Ingen som minns de riktigs stora, då tänkar jag till exempel på..... Kirk Douglas (spartakus) Peter O´Tool (Lawrens av Arabien) Charlton Heston (Ben Hur) Rod Steiger (Waterloo) Malcolm McDowell (Clockwork Orange)
JIZZES vad snabbt alla glömmer de riktiga stjärnorna (som inte behövde dryga miljarden i budget, mågra kvadrillioner gigahertz specialefekter å ett halvt regemente stuntmän)
p.s. INGEN av ovan nämnda stjärnor hade några inhoppare i de filmer som står efter deras namn
Mel Gibson, min absoluta favorit. I filmer som Braveheart, We were soldiers gör han en strålande insats.
Viggo Mortensen, mycket imponerad av hans jobb i Härskar ringen Trilogin. Plus att han gör stunten själv. Heh heh.
Orlando Bloom, 1 år innan inspelningen av Härskar Ringen bröt han ryggen, men som ni förmodligen förstår klara han det bra. Trots denna händelse gör han alla sina stunts i filmerna. Det tycker jag är väldigt imponerande. Han gör bra ifrån sig för att precis ha kommit ut ur "skådespelar skolan"
Sir Ian McKellen, Blev så tagen av hans insats i Härskar Ring. Han gör rollen perfekt!
sandra bullock e klart den bästa! men hugh grant o jennifer lopez o jennifer garner o jessica alba e också jätte bra! kan man köpa filmer på denna sida? e ny här blev medlem för ungefär 10 minuter sen
Tänkte bara ställa en kort fråga som inte berör film över huvud taget. Hoppas att det inte gör något Hur som helst, över till frågan: _nightwish_, lyssnar du på finska metalbandet Nightwish?
Svaret är:Joaquin Phoenix, Robert DeNiro, James Stewart (nu död), Anthony Perkins (nu död), Jonas Karlsson (Sweden´s finest), Denzel Washington, Gustav Skarsgård (ooops - bara män!)
Det finns många bra skådespelare, men de bättre är nog Jim Carrey, Elijah Wood, Sean Astin, Jonny Depp, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Matt Le Blanc, Courtney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow... och listan blir bara längre!
/Zzznake [Inlägget ändrat av Zzznake 2004-02-24 20:10:11]
Elijah Wood är faktiskt riktigt bra i sagan om ringen. om man tänker på i vilka miljöer d spelade in i och hur mkt bluescreen de hade. passar perfekt till rollen. Anthony Hopkins är läskigt övertygande i när lammen tystnar och red dragaon. Mel Gibson och alla de där gubbarna är ju också riktigt bra.
jag tycker att johnny depp är bäst han är grym i pirates of the caribbean och inte bara att johnny depp är en bra skådespelare utan han är världens snyggaste också. och jag tycker mikael persbrant är en jäkla bra skådespelare också även han är skit snygg, om ni har tid nån gång så ska ni kolla in hans ögon dom är så himmla fina. Nu ska jag sluta att drömma. jag tackar för mig