Darin-fans är verkligen sjuka http://www.youtube.com/watch?v=x7lB53CJTGg Dubbad version Se och njut __________________________ If fish rises, it does. If not, it doesn't |
Jag lade upp den tidigare Wookad, den är grymt rolig. Tittade på den senast idag. Men usch, kliar det? Nej.. Bara lite! __________________________ Shit Happens When You Party Naked. |
Pissbajs Aja...skön som faen iaf __________________________ If fish rises, it does. If not, it doesn't |
Inte YouTube, men allmänt skräp; en lista att kasta i ansiktet(helst i ögat) på alla dumma amerikaner som säger "Why do they hate us so much?" Och i den här filmen finns slagsmålsscenen som jag länkade till tidigare: http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?ID=13470 __________________________ [Inlägget ändrat av Oskar_90 2006-10-16 23:11:42] |
En jävligt sjuk film, som är rolig. http://www.jesper.nu/visaFilm/386/ __________________________ Luke, i'm your father. |
Kan någon den andra länken med den där mangatjejen som joddlar på finska? __________________________ |
Den här måste ni bara kolla in: http://www.brackenwood.net/bingbong.html Riktigt vackert för att vara en flash-film. __________________________ Don't fall asleep when you are at a Party. |
Japaner kan vara roliga dem med! [Inlägget ändrat av krillan 2006-10-30 17:11:33] |
Haha, det där var fruktansvärt kul krillan Jag såg en japansk grej förut, ett slags program med ett kul inslag. Att vuxna japanska män som var utbildade i det engelska språket skulle sitta i ett klassrum och lyssna på en kille som inte alls kunde engelska - men han försökte och det blev förbannat kul. Japanerna fick inte skratta för då blev de agade, även om det gjorde ont så kunde det inte låta bli. Jag grät av skratt när jag såg den, någon som känner till den och vet var den finns? Minns att jag såg den på Break för ett tag sedan. __________________________ Don't fall asleep when you are at a Party. |
Jag hittade den! Ni kommer inte kunna hålla er av skratt när ni ser den. http://www.break.com/index/dontyoulaugh.html __________________________ Don't fall asleep when you are at a Party. [Inlägget ändrat av Lepre 2006-10-30 17:38:47] |
Fan vilken sjuk film du hittade Lepre! Så jäkla kul när de blev agade och sen se en kille som inte kunde engelska. __________________________ Luke, i'm your father. |
Vill bara påminna alla om att GAIS-GNAGET spelar nu, TV4+!!!!!!!!!!!!!!!! __________________________ GNAGET MOT GULD |
Titta på den här filmen, du blir drogad. http://www.jesper.nu/filmer/coolt/Hallucinationer.php __________________________ Luke, i'm your father. |
Bah, jag blev inte drogad även om jag satt och tittade NÄRA och INTENSIVT på MITTPUNKTEN. Jag är inte narkoman, jag är alkoholist! __________________________ GNAGET MOT GULD |
Vi i västvärlden har mycket att lära oss av japanerna. __________________________ We say in my country that to give a women a vote is like to let a monkey fly a plane, very dangerous. Borat |
[Inlägget ändrat av Mattias15 2006-11-16 14:48:49] |
Fan allt blev alldeles vågigt när man tittade bort, vad häftigt. Det var som att slås av en drog på riktigt, jag trodde det var ett skrämsel-skämt först, sedan hoppade jag till slutet, då tänkte jag att man skulle se exakt det man såg på skrämen. Istället blev synen bara vågig, skumt alltså. __________________________ Don't fall asleep when you are at a Party. |
Klassiker, man kan inte tröttna. För att göra det lite roligare, byt ut Fredrik mot Lepre __________________________ GNAGET MOT GULD |
Åhh, han är så vidrig __________________________ Don't fall asleep when you are at a Party. |
Oooo Lepre sära på dina SCHKINKOR, jag vill komma in känna doften av Lepre, doften av karl Bajs och vaseliiiiiiiiiiiiiiiiin __________________________ GNAGET MOT GULD |
Hehe, Hehe. Vill du? __________________________ Don't fall asleep when you are at a Party. |
Det här är den fjärde STålmannen filmen (mycket dålig så att den blir bra). __________________________ Mr Hitchcock, what makes a great film?” And Alfred Hitchcock said: “To make a great film you need three things — the script, the script and the script |
Jag tog bort den för eran skull. __________________________ Mr Hitchcock, what makes a great film?” And Alfred Hitchcock said: “To make a great film you need three things — the script, the script and the script [Inlägget ändrat av Timoti 2006-11-28 22:46:09] |
Var inte ens snyggt gjord, men kan förstå att vissa tycker den är rolig Hade jag nog också tyckt om jag varit tolv...bwahahhaha __________________________ |
Lågt att göra narr av Anki sådär. Dessutom är det väldigt taskigt att sätta upp videon här, det finns nog många barn här som kan bli ledsna och förvirrade över inehållet. __________________________ |
Ja, det är lite sjukt. Jag blev faktiskt lite ledsen, tack för att du tänker på mig Matte __________________________ Uwe Boll vs. Lepre - "Sodomy Action II" |
Det var så lite så. Vi bryr oss för lite om varandra i dagens samhälle, mer kramar och mindre otäcka filmer som gör narr av våra idoler är rekommenderat. __________________________ Reporter: Where did you get the name, "The Italian Stallion"? Rocky: Oh I made that up one night while I was eating dinner. |
Roligt spel för filmkunniga. http://www.i-am-bored.com/bored_link.cfm?link_id=20768 __________________________ Reporter: Where did you get the name, "The Italian Stallion"? Rocky: Oh I made that up one night while I was eating dinner. |