MIN PAPA ÄR GRÖN __________________________ -Im gonna' kill you -Förlåt, va sa du? -I love you! -you're not the only one... / Ur "Devil Horse from hell." |
NEJ HAN LUKTAR BAJS SÅDÅ! __________________________ "De som säger att sex är det skönaste som finns har aldrig varit riktigt jävla bajsnödiga" Viktigt påstående och så är jag recensent på movienet.nu = kontext |
__________________________ Join the maggots |
just nu lyssnar jag mkt på dir en grey, nine inch nails, kent, cradle of filth, chain of hate, solid hell, och massa mera sakimojjs : O __________________________ Mein Herz Brennt |
Come over to the light side Coop... __________________________ Don't fall asleep when you are at a Party. |
Börja lyssna på The Project Hate MCMXCIX där snackar vi Metal __________________________ Hate, Dominate, Congregate, Eliminate Sent to save us.... Why has God betrayed us? Skit i min gamla, värdelösa användare "Striketeam"... för "Hate" är den rätta människan |
Nej för fan..the haunted ska det var! det är fina grejjer __________________________ jag är inte så snygg, men jag luktar illa. |
BAJSMAMMA __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
The Project Hate MCMXCIX och The Haunted är inte direkt samma typ av metal, whatever... The Project Hate MCMXCIX = Industriel Jävla Melodisk Dödsmetal The Haunted = Nåt MetalCore liknande musik.... __________________________ Hate, Dominate, Congregate, Eliminate Sent to save us.... Why has God betrayed us? Skit i min gamla, värdelösa användare "Striketeam"... för "Hate" är den rätta människan |
jaha, på tal om inget liksom __________________________ If You Want to be Understood...Listen - Babel, en fantastisk film. |
du snackade metal och the haunted är väl sist jag kollade ett metal band, som förövrigt är trash metal. __________________________ jag är inte så snygg, men jag luktar illa. |
Thrash metal... __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
jag buggar och ber så mkt om ursäkt för mitt missbruk av det engelska språket __________________________ jag är inte så snygg, men jag luktar illa. |
Guns N' Roses äger stenhårt Led Zeppelin, Rolling Stones, Skid Row, Thin Lizzy och många rockband. Rock N' Roll __________________________ |
My Chemical Romance Queen System Of A Down Fall Out Boy Green Day AFI Yellowcard Evanesence Korn Puscifer __________________________ |
NO DOUBT 1987-2007 = 20 År!!! Madness Sublime 311 The Specials The Vandasls USCB Allstars UB40 Bob Marley Reel Big Fish Eek-A-Mouse The Liptones B Davis Barrington Levy 4 Non Blondes P!nK Scissor Sisters Queen Deep Purple The Faint Coldplay Blondie Duran Duran Lenny Kravitz Oasis Red Hot Chili Peppers REM Beatles The Cure NIN The Distillers The Eagles Police The White Stripes Toto U2 Detfones Garbage Alanis Morrisette Pink Floyd Billy Idol __________________________ |
Tror inte så många läser igenom era listor faktiskt __________________________ |
Arctic Monkeys Mando diao Håkan Hellström Oasis The strokes Coldplay Depeche Mode Beatles Madness Marit Bergman Anna Ternheim Jack Johnson Muse Timo Räisänen U2 Weeping Willows The Clash The Cardigans No doubt The Hives Lars Winnerbäck mm __________________________ |
Kommer inte ihåg hur min lista såg ut, men några av mina favoritlåtar i ordning (obs slängt ihop listan på fem minuter finns en massa fler: U2 - Pride Mark Knopfler - The long highway Guns N' Roses - Patience Van Halen - I can't stop loving you Bruce Springsteen - Streets of Philadelphia Lionel Richie - Just for you U2 - With or without you Oasis - All around the world U2 - City of blinding lights Oasis - Don't go away Peter Gabriel - In your eyes Crosby, stills and Nash - Old man take a look at my wife Björn Afzelius - Sång till friheten Van Halen - Right now Simon & Garfunkel - Bright eyes Chris Isaak - Wicked game U2 - I still haven't found what I'm looking for Flaw - Best I am Ulf Lundell - Snart kommer änglarna att landa __________________________ |
lätt, det här med band iaf... har en kort men kompakt lsita angels and airwaves millencolin anti-flag against me! taking back sunday googoo dolls måste bara säga att the adventyre, valkyrie missile, start the machine, i'm still here, baby i'm an anarchist och vixen är dom bästa låtar som nånsin gjorts;P __________________________ baby, I'm an anarchist - I want a moment to be real, wanna touch things I don't feel... |
OCH (mobba mej itne nu) jag tycker att lars winnerbäcks låt elegi är det vackraste som någonsin skrivits... jag är väl medveten om min ignorance, men jag kan itne hjälpa det __________________________ baby, I'm an anarchist - I want a moment to be real, wanna touch things I don't feel... |
