Hoppas du inte menar hans roll i Ondskan bara, för då börjar jag nog se ner på dig __________________________ Öööööh...vahettere, skaru me upp på lite...vahettere...ööööh... Lite kryddigare korvar heter; Colbatz, Salcichia och Picaro. Jag upprepar; Colbatz, Salcichia och Picaro. |
Särskilt i Ondskan. __________________________ Brainiac vardagar kl 20:00 på Discovery Channel. Missa inte!! Lordi rock the hell outta you |
Jaså du, well...alla har väl sin smak Gillar du typ Teddy i Bamse också? Dock tror jag nog att du är mer förtjust i hans personlighet i filmen, och därför tycker han ser bra ut? Har jag rätt? Han ser ju inte ut som något ideal i filmen, eller är det jag som ser dåligt? __________________________ Öööööh...vahettere, skaru me upp på lite...vahettere...ööööh... Lite kryddigare korvar heter; Colbatz, Salcichia och Picaro. Jag upprepar; Colbatz, Salcichia och Picaro. |
Jag vet inte riktigt. Visst är han en nörd i filmen, men han är fortfarande söt. Vem är Teddy? Iallafall du vet väll att jag är ett skräckfan? Jag avskyr bamse och sånt. __________________________ Brainiac vardagar kl 20:00 på Discovery Channel. Missa inte!! Lordi rock the hell outta you |
Teddy är ganska lik Pierre/Piercy eller vad Ondskanfiguren nu heter. __________________________ Öööööh...vahettere, skaru me upp på lite...vahettere...ööööh... Lite kryddigare korvar heter; Colbatz, Salcichia och Picaro. Jag upprepar; Colbatz, Salcichia och Picaro. |
Pierre __________________________ Brainiac vardagar kl 20:00 på Discovery Channel. Missa inte!! Lordi rock the hell outta you |
1) Jonny depp 2) van damme 3) Brad Pitt __________________________ |
1) Johnny Depp 2) Mark-Paul Gosslaar 3) Brad Pitt 4) David Belle (B:13) 5) Van Damme 6) Mark Walhberg 7) Cuba Jr. 8) Simon Baker 9) Tom Cruise 10) Edward North __________________________ |
1.TOM CRUISE 2.Orlando Bloom 3.Jhonny Depp 4.Brad Pitt 5.Jesse Mc-cartney 6.''Chad'' 7.Zac 8.''Mischa'' 9.Julia Roberts 10.? Här är min lista över dem snyggaste skådisarna ! __________________________ |
Det hade du inte behövt säga "Tom Cruise lovern", det hade framgått ganska bra med tom text också. __________________________ Don't fall asleep when you are at a Party. |
Man måste väl inte vara snygg för att vara omtyckt? __________________________ GNAGET MOT GULD |
Jo __________________________ Don't fall asleep when you are at a Party. |
Min lista: 1. Rikard Borg 2. Hampus Ekelin 3. Robin "Vargen" Lindqvist 4. Tommy Lindahl 5. Anton Sjöberg 6. Sebbe 7. Mark 8. PETER FORSBERG 9. ADAM 10. LASSIE __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
Det var fint av dig Toxic __________________________ Don't fall asleep when you are at a Party. |
Madonna, även om hon inte är en riktig skådespelerska. Jag anser att hon är den sexigaste kvinnan som någonsin levat. Snygg på 80 -talet, snygg på 90 - talet, snygg på 00 - talet. Hon kommer förevigt vara en madonna. __________________________ We say in my country that to give a women a vote is like to let a monkey fly a plane, very dangerous. Borat |