efter 1 mån anv har jag märkt att detta forum filmpunkten är uselt: filmer el regisörer finns inte, filmpunkten svarar inte på mail mm, slutar med filmpunkten nu 5.3.06 kl 11.35 __________________________ |
Håll käften på dig! Filmpunkten är bäst! __________________________ |
Pjalle: Våra moderatorer kanske har ett liv. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Ja eller hur.. Vi andra är minst lika delaktiga som dem. __________________________ - Do you want to know how i did it? - This is how i did it Anton: I never saved anything for the swim back. |
What?? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Jag måste hålla med pjalle lite. Eftersom Kristoffer och Wildpalm har valt att vilja ha ansvaret här på filmpunkten så tycker jag att de måste anstränga sig lite för att svara på filmpunktarna om de frågar eller vill nått. Inte för att ni behöver lyda dem men åtminstone svara de. Jag säger bara min åsikt. __________________________ |
Ja det är sant. __________________________ - Do you want to know how i did it? - This is how i did it Anton: I never saved anything for the swim back. |
Hejsan Pjalle, (ursakta att de svenska tecknena uteblir) Trakigt att hora att du inte ar nojd med Filmpunkten. Vi har drygt 9000 filmer och lite over 50 000 skadespelare/regissorer i databasen. Allt ar forstas relevant - det beror vad man jamfor med. Antalet filmer i databasen okar dock varje dag, i genomsnitt 10-20 stycken filmer laggs in varje dag. Majoriteten av dessa kommer fran er anvandare nar ni tipsar om nya filmer till databasen. Filmpunkten far massor med mail varje dag och svarar pa de flesta. Dock kommer det in en hel del mail med fragor fran personer som vill ha hjalp att hitta dvd-filmer/vhs-band som de inte hittar i videobutiken. Dessa svarar vi normalt inte pa, eller hanvisar till forumet. Jag ar tacksam att du berattar ditt missnoje. Utan kritik ar det inte lika latt att utveckla sidan. Forslag som vi far i forum och mail fran er anvandare ar noterade och flertalet av dessa kommer bli forverkligade i en samlad uppdatering i april! Dessutom fler (an sa lange hemliga) finesser kommer foljas. Mer om det senare! __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefredaktör Filmpunkten |
Låter ljuvligt Kristoffer! Längtan till april blev genast mycket större. __________________________ |
Bra svarat Kristoffer. Respekt åt dig! Tycker inte heller att man kan se en sån här sajt som en rättighet. Man bör vara tacksam att det finns informationssidor helt gratis ute på nätet. Det finns dessutom svagheter med alla filmsajter eftersom film är en så mångfacitterad konstarter. Var glad att det finns sajter av olika slag och var glad över att filmsajter är så olika. Jag personligen skulle spy galla över dom allihopa om de alla liknade varandra. __________________________ "Never give a sucker an even break" - W.C. Fields |
Det här har inget med ämnet att göra.. Men om man laddar upp en bild som INTE blir godkännd får man ett mail då? Eller är det bara när den godkänns ? >_< __________________________ Hette cher_is_best förut |
Det var inget förrewsten =P ( __________________________ Hette cher_is_best förut |
Jag undrar om uppdateringarna kommer i slutet av April eller början av Maj? För att vi är på väg till slutet av den här månaden. __________________________ Jag tycker att Ibrahim Baylan ska avgå! PS. Miss Ljung har der finaste leendet som jag nånsin har sett. |
Jag håller med dig i detta Kristoffer men som sagt, när kommer dessa uppdateringar? __________________________ this isn't where I parked my car! |
Hejsan Timoti och lill_saasta, Jag och Markus har beslutat oss for att slappa tva uppdateringar. En uppdatering kommer att komma runt den 30: e april. Kan avsloja att en bevakningsfunktion av "Filmer pa TV" kommer vara inkluderat i denna uppdatering. Resten av funktionerna haller vi hemliga tills dess. Vidare kommer vi under sommaren slappa ytterligare funktioner. Vi har dock inte beslutat om det ska ske i en samlad uppdatering eller dela upp dem under sommarmanaderna. __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, redaktör Filmpunkten [Inlägget ändrat av Kristoffer 2006-04-25 13:52:47] |
Det låter som en trevlig uppdatering, cant wait __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
Kristoffer: Varför hålla det hemligt? Och man ser ju vad som kommer på tv ändå så den där första funktionen som du nämnde tycker jag inte behövs. Du skulle kunna laga en sak så att man kan skicka privatmeddelanden till varandra. __________________________ |
Det vore en väldigt trevlig funktion Modv. __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
