Sjuk film om Karlson på taket, dubbad och allt. http://www.youtube.com/watch?v=G3PluVoJzZg __________________________ Interviewer: Do you hate Rocky? Clubber Lang: No, I don't hate Balboa. I pity the fool. Interviewer: What's your prediction for the fight? Clubber Lang: My prediction? Pain. |
Hahaha, fan va sjuk. Men jävligt kul på sina ställen. __________________________ mad world... |
Tycker ni dubbat så kommer ni älska den här, ämnet kommer ni säkert också tycka om, om ni tänker tvärtom alltså http://www.youtube.com/watch?v=x7lB53CJTGg&mode=related&search= __________________________ Luke, i'm your babymother wham bam! |
Inte illa menat mot den omgjorda filmen, men det ursprungliga reportaget var roligare än det här. Interviewer: Do you hate Rocky? Clubber Lang: No, I don't hate Balboa. I pity the fool. Interviewer: What's your prediction for the fight? Clubber Lang: My prediction? Pain. [Inlägget ändrat av Mattias15 2006-10-05 22:09:38] |
__________________________ mad world... |
Det bästa var ju när skylten We want ya Darin kom upp och reporten sa det som stod på skylten, och sen så sa reporten tror du att han bryr sig? __________________________ Luke, i'm your father. |
Ja han smådrev ju lite med dem. Men den dubbade driver ju ordentligt, dessutom är den kul med de fåniga rösterna. Bäst är den påstådda bögen som blir förnedrad och bara njar som svar. Replica: Den var jäkligt rolig, hur fan får man till det alltså. Bäst var Andrea Bocceli, Metallica och Guns n Roses. Allt var jäkligt kul. Ska kolla mer efter honom __________________________ Luke, i'm your babymother wham bam! |
Så det är förnedring ni vill se ehh? Tycker förvisso att Triumph är lite väl elak mot killarna ändå. Njut era sadister! http://www.youtube.com/watch?v=XqUs_u4DN6A __________________________ |
Fan vad bra Replica.. __________________________ Kalles |
Dom här är ruggigt roliga http://www.youtube.com/watch?v=u5tmnBeNv18
__________________________ Kalles |
Tack oscar, bästa Triumph jag har sett. __________________________ Interviewer: Do you hate Rocky? Clubber Lang: No, I don't hate Balboa. I pity the fool. Interviewer: What's your prediction for the fight? Clubber Lang: My prediction? Pain. |
Triumph var vekrligen kul. Jag älskar när folk driver med minoriteten. Kalles var också bra, underlig humor alltså, men det går hem. __________________________ Luke, i'm your babymother wham bam! |
Replica: Otroligt skickligt! __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
En liten varning, det är slutet på Once upon a time in West. Men den här filmen är så jävla bra! Jag menar internet filmen såklart. Jag har inte sett själva filmen. __________________________ Luke, i'm your father. [Inlägget ändrat av Timoti 2006-10-06 08:37:43] |
hehe timoti du tycker verkligen om youtube __________________________ Luke, i'm your babymother wham bam! |
Tack timoti, den här filmen måste jag se. Såg bara runt tre minuter av den för att inte förstöra den kommande filmupplevelsen, men det jag såg var bra och jag fastna för den. __________________________ When chuck norris goes diving he doesnt get wet, wet gets chuck norris! |
Känsliga bör ej se denna blodiga film, om zombies. __________________________ Luke, i'm your father. |
__________________________ |
http://www.youtube.com/watch?v=pGVaUQdChmo&mode=related&search= Jag har blivit fast för youtube. __________________________ Luke, i'm your father. |
http://www.youtube.com/watch?v=GGs5mn-rM5k&mode=related&search= Jag blir nästan tårögd... __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
Sök på fjortis+bråk så kommer det upp en del sevärt __________________________ If fish rises, it does. If not, it doesn't |
