Av manliga får jag nog säga Johnny Depp och Brad Pitt. __________________________ /Mikael |
Krista Allen __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger !! Vi älskar Peking! Hata Rasism o Nazism!!! |
Ej i särskild ordning 1. Heath Ledger 2. Johnny Depp 3. Steven Brand (ex. Diary of Ellen Rimbauer *dregel*) 4. Patrick Swayze 5. Viggo Mortensen 6. Persbrant 7. Andreas af Enehjelm (jag vet att han e ung, men tilltalande) 8. Björn Kjellman Kommer inte på mer just nu __________________________ ******* För dem vet inte att vi faktiskt var med fast dem inte visste att vi var med vettu |
Den finns nog bara en "The One" för mig och det är: CHRISTINA RICCI __________________________ |
Keira Knightley och Emma Watson! dom är jätte söta __________________________ [Inlägget ändrat av Mcwille 2005-07-17 23:09:18] |
Brad Pitt är jättesnygg! Ska fundera på en tio i topp lista, återkomma senare.. __________________________ |
jag ska lägga in en lista nu: 1. Vin Diesel 2.Wesley Snipes 3.DMX 4.Eminem 5.Johnny Depp 6.Jet Li 7.Kiefer Sutherland 8.Will Smith 9.Keanu Reeves 10.Kevin Kostner 11.Brad Pitt __________________________ <<bråka inte med mej för då får ni på käften..>> <<mrs Diesel>> [Inlägget ändrat av nightmare_ 2005-07-20 20:30:39] |
Amy Smart... __________________________ "I find your lack of faith disturbing." |
1.Jessica Alba (Dark Angel) 2. Systrarna Olsen 3.Michelle Rodriguez (Resident Evil) __________________________ [Inlägget ändrat av Kaktus 2005-07-28 00:03:20] |
oj oj oj! det här blir svårt! 1. Johnny Depp 2. Tom Cruise 3. Leonardo DiCaprio 4. Ewan McGregor 5. Adam Sandler 6. Mel Gibson 7. Ben Affleck 8. Bruce Willis 9. Kevin Bacon 10. George Clooney p.s. nån annan än ja som tycker kevin bacon e snygg? __________________________ |
Detta blir svårt! 1. Pamela Anderson 2. Ingrid Bergman 3. Carmen Electra 4. Michelle Rodriguez 5. Jennifer Lopez 6. Merlyn Monroe 7. Keira Knightley 8. Leslie Easterbrook (i polisskolan 1-5 är hon snyggast) 9. Jenny McCarthy 10. Erika Eleniak Det var min lista på snyggaste skådespelaren! __________________________ ''When there's no more room in hell, the dead will walk the earth" |
håller med magnus_65 om att ricci är as snygg __________________________ HeathersHeathersHeathersHeathersHeathersHeathersHeathersHeathersHeathers |
1 Thorsten Flinck 2 Mikael Persbrandt 3 Reine Brynolfsson - ? __________________________ |
Hmm , då ska vi se . . . Sverrir Gudnason . Alexander Skarsgård . Martin Aliaga <- Sexy . Gustaf Skarsgård . Daniel Larsson . Oliver Loftén . Andreas Wilson . Leo Hallerstam . Filip Berg . Jesper Salén Tog några minuter att göra den här listan men nu är den färdig . Beslutae att göra en lista med bara svenska skådespelare . Det ända jag är säker på är att Sverrir hamnar först , därefter är det lite oklart men i någorlunda ordning som jag skrivit kommer d iaf . __________________________ Manda_ |
Johnny Depp är ju klasrt snyggast bland de "äldre".. Men Chad Michel Murray är ju klasrt snyggast bland d eyngre __________________________ |
Jag tycker att Brad Pitt ser väldigt bra ut. Speciellt i Troja. __________________________ |
Det finns bara en manlig... the one and only Johnny Depp! Sen finns det förstås fler som ser bra ut, t.ex. Heath Ledger, men det finns ingen som är i närheten av Johnny! Vackraste kvinnan är utan tvekan Catherine Zeta Jones. __________________________ |
Brad Pitt är så snygg att man smälter. Även Edward Norton, men han är mer sexig tycker jag. __________________________ |
DANIEL RADCLIFFE !! han är klart den sötaste när han spelar som Harry Potter (och annars också. Jag är kanske den enda som tycker det?! Men han är klart snyggast!! Men jag tycker också om : Orlando Bloom (Troja) Jeremy Sumpter (Peter Pan) Chad Michael Murray (En askungen saga) Tack för mig (LOVE Daniel puss <3) __________________________ |
Av killarna är det ju Johnny Depp, det vet väl alla? Av tjejerna är det Jessica Alba, kanske? __________________________ |
*Johnny Depp *Orlando Bloom *Chad Mickael Murrey *Benjamin Bratt __________________________ |
