har träffat ron pearman han vär väldigt trevlig och rolig(han ser verkligen apig ut). fick tillock med hans autograf på hans film hellboy __________________________ Comig to get you barbara |
jo ja ha träffat många dom som har spelt på rederiet å LORDI __________________________ jenssu.... |
Sven Wollter och Kjell Bergqvist. __________________________ [Inlägget ändrat av ToxicAvenger 2006-06-08 17:10:56] |
segerqvist: har du verkligen träffat Lordi!? Lyckos dig jag vill också träffa dem!! Men för att svara på frågan. Jag vet inte om jag har träffat någon känd skådespelare men jag har träffat en hel del sångare. __________________________ I love Mr. Lordi!! He's my god!! http://www.lordi.org/main.html |
KarinaL: Om han bor i Finland så kan det inte vara omöjligt att stöta på Lordi. Jag bor även i Finland men jag har inte träffat dem. __________________________ |
Okej. Jag får väll åka till Finland då. Jag har iallafall bestämt att jag ska göra det när jag blir typ 18 år. Jag SKA träffa Lordi!!!!!!!! __________________________ I love Mr. Lordi!! He's my god!! http://www.lordi.org/main.html Što voljeh tebe ****** |
ja, de bör du göra. __________________________ |
Jag har träffat och praktiserat några dagar med Roy Andersson, inte för att han är skådis, men ändå.. __________________________ Kalles |
Jag har talat med, Rolf Lassård och John Fogerty (är en känd sångare från 60 - talet). __________________________ Det var en gång en katt.......? |
Jag har slagit in pannbenet på Steven Seagal, krossat tänderna på Jean-Claude Van Damme och hånat The Arnold, i en och samma film! __________________________ Everyone wants to be found. |
Snackat med Fogerty... Får jag ta på din hand? __________________________ |
Det är respekt, men varför har du inte lyckas slå ner Sly och Dolph __________________________ Crom, I have never prayed to you before. I have no tongue for it. No one, not even you, will remember if we were good men or bad. Why we fought, and why we died. All that matters is that today, two stood against many. Valor pleases you, so grant me this one request. Grant me revenge! And if you do not listen, the HELL with you! |
Det gjorde jag faktiskt, i Universal soldier och i Cliffhanger, men de klippte bort de scenerna för att de var så dåliga. Elakt tycker jag, men på sätt och vis har jag träffat dem, utan bevis såklart. Men jag har ett bevis. Jag satte på Jennifer Jason Leigh under inspelningen av Ensam ung kvinna söker. Det ni, bevis? Jorå, i saved the condom. __________________________ Everyone wants to be found. |
Mer info än jag önskade mig. __________________________ Crom, I have never prayed to you before. I have no tongue for it. No one, not even you, will remember if we were good men or bad. Why we fought, and why we died. All that matters is that today, two stood against many. Valor pleases you, so grant me this one request. Grant me revenge! And if you do not listen, the HELL with you! |
ja vet hur dom ser ut.... sen har ja sitt som har spelat AARo i SALATUT ELEMÄT på BORGBACKEN I helsingfors..... Lordi gav autograf t mig .... occh gav en kram ti min äldsta syrra __________________________ jenssu.... |
Jag vet också hur de ser ut i verkligheten. Iallafall Mr. Lordi (Tomi). Jag såg en bild på honom i tidningen. __________________________ I love Mr. Lordi!! He's my god!! http://www.lordi.org/main.html |
snälla ni skådespelare var det!!!!!!! inte lordi det är ju till musik forum __________________________ Comig to get you barbara |
Herregud, finnarna är verkligen kåta på Lordi, droppa! __________________________ Everyone wants to be found. |
Lepre: Jag är ett litet undantag så du vet, visst de sjunger bra och så men de ser för jävliga ut. Jag är inget större fan av de. __________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2006-06-11 08:49:12] |
