Vilka filmer tycker ni har mest oväntade sluten? Själv tänker jag på två framförallt, The Others och Life of David Gale. __________________________
En kändis är en person som arbetar hårt på att bli känd, och sedan använder svarta glasögon för att inte bli igenkänd - Fred Allen (1894-1956) [Inlägget ändrat av martin88 2005-07-26 21:53:33]
the ladykillers har ett ganska oväntat slut, sen håller jag med om att life of David Gale oxå har ett oväntat slut, såg aldrig klart the others men jag vet ungefär vad som händer i slutet så den kan jag räkna till denna kategorin.
"The Life of David Gale", "The Others" och "Sjätte sinnet" är nog de filmer jag sett som haft de mest överaskande sluten, i alla fall vad jag kan komma på just nu. __________________________
jag tycker spartacus har ett väldigt oväntat slut, vet ej om det är en film lr räknas som en serie i 2 delar men den slutar väldigt oväntat! __________________________
Bästa och mest oväntade sluten jag vet har Saw, De misstänkta och Sjätte sinnet. Sen tycker jag även Shyamalans Unbreakable fyller sin funktion vad gäller oväntade slut. __________________________
The truman show tycker jag, att han bara var i en låtsasvärld, shit asså. Nerå, jag skojja. Men den film som jag har sett som vinner den titeln är nog The Others...minsann. __________________________
filmer med riktigt oväntade slut tycker jag är t ex: "from dusk till dawn", "de misstänkta", "fight club" och självklart filmen med ett av filmhistoriens bästa slut, "apornas planet". __________________________
"IT'S A 106 MILES TO CHICAGO, WE'VE GOT A FULL TANK OF GAS, HALF A PACKET OF CIGARETTES, IT'S DARK AND WE'RE WEARING SUNGLASSES. HIT IT." -THE BLUES BROTHERS.
Jo The villages slut var väldigt bra, men det var jäkligt förutsägbart, efter att ha sett shyamalans tidigare filmer borde man förstått att det skulle komma. __________________________
Varför tycker alla att SJÄTTE SINNET har ett oväntat slut? Jag har sett filmen men tyckte inte att det var ett så oventat men det var för typ två år sedan jag såg. hur slutar den? __________________________
Hehe KatrinaL du säger att du inte förstår varför alla tycker den filmen har ett oväntat slut när du själv frågar hur den slutar... Titta på filmen så kanske du förstår varför alla tycker att den har ett oväntat slut. __________________________
Nej inget speciellt var det med det egentligen, men det var snyggt gjort och man blev överaskad, inte som i tex: Secret window när ett sådant slut är ganska väntat, så det var inget särskilt med det tyckte jag. __________________________
"Relax David. Open your eyes"
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.