Javisst. __________________________ |
Tack för svaret kristoffer! __________________________ Jag tycker att Ibrahim Baylan ska avgå! PS. Miss Ljung har der finaste leendet som jag nånsin har sett. |
Hej, Vi har haft flera tradar genom aren med argument for/emot privata meddelanden. Det kanns som att tiden kan vara mogen for att infora nagot sadant. Vi hade en "Veckans fraga" 2004 dar majoriteten inte ville ha en "privata meddelanden"-funktion. I nasta veckas "Veckans fraga" ska jag se till att lagga upp en fraga for att se hur asikterna ligger i dagslaget! Ar asikterna annorlunda kan vi se om vi kan ta med den i sommarens uppdatering! __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, redaktör Filmpunkten |
Vackert! __________________________ Jag tycker att Ibrahim Baylan ska avgå! PS. Miss Ljung har der finaste leendet som jag nånsin har sett. |
Ja sannerligen vackert. Mitt liv får en ny mening __________________________ |
JAAA braaa!!! G´lömm inte att rösta nu bara!! __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
Kristoffer menar du att man kan skicka privata medelanden till alla i hela världen eller bara dom på filmpunkten? __________________________ Hi i'm Chucky. Wanna play? http://www.thering-themovie.com/main.html |
Vad tror du ? __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
Det skulle vara en bra fuktion. Att kunna skicka privatmedlemaden till varandra. Jag skulle vilja se en sån funktion. __________________________ |
Jag med __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
Just det. __________________________ |
Vid nästa uppdatering så kan ni väl lägga in ett filmtest med 30 - 50 frågor. Eller vad tycker ni? __________________________ Jag hatar verkligen fjortisar! Dem går mig verkligen på nerverna. |
Timoti: och med det menas? __________________________ |
På samma sätt som man tipsar om filmer, skulle man inte kunna tipsa om skådespelare? Skriva information som t ex: Födelseår och födelsedag. Sen också om deras liv, som t ex födelsestad, vilken stad de bor i och övrig information som familj och dylikt. __________________________ F.C Barcelona, finns det något så vackert och älskvärt? Älskar Barca! Blaugrana! |
Alltså ett filmtest med frågor, t.ex. Vilken film var Spielbergs genomnbrott? 1. E.T. 2. Hajen. 3. Scindlers List. Ungefär så menar jag, med 30 - 50 frågor, och sen ñqr man är klar med alla frågor så får man se hur många rätt och fel man hade. __________________________ Jag hatar verkligen fjortisar! Dem går mig verkligen på nerverna. |
"filmer el regisörer finns inte" =D Tror nog att du har missat idén med Filmpunkten. Det finns en funktion som ger dig möjligheten att lägga till filmer och regissörer som inte finns. Men nu har du ju lämnat oss, så ledsamt. Hade det inte varit för att du har ett sånt tråkigt användarnamn så hade jag nog gråtit lite. __________________________ |
pjalle vad kul att du slutar kom inte tillbaka skriv inte så igen __________________________ |
Behövs ta upp. Forumet har tyvärr blivit helt tappat. Till och med folk som i mina ögon var seriösa har börjat (i mitt tycke) förstöra forumet. Plus att start forumet till mestadels bara består av samma och (i mitt tycke) ointressanta trådar. __________________________ cstroMANIA |
Det håller jag med om.. Men vissa trådar är faktiskt svåra att släppa, oavsett vad de handlar om. Vi som "varit med ett tag" vet vilka trådar gäller (?) och vi brukar ha lätt för att skapa nya... Är det inte det som är meningen? Skapa nya trådar, tala om ämnet, diskutera, argumentera, skoja.. Sen efter någon vecka ska den självdö. "Man ska sluta festa när det är som roligast". "Vi" vet vilka det är som ALLTID väcker liv i de gamla ointressanta trådarna. Det är självklart okej eftersom de antagligen har något att säga om det. Men grejen är den att: Det har inte vi andra som redan diskuterat sönder ämnet. Snälla "nytt fräscht folk", kom hit med nya goda idéer istället för att bara väcka det döda till liv. Jag tycker man ska skapa en tråd oavsett om det finns en likadan sedan förut. Då är det ju på sätt och viss nytt? __________________________ "The truth is out here" X-Fils [Inlägget ändrat av Lepre 2006-07-11 20:27:18] |
Och det är jag? __________________________ Come out, come out, wherever you are! |
Du har väl varit med ett tag? Fast, ja.. Det var längesen jag såg DIG skapa en ny trevlig tråd.. Allt detta snack om Freddy.. Nåja, det är väl bara jag. __________________________ "The truth is out here" X-Fils |
Jag skapar oftast dåliga trådar. Därför hare jag slutat. __________________________ Come out, come out, wherever you are! |