Hej. Vilket band tycker ni om?? Själv så tycker jag om Slipknot,MarilynManson,Rammstein,CoalChamber och Static-X __________________________ Slipknot lover |
. [Inlägget ändrat av Replica 2006-07-31 17:12:05] |
Deftones, Nirvana, Earshot, A Perfect Circle, Avenged Sevenfold, Bloodhound Gang, Disturbed, Hatebreed, Limp Bizkit, Nine Inch Nails, m.m. __________________________ |
På tal om musik, är det någon som varit på baren Bronx i Luxemburg? Där finns massor med bra musik! __________________________ |
Jag gillar Metallica, Slipknot, Iced Earth, Atrocity, Bruce Springsteen, Led Zeppelin, ac/dc, Evergrey, Stone Sour, Queen, Eagles, Filmmusik, Creedance Clearwater Revival, Aerosmith, America, cKy, Edguy, Iron Maiden, In flames, Motörhead, Nazareth, Nirvana, Rainbow, Dio, The Doors, ZZtop m.m. (en massa annan klassisk hårdrock) __________________________ "One Shot" |
Slipknot, Marilyn Manson, KoRn, Sonata Arctica, Kamelot, Rob Zombie, Rammstein, Metallica, Apocalyptica, Disturbed, Nirvana, Mudvayne, Soilwork, System of a Down, Depeche Mode, Coldplay, Miles Davis, Bob Marley, The Who.....och lite sånt. __________________________ |
Slipknot, KoRn, Disturbed, Detones, Godsmack, Incubus, Metallica, Motör Head, Iron maiden..mfl __________________________ //Angelus |
Mew, Bob Marley, Bob Dylan, Sex Pistols, Ramones, Tribeca, Led Zeppelin, Dia Psalma, Placebo m.fl. ^^ __________________________ [Inlägget ändrat av mew 2005-11-27 19:26:21] |
Jag gillar The Smiths, Morrissey, The Clash, Manic Street Preachers, Joy Division, Sex Pistols, The Cure, Sham 69, The Business, Björn Afzelius, The Cranberries, The Ramones m.fl. __________________________ |
Coldplay är absolut bäst sen är ju även Red Hot Chili Peppers,Blur,Oasis,Sum 41 och Greenday bra __________________________ Dark,Darkest,Darko |
Tar musiker allt som allt: Red hot chili peppers Michael Jackson Robbie Williams Nirvana Oasis Lars Winnerbäck 50 cent R Kelly Tracy Chapman Lite mixad smak^^ __________________________ cstroMANIA |
[Inlägget ändrat av Mr Blue 2006-08-14 20:10:00] |
Min lista är: 1.SlipKnoT 2.MarilynManson 3.Rammstein 4.CoalChamber 5.Mudvayne 6.StoneSour 7.MurderDolls 8.FaceDown 9.System Of A Down 10.Metallica 11.Entombed 12.BlackSabbath 13.Iron Maiden 14.Kizz 15.KoRn 16.AC/DC 17.Static -X 18.MorbidAngel 19.Anal Blast 20.Mötley Crue "Det ni" "PS:Jag diggar SlipKnoT före allt annat!!" __________________________ We Are The Pulse Of The Maggots |
Mr Blue,jag var och såg dem när de spelade i Stockholm.Det var det bästa jag varit med om.De var riktigt riktigt bra __________________________ Dark,Darkest,Darko |
Bob Marley,Eminem,Eazy-E,Jay-Z,Dr.Dre,50 Cent,Snoop Dogdy Doog,Tupac,Public Enemy,Cypress Hill,Nelly,DMX,Busta Rhymes,The Survivors m.m. Som ni ser gillar jag R&B.HipHop,Rap och Reggea. __________________________ Mvh Christoffer |
The Donnas, Morrissey, The Smiths, Rooney, HIM, No Doubt, Queen, The Cardigans, Beatles, Clash. __________________________ "How could anybody possibly think they know how I feel, when they are they and only I am I" |
När jag städar salongen, vid 1600, 2,30 h före insläpp, dunkar Yeti i systemet. Tribal gathering från alla håll och kanter slår ljuden, scheeeeeeeeejft __________________________ |
