Chansa? __________________________ "The truth is out here" X-Fils |
Ni kan ju alltid göra som mig, när skapade jag en tråd senast? Förövrigt tycker jag också det är jobbigt med de ointressanta trådarna. Men själv kan jag faktiskt inte komma på något intressant, inte för tillfället i alla fall. Men det är som så Lepre säger, man talar om ämnet, diskuterar, argumenterar och skojar.. Dock tycker jag tråden ska återupplivas om någon har något nytt och intressant att skriva. Annars kan det vara. Att ha en massa likadana trådar är bara så jobbigt. Vet inte riktigt var jag vill komma faktiskt, men hoppas ni förstår bättre än jag. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Jag skapade nåra trådar som blev borttagna och sen varna wildpalm lr Kristoffer vem det nu va att stänga av mig!! Kan wildpalm lr Kristoffer svara på vad jag gjort för fel? MVH/Indy_92. __________________________ Om blickar kunde döda skulle han inte behöva en motorsåg! |
Vad skapade du för trådar Indy? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
"Freddy", "Chucky" och "Myers" bergis.. Fast med bara skitsnack. __________________________ "The truth is out here" X-Fils |
Jag tror inte att Wildpalm och Kristoffer skulle radera sånna bra trådar. __________________________ Lordi rock the hell out of you |
Det va nåt om premiären på Pirates of the carribean 2 och skräck från storbritannien!! Jag fattade ingenting!! Och,nej KatrinaL,inte kan dom radera såna trådar,då e det något fel!! __________________________ Om blickar kunde döda skulle han inte behöva en motorsåg! |
Om du inte själv förstår varför de raderade trådarna kanske du ska vänta något år tills du själv fattar vad det är du skriver? Lät jag elak där? __________________________ "The truth is out here" X-Fils |
aa.. faktiskt!! Men nämen Lepre du har väl inte druckit igen? __________________________ Om blickar kunde döda skulle han inte behöva en motorsåg! |
Seriöst Indy_92 och KatarinaL. Vill egentligen inte peka ut folk. Men ni sprider (i mina ögon) väldigt mycket oseriösa vibbar i forumet. Liksom Indy_92, det sista inlägget var väl ganska onödigt? Ursäkta om jag på något sätt gör er upprörda, men börjar tröttna på allvar. __________________________ cstroMANIA |
Samtidigt är kanske inte någon, som utger sej för att var en 106-årig gubbe vid namn Tôshiro Kubrick, rätt person att snacka om seriositet? Men jag håller med. We are falling down and rock bottom is closer than ever. (Använde mej av engelska för att dom berörda personerna ifråga inte skulle förstå ) Men som jag sagt tusenmiljoner gånger innan så lönar det sej inte att klaga. Skitsamma. Snorisarna är väl också människor med rätt att säga saker som dom anser vara relevant. Fast det är klart att det svider i ögonen när problemet egentligen är så enkelt att lösa. Stavas IGNORE-FUNKTION. Men av nån outgrundlig anledning har varken moderator eller annan maktfaktor velat göra ett utlåtande i den frågan. __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown [Inlägget ändrat av DuskBringer 2006-07-12 01:14:29] |
Så om man inte vill gå ut med personliga uppgifter är man oseriös, eller? Syftar på forumet, men det kanske inte du förstod. __________________________ cstroMANIA |
Oseriositet som oseriositet. Spelar det någon roll om den tar form på forumet eller på profilsidorna eller på recensionerna? Men jag anklagar verkligen inte dej, carlstrom, för att vara en oseriös medlem, det vet jag att du inte är. Jag bara tyckte att det var underligt att en så stor förespråkare av saklighet skriver in såna märkliga personuppgifter. Det går ju faktiskt att lämna fälten tomma. __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown |
Ok, på det visset. Givetvist går det de. Tyckte det bara var en rolig grej, hehe. __________________________ cstroMANIA |
Indy: Varför varnade Kristoffer och Wildpalm om att de kunde stänga av dig? __________________________ Lordi rock the hell out of you |
Jag skapade nåra trådar! __________________________ Om blickar kunde döda skulle han inte behöva en motorsåg! |
Du kan ju fråga Indy... __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. [Inlägget ändrat av Shadowfax 2006-07-12 22:51:54] |
Det har jag redan gjort... __________________________ Om blickar kunde döda skulle han inte behöva en motorsåg! |
Sluta klaga då och vänta istället. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Klaga?? KatrinaL ställde fakiskt en fråga!! __________________________ Om blickar kunde döda skulle han inte behöva en motorsåg! |
Vad det än var som gav Wildpalm modet att radera skiten.. Jag måste ha det. __________________________ "The truth is out here" X-Fils |