Derailed __________________________ |
jag tyckte Saw och White Noise hade oväntade slut.. hmm, hoppas att ni inte tycker jag valde nåt konstiga filmer bara __________________________ We Are The Pulse Of The Maggots |
Såg att nån nämnde Blåsnigen som oväntat slut, men jag tycker det är lite av en filmmyt. Tycker inte slutet i Blåsningen e särskilt spektakulärt. Det mest överraskande och chockerande slutet är enligt mig De Misstänktas. Man tror att man har sett en halvtaskig thriller tills den sista halva minuten gör det till en helt annan (och mäktig) filmupplevelse. Nyckeln till frihet har också ett riktigt överraskande, skitsnyggt och mycke bra slut Även om det kanske inte gills har tv-spelet Metal Gear Sold III: Snake Eater ett perfekt slut, värdigt en storfilm. __________________________ who do i trust? me - thats who! |
Jag tycker faktist att Bilar har ett oväntat slut. __________________________ But if you just put some hart in the game, there's nothing you can't do.. |
Jaja! Denhär tråden får minsann finnas! Men när jag startade "bästa filmslutet" då togs den bort illa kvick, för att "det fanns för stor risk att få reda på hur filmer man inte sett slutar". Då är väl risken lika stor här. ELLER? bajs på er. :_( __________________________ |
Nej eftersom man här frågar efter "Filmen" med oväntat slut. I den tråden du nämner så ska man ju beskriva själva slutscenen, och det måste man inte göra här. __________________________ Recensent på Movienet.nu |
Fight Club, Saw I & II och även Se7en. __________________________ |
Jag tyckte att "a walk to remeber" hade en oväntad vändning.. men det var i och försej inte slutet.. Men jag håller med om "sjätte sinnet" och tycker även att filmen "den osynlige" hade lite oväntat slut.. __________________________ Never give up on life |
ÖÖÖH. Nej. Det räcker ju me att säga filmtiteln. dom som sett filmen fattar ju. Jag sa aldrig att man skulle säga vad som händer. __________________________ |
festen i helgen fick ett rätt så oväntat slut, jag kom hem i fel skor. __________________________ Recensent på Movienet.nu |
Bondfilmen I hennes Majestäts Hemliga Tjänst, så ska helt enkelt inte en Bondfilm sluta. Sen tycker jag att sluten i Fåglarna och the 9th Gate inte riktigt var ordentliga "slut" om ni förstår vad jag menar. __________________________ Demented Forever |
Återigen så har Fight Club ett överaskande slut. __________________________ "De som säger att sex är det skönaste som finns har aldrig varit riktigt jävla bajsnödiga" Viktigt påstående och så är jag recensent på movienet.nu = kontext |
Sa jag Fight Club? Att den filmen har ett oväntat slut. __________________________ "De som säger att sex är det skönaste som finns har aldrig varit riktigt jävla bajsnödiga" Viktigt påstående och så är jag recensent på movienet.nu = kontext |
Du har bestämt sagt det flera gånger nu, vi vet, vi håller med. Och filmen är fantastisk. Har du inget nytt att komma med? __________________________ Demented Forever |
"Fight Club" är jävligt bra, och har också ganska oväntat slut. __________________________ -Im gonna' kill you -Förlåt, va sa du? -I love you! -you're not the only one... / Ur "Devil Horse from hell." |
Jo Fight Club har ett oväntat slut. __________________________ "De som säger att sex är det skönaste som finns har aldrig varit riktigt jävla bajsnödiga" Viktigt påstående och så är jag recensent på movienet.nu = kontext |
in the bedroom __________________________ Never give up on life |
The others hade ett oväntat slut, inte vad man tänkt på precis __________________________ My god, my lord of the rings <33 |
Såg Old Boy här om dagen. Den hade verkligen ett oväntat och bra slut.. rekomenderas för er som gillar filmer inom samtalsämnet. __________________________ cstroMANIA |
The Life of David Gale En av de bästa filmer som gjorts förövrigt __________________________ Bojkotta regeringen! |
Old Boy är snart hemma i brevlådan, fick den tillsammans med Ingmar - Bra tidning by the way. __________________________ "De som säger att sex är det skönaste som finns har aldrig varit riktigt jävla bajsnödiga" Viktigt påstående och så är jag recensent på movienet.nu = kontext |
Silken lyx. Ruskigt bra film. __________________________ cstroMANIA |
hehe, det är det jag ska ta reda på. Förhoppningarna är höga __________________________ "De som säger att sex är det skönaste som finns har aldrig varit riktigt jävla bajsnödiga" Viktigt påstående och så är jag recensent på movienet.nu = kontext |
The game har oväntat slut ! __________________________ |
Hmmm... The Others & The Village tycker jag var ruggigt lätta att genomskåda, om jag ska vara ärlig, så dem håller jag inte med om... Fight Club, Sjätte sinnet & Life of David Gale håller jag däremot med om. Även the Game & Nyckeln till Frihet till viss del. Vill även tillägga Vansinnigt förälskad, och så var det någon mer jag tänkte på... fast det glömde jag bort - så jag får väl återkomma i ämnet. __________________________ det som inte dödar en... ...gör en roligare! |
De misstänkta och Fight Club är två filmer som jag tycker har oväntade slut. __________________________ |
Nu kom jag på den andra jag tänkte på; Things to do in Denver (when you're dead). Underbar film, för övrigt! __________________________ det som inte dödar en... ...gör en roligare! |