Lance Henriksen! Han ser så sympatiskt utbränd ut på nåt sätt. Jag tycker att han verkar uttråkad när han spelar, som om han egentligen vill göra nåt annat. Helt underbar skådespelare.
Har medverkat i filmer som: Aliens Alien 3 Terminator Hard Target Millenium (serie)
Glömde Ed Harris .., Robert de Niro i Deerhunter (lättare säga vilken film man minns dom i ...), Gene Hackman förstås ..., Jack N i "About Schmidt" .., Stellan Skarsgård i "Den enfaldige mördaren" ..., Emily Watson i "Breaking the ...", Katherine Hepburn ..., Spencer Tracy .., mums, hur många som helst blir det ! Och som gullepricken över i ..., Frazier .., i femman, för att han bara är så härlig och gör mig så glad.
Lite sdvårt att välja ..men dt får bli Al Pacino (Gudfadern1,2,3/ The insider), Brad Pitt (An Interview with a Vampire/ Se7en/ Fight Cub), Johnny Depp ( Pirates of Carribean) lr Robert de Niro ( Gudfadern/ Analyze This / Analyze That)
"I will make you an offer you cant refuse" // Don Vito
"Do you think that its air you are breathing"// Morpheus
Tittar på American History X just nu .., fast jag har satt mig vid datorn, den är för hemsk, jag uthärdar liksom inte, får ont i magen och vill inte se, då tänker jag att Edward Norton, som han spelar här .., han är iaf en suverän skådis !
Typ omöjligt att välja den bästa skådisen.. Men efter att ha sett SLC Punk så måste jag säga att jag är väldigt imponerad av Michael Goorijan.. Fast jag har inte sett mycket med honom så det är svårt att säga om han alltid är bra.. Finns många andra bra skådisar också, men jag orkar inte välja några just nu..
och till den som nu sa Olsen tvillingarna, var det ett skämt eller var det seriöst?
"This is supposed to be a happy occasion. Let's not bicker and argue about who killed who"
En snubbe som har seglat upp som en bra skådis enligt mig på senare tid är Sean Penn. Tyckte han var ganska medioker förut men på det senaste har han helt klart ökat i värde. Fram för allt i I Am Sam där han är den som lyckats klart bäst att gestalta en efterbliven man, tillsammans med Dustin Hofman som autistisk i Rainman och Jonas Karlsson som cp-skadad i Livet Är En Slager...
Håller med dig, herrn här ovanför mig. Så imponerad jag blev av Sean P. i "I am Sam", men också i "Mystic River". Sen tycker jag ofta, att ju äldre en skådespelare blir, desto mer karaktär blir det i rollerna och det är väl rätt logiskt. Med åren kommer erfarenhet och han ser ut som en som varit med om lite, inte så där snutfager som många andra amerikanska skådisar är. Nu är klockan 1 på natten. Konstigt vad alla ungdomar går och lägger sig tidigt nu för tiden.
Al Pacino, utan tvekan. Han har en sådan karisma att jag skulle käka plutonium om han sa åt mig att göra det. Gör sällan en dålig film. Det enda han har emot sig är att han ofta, enligt mig, gör samma rollfigur. Robert De Niro brukar med rätta nämnas i detta sammanhang. Men tyvärr är inte han lika selektiv vad gäller filmer. Det har blivit lite för mycket skit på sista tiden. Heat är dock ett mycket bra exempel på bådas kapacitet.
Har älskat Johnny Depp sedan 21 Jump Street, men att han skulle bli en så otroligt skicklig skådis hade jag inte kunnat föreställa mig då. Han kan förmodligen spela precis vilken roll som helst och göra det utmärkt. Alan Rickman är en annan favorit. Vilken karisma! Vilken röst! Joaquin Phoenix är en superskådis med massor av känsla.
------------------------------------ Last night you were, unhinged. You were like some desperate, howling demon. You frightened me. ...Do it again.
Morticia Addams [Inlägget ändrat av Eressie 2004-04-17 13:48:03]