Suverän lista Wookad, visste inte du gillade U2, de roxxorz. rivulet: Någonsin gått på en Millen konsert? De behöver rycka upp sig. Förresten, Elegi är antagligen den bästa svenska låt som gjorts. På svenska alltså, den hamnar iallafall på tio-i-topp listan. __________________________ Recensent, movienet.nu |
Kan showa off min senaste lista, mycket nytt på gång nu: Snow Patrol Rogue Wave Mando Diao Martha Wainwright Franz Ferdinand The Killers Cary Brothers och Shout out louds Suverän musik. Jag tror jag tycker om iallafall 75% av vinterkärleks lista. __________________________ Recensent, movienet.nu [Inlägget ändrat av Lepre 2006-12-15 23:42:46] |
Klart som fan att jag diggar U2, har en fet affisch hemma på väggen föreställandes Bono i Berlin! Bästa bandet någonsin, inget går upp mot att lyssna på dem på riktigt hög volym i koss-hörlurar. Vilken känsla! __________________________ |
Red Hot Chili Peppers Against Me Social Distortion Eagles Acursed Tenacious D John Frusciante Motörhead Dire Straits Coldplay U2 Slipknot Metallica America Neil Young John Fogerty Ten Years After Johnny Cash Elvis Presley Status Quo Deep Purple Don Ross Erik Mongrain Bob Dylan Switshfoot Cat Stevens Hatebreed Dimmu Borgir Gnarls Barkley Joseph Arthur Jack Johnson Ben Harper Pink Floyd Crosby, Stills, Nash and Young Och MYCKET mer! __________________________ No man. I'm Pretty Fucking Far From Ok! |
Dire Straits Bruce Springsteen Stray Cats JJ Cale Townes Van Zandt John Prine Främst amerikansk folk, bluegrass, rockabilly, country och blues. __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! [Inlägget ändrat av ToxicAvenger 2006-12-17 19:10:10] |
Switchfoot är grymma, blev tipsad av Goliatbagge att lyssna på dem. __________________________ Recensent, movienet.nu |
A Switchfoot e bra. vad lyssnar du på för sorts musik Lepre? jag orkar inte läsa hela tråden så säg bara vilken gener? så kan jag oxå tipsa dig. muahahaha __________________________ No man. I'm Pretty Fucking Far From Ok! |
Det står ett par inlägg högre upp. Letar mycket ny musik, mycket independent. Har lessnat på hårdrock och pop, mainstream alltså. Tipsa gärna om band, oavsett om du tror jag gillar det eller inte, för jag kollar det mesta. __________________________ Recensent, movienet.nu |
Switchfoot är sköna, men ett modernt band. Sånt gillar vi inte Matchbox 20 och Lifehouse är två tips till er soim gillar Switch. Kom på att jag hade glömt THE CALLING - OUR LIVES. En av tidernas skönaste låtar, tröttnar ALDRIG! __________________________ |
rensa hjärnan med lite råpunk, satan! __________________________ Har du hört årets skämt? Trött jävla punk för morsan och syrran. |
jasså du Lasse_Madel..! Vad e råpunk för dig då?o Lepre. kommer inte på nått för tillfället.. säger till om de kommer upp nått! __________________________ No man. I'm Pretty Fucking Far From Ok! |
Det gör det säkert Ska ta Wookads tips på största allvar, ska kolla genast. __________________________ Recensent, movienet.nu |
Bra Riktigt bra band faktiskt __________________________ |
lepre: klart jag sett killarna live, det har väl de flesta svensakr egentligen... kan hålla me att dom inte showar så jävla mycke på scen, och klart är det del av upplevelsen, men de tär inte nödvändigt för en bra musikupplevelse diggar dom i vilket fall, speciellt med "nya" soundet som kom med kingwood skivan också __________________________ baby, I'm an anarchist - I want a moment to be real, wanna touch things I don't feel... |
Ja, jämför med deras första. De har förändrats mycket, till det bättre givetvis. Skönt att det blir mer rockigt ös och mindre ska truddelutter. De är ju grymma live, det går inte att stå still. De körde typ 12 låtar på hälften av tiden och då var jag helt slut. Det verkar inte som de kommer med något nytt, Mathias har ju ett eget band och Erik skulle typ starta solokarriär. __________________________ Recensent, movienet.nu |
japp. franky lee heter mathias nya band, har abra hört den första demon men den är jävligt grym __________________________ baby, I'm an anarchist - I want a moment to be real, wanna touch things I don't feel... |
Wookad: Tackar för de tipsen! Härlig musik. Bland alla grupper som har radats upp på den här tråden saknar jag dock Sister Hazel som jag tycker är en ljuvlig southern rock-grupp. Rekommenderas varmt. __________________________ |
Nej, jag diggade inte de där banden. Tycker inte om sättet de sjunger på. De bara kopierar varandra känns det som. Det är typ systerband till Pearl Jam. __________________________ Recensent, movienet.nu |
Ray Lamontagne är att rekommendera, jag tror de flesta diggar den musiken, han är ganska färsk också. Tror jag. Kolla upp låten "Hold you in my arms", den är trolsk. __________________________ Recensent, movienet.nu |