hehe, skadeglädje Wookad. Alltid kul. *Tummen Upp* __________________________ Luke, i'm your babymother wham bam! [Inlägget ändrat av Lepre 2006-10-09 16:41:26] |
Skånska fjortisar käftar på stationen http://www.youtube.com/watch?v=cUSUkbIAew4 En invandrare bråkar med en rasistkärring om vem som står först i kön http://www.youtube.com/watch?v=s5AO_lDMYB8 Tanter slåss med handväskor http://www.break.com/index/old_bag_vs_old_bag.html Kanske skönast? Notera att tjejen inte märker ett "piss" http://www.youtube.com/watch?v=6BviPWbMwlg&mode=related&search= ENJOY __________________________ If fish rises, it does. If not, it doesn't |
Haha, vilken fruktansvärd skadeglädje man har, allt från tanter som fightas till fjortisar som blir förnedrade. __________________________ Luke, i'm your babymother wham bam! |
Haha, vilka stackare alltså. Syftar på skånefjortisarna. All heder åt dem, men denna tar väl ändå priset? http://www.youtube.com/watch?v=ezRw2awBIoY&mode=related&search= __________________________ |
__________________________ Luke, i'm your father. [Inlägget ändrat av Timoti 2006-10-09 19:14:56] |
Hehe, vilka Neanderthalare hela bunten. __________________________ M.C. Hammer learned the hard way that Chuck Norris can touch this. |
Ja den är otrolig Krillan, det är så kul att det ena gänget är kickers, de har värsta invandrardialekten, värre än det låter i sthlm för fan. Det var kul att killen med glasögon dampade till slut och började nita tillbaks, lite väl långt då han var på sin egen brorsa sen också. __________________________ Luke, i'm your babymother wham bam! |
Pinsamma äckliga skåningar, jag mår illa. Däremot är pissfilmen och invandrare/kärring-filmer sånt man blir lycklig av... __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! [Inlägget ändrat av ToxicAvenger 2006-10-09 23:31:34] [Inlägget ändrat av ToxicAvenger 2006-10-09 23:38:00] |
SKÖÖÖÖÖN __________________________ If fish rises, it does. If not, it doesn't |
Var det en parodi eller var den seriös Hemskt... __________________________ "Ezekias förkärlek till skolan" - nästa stora projekt |
Då är den här bättre, för den är ironisk.. __________________________ Kalles |
Lepre, hur vet du att nörden med glasögonen även slog sin egen brosha? vet du vilka dem är eller? __________________________ |
Det hör man i slutet, han bråkar med en snubbe när snuten kommer och en av tjejerna säger att de är bröder. Kalles: Ja det där var verkligen parodi, det stämmer ju också.. Nä, hiphop alltså. Har man inget vettigt att säga så ska man inte ha med det att göra, för då handlar det bara om pengar. 50 cent till exempel, han snackar bara skit. Eminem är inne på rätt bana, men han rappar bara om sitt hemska liv, sin ho och hans dotter. __________________________ Tutti |
Ett klipp ur Nyckeln till frihet. Den här delen handlar om Brooks när han har blivit utsläppt från fängelset. VARNING, ni som ej har sett denna film bör ej se den sista minuten! __________________________ Luke, i'm your father. |
Riktigt sorgligt. __________________________ JA |
"HAHA! LOL!" __________________________ |
En jävligt grym skjut scnen från Heat. __________________________ Luke, i'm your father. |
http://www.youtube.com/watch?v=jQruczadBfc&mode=related&search= Kalle Anka som nazist. Ett mästerverk. http://www.youtube.com/watch?v=AtEgwRT3690&mode=related&search= Amerikansk Andra världskriget-propaganda. __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! [Inlägget ändrat av ToxicAvenger 2006-10-15 22:25:00] |
Tack som faan Oscar. en av de bästa slagsmålscener jag sett. __________________________ M.C. Hammer learned the hard way that Chuck Norris can touch this. |