Jag är ett STORT Lordi fan Men det kanske ni redan har förstått __________________________ I love Mr. Lordi!! He's my god!! http://www.lordi.org/main.html |
No shit! __________________________ Everyone wants to be found. |
Jag är ett stort "KatrinaL"-fan. __________________________ |
__________________________ Everyone wants to be found. |
? __________________________ I love Mr. Lordi!! He's my god!! http://www.lordi.org/main.html |
ja har träffat några personer i från SVT __________________________ MFF så klart!!! |
Du ljuger! __________________________ Everyone wants to be found. |
Min mammas morbror träffade och umgicks med Rita Hayworth under inspelningen av Karibisk hamn (Fire down below) 1957... Otroligt spännande eller? __________________________ |
Peter Mayhew (chewbacca i star wars) och David Carradine (bill i kill bill) skakade jag hand med på en film messa i malmö för något år sedan. Carradine var riktigt läskig när han satt där med sin sån här sprit flaska, haha __________________________ |
Fan vad coolt att skaka hand med Chewbacca. Fast han hade väl inte kostymen på sig antar jag, eller? __________________________ Don't fall asleep when you are at a Party. |
Nej det hade han inte haha. Hans hand var nog en av de största jag skakat __________________________ |
Anders Lundin, Sverker Olofsson (tog kort på han), Niklas Ekström (fick hans autograf), Gry Forsell och någon annan som jag inte kommer ihåg vad han heter. __________________________ Luke, i'm your father. |
Har växlat några ord med Peter Franzén från bl.a. Rånarna och Bakhåll. Stor skådespelare i Finland! Utöver detta så är det väl bara så att man har sett skådisar på stan och så. Måste bara berätta att jag haft hockeyproffset Teemu Selänne (ungefär finske Foppa) i vårt kök på landsstället __________________________ Öööööh...vahettere, skaru me upp på lite...vahettere...ööööh... Lite kryddigare korvar heter; Colbatz, Salcichia och Picaro. Jag upprepar; Colbatz, Salcichia och Picaro. |
Jag har fan ätit hemma hos en hockeylirare som är bättre än både Foppa och Selänne, Ove Molin.. __________________________ Kalles |
Men det är ju ingen kändis __________________________ Don't fall asleep when you are at a Party. |
Min kompis morfar satte på Ingrid Bergman! __________________________ Luke, i'm your father. |
När jag och min familj flög till Grekland så satt vi bredvid Jakob Eklund och hans fru. __________________________ Harder, Better, Faster, Stronger |
Lepre, jag hoppas att du inte menar Ove, one of the greatest men of all times.. __________________________ Kalles |
Kalles du kan ju seriöst inte påstå någonsin varit bättre än Selänne och Foppa varit under sina toppår?! Vad grundar du detta påstående på? __________________________ Öööööh...vahettere, skaru me upp på lite...vahettere...ööööh... Lite kryddigare korvar heter; Colbatz, Salcichia och Picaro. Jag upprepar; Colbatz, Salcichia och Picaro. |
På att Ove Molin är just Ove Molin.. Ingen annan hockeyspelare har: 1.Varit en smurf.. 2.Gjort avgörande målet så pass nonchalant som han gjorde i en sm-final.. 3.Spelat flest matcher i ett av sveriges största hockeylag.. Jag tar dock tillbaks att han är bättre än Foppa och Selänne, men han är dock större, iallafall i Gävle.. __________________________ Kalles |
Han har aldrig varit en smurf, han ser ut som E.T. (ögonen och näsan). Och är det inte Janne Larsson som har lirat flest? Sveriges största hockeylag? Ett av de minsta snarare, men det väcker nostalgiska minnen till liv. AIK-Brynäs liksom, hur många sekel sedan var det? __________________________ Öööööh...vahettere, skaru me upp på lite...vahettere...ööööh... Lite kryddigare korvar heter; Colbatz, Salcichia och Picaro. Jag upprepar; Colbatz, Salcichia och Picaro. |