Owen Wilson,Owen Wilson,Owen Wilson!!!!!! hahahaha Brorsan Luke e även snygg han oxå... Patrick Swayze (Dirty Dancing), Kevin Bacon (Footloose), Bruce Willis (Die Hard), Heath Ledger (Brokeback Mountain).. Å en jävla massa mer!!...Om ja skrivit alla,hade de tagit hela natten.. __________________________ |
Natalie Portman utan tvekan! __________________________ Kalles |
Colin Farell e ganska snygg sen tycker jag Adam Brody, Diego Luna, __________________________ Mee* |
*Johnny Depp (L) *Orlando Bloom *Wentworth Miller *Kevin Zegers *Viggo Mortensen riktiga hetinger __________________________ |
Angelina Jolie Selma Hayek Scarlett Johanson Jessica Alba Mischa Barton Liv Tyler Kirsten Dunst hon som jd i scrubs e ihop med men aldrig ligger med för att han hittar massa stulna läkemedel i hennes väska precis när han ska scora Natalie Portman Tara Ried __________________________ who do i trust? me - thats who! |
Winona Ryder var väldigt vacker i Beetlejuice __________________________ Hette cher_is_best förut |
1.Brad Pitt 2.Mel Gibson 3.Johnny depp 4.Ryan Phillippe 5.Devon Aoki 6.Lucy Liu 7.Uma Thurman 8.Zhang Ziyi 9.Collin Farrel 10.Bruce Willies(stav fel kanske) ok ingen rolig lek man kommer på nya snyggare hela tiden men listan får duga fast det är inte i ordning men topp tio iaf.. mums __________________________ Ohh what a lovely teaparty.. [Inlägget ändrat av F_uckFace 2006-03-07 00:22:37] [Inlägget ändrat av F_uckFace 2006-03-07 00:24:48] |
Kiera Knightley. Än så länge. __________________________ |
Ja, jag vet i alla fall vem jag tycker är allra snyggast : Tom Hulce Visserligen är han 52 nu, men i Amadeus, Parenthood och Frankenstein... ja, de flesta av hans filmer är han bara för snygg. Jaja, se inte på mig sådär, han e jättesöt! Sen vet jag inte om jag kan fortsätta göra en lista, det blir svårt... __________________________ - Listen, you don't know where you are. Here, everything goes backwards. Peole walk backwards, and sing backwards and dance backwards and even talk bacwards! |
Johnny Depp<3 __________________________ "just keep swiming" |
1.Jessica Alba 2.Michelle Rodriguez(Resident Evil) 3.Tejen som har huvudrollen i Freddy vs Jason.. 4.Lindsay Lohan __________________________"When Thers No More Room In Hell, The Dead Will Walk The Earth" [Inlägget ändrat av Kaktus 2006-03-11 22:08:26] |
herregud, spela roll om de är snygga, om det inte passar rollen. __________________________ "Guess i'll see you guys later" Zach Braff, Garden State. |
3.Tejen som har huvudrollen i Freddy vs Jason.. Har du inte ens tid att ta reda på vad hon heter ? Monica Keena __________________________ Hette cher_is_best förut |
Angelina Jolie cameron Diaz Jennifer garner __________________________ |
Hmm . Hugh Grant ( LOVE ACTUALLY ) , Tom Cruise ( Top Gun & Cocktail ) , Patrick Swayze ( Dirty Dancing ) , Oliver James ( Raise Your Voice ) osv . __________________________ [Inlägget ändrat av Smem 2006-04-03 07:54:39] |
Tiffany i Bride of Chucky och Seed of Chucky, och då menar jag DOCKAN och inte skådespelerskan Jennifer Tilly __________________________ Hette cher_is_best förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
nej the one and only alexander skarsgård __________________________ |
Natalie Portman är ju underbar i Garden State, jag vågar knappt titta på henne, jag får ståfräs så lätt när jag ser den där lilla tjejen, för att inte tala om i Closer.. Brr. __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
Fy faan, sånt där håller man för sig själv. Själv tycker jag att det är något speciellt med Linda Hamilton, vet inte vad men i terminator filmerna är hon både söt och oskyldig i första och cool och stentuff i andra. Hon spelar verkligen två sorters kvinnnor i dessa filmer, och dessa kvinnor är attraktiva. __________________________ Crom, I have never prayed to you before. I have no tongue for it. No one, not even you, will remember if we were good men or bad. Why we fought, and why we died. All that matters is that today, two stood against many. Valor pleases you, so grant me this one request. Grant me revenge! And if you do not listen, the HELL with you! |