktiskt som ett av dom anrikaste hockeylagen, no doubt about that.. __________________________ Kalles |
Ohfan, alltid lär man sig något nytt. Brynäs genom tidernas bäste är väl ändå Pär Djoos? Eller den här...Loob? Spelade inte han där också? Eller var det Färjestad eller HV? ![]() Nåja, du svarar, sen går vi back to topic så vi slipper alla klagomål om att tråden är OT. __________________________ Öööööh...vahettere, skaru me upp på lite...vahettere...ööööh... Lite kryddigare korvar heter; Colbatz, Salcichia och Picaro. Jag upprepar; Colbatz, Salcichia och Picaro. |
Färjestad __________________________ Kalles |
Bodde granne med Sven Wollters dotter när jag var barn.. Han kom ofta o hälsade på, lekte med hans barnbarn. ![]() (Förresten sjöng jag karaoke med Nick Borgen för nån månad sedan.) __________________________ |
Aldrig har jag träffat en skådis.![]() __________________________ JA |