Europe, Van Halen, AC/DC och Bee Gees! __________________________ ''My name is Bond, James Bond" |
[Inlägget ändrat av Mr Blue 2006-08-14 20:10:24] |
R.E.M är absolut bäst, men jag gillar andra också.. __________________________ |
Charta 77, Flogging Molly, Nirvana, Millencolin, Sex Pistols, Beat Crusaders, Asian Kung Fu Generation, The Stooges, Therapy?, Foo Fighters, Attentat, Pelican, Ebba Grön, (Rymd)Imperiet, Plp, Thåström, LOK, Shasta, RATM, Audioslave, Rammstein, Motörhead, Bush, Alice Cooper, Smashing Pumpkins, Megadeth, Det Där Andra, KSMB, Weezer plus några fler... __________________________ |
Mr Blue: Det var i november iår. __________________________ Dark,Darkest,Darko |
[Inlägget ändrat av Mr Blue 2006-08-14 20:10:45] |
Fullsatt i Globen så det var bra stämning __________________________ Dark,Darkest,Darko |
Jag tycker om: Raymond & Maria, Ainbusk m.fl. __________________________ [Inlägget ändrat av Shining_pearl_ 2005-12-01 18:45:40] |
Måste lägga till The Killers.Ruskigt bra __________________________ Dark,Darkest,Darko |
Marilyn Manson, Alice Cooper, Ebba Grön, Ramones, Bad Religion, Courtney Love, Dio, Blondie, The white stripes, The Distillers, Deep purple, AC/DC, Deathstars, Danny Elfman, Millencolin, Björk, t.A.T.u, Joan Jett, HIM, The Sex Pistols, The Clash, The Cranberries, Crashdïet, The Scorpions, Meat loaf, Avril Lavinge, Nightwish, Evanescence, SMK, Twisted Sister, Korn, m.m __________________________ Hette cher_is_best förut |
Det fanns en hel del bra band och artister med på din lista, c00per_91. Den 2 april ska jag gå på konsert och se Morrissey! Det ska bli så himla kul! __________________________ |
The Bloodhound Gang !!! __________________________ this isn't where I parked my car! |
robert: TACK!!!!!!!!!!!!!!!! __________________________ Hette cher_is_best förut |
ok, skriver upp banden jag lyssnar på efter deras genrer... Death Metal: The Project Hate MCMXCIX God Among Insects Vicious Art Entombed Grave Morbid Angel Melodic Death Metal: (gamla) In Flames Soilwork Brutal Death Metal: Cannibal Corpse Blood Red Throne Bloodbath Nu Metal: SlipKnoT KoRn Linkin Park Wolfmother System of a Down Static -X Coal Chamber (nyare) In Flames (Nyare) Metallica Black Metal: (tidiga) Cradle of Filth Dimmu Borgir Naglfar Goth Metal: Evanescence (nyare) Cradle of Filth Industri Metal: Rammstein Techno: Lord K Philipsson Heavy metal: Black Sabbath Iron Maiden Ozzy Osbourne Mudvayne Hårdrock: (Tidigare) Metallica Stone Sour Alice Cooper Glam rock: Mötley Crue Murderdolls Power Metal: Nightwish HammerFall Sonata Arctica Doom Metal: Candlemass Alla band som är i Fet stil borde ni höra... Svara om ni vill ha nån länk till ett bands hemsida. Denna lista är inte en officiel lista, så den kan ändras med tiden __________________________ All Christians must burn for Satan All Christians must burn for Me All Christians must burn for Satan All the Christians must burn... must burn... must burn... |
lill_saasta: lyssnar du på The Bloodhound Gang?? Dom gör ju så man skäms att vara människa.... __________________________ All Christians must burn for Satan All Christians must burn for Me All Christians must burn for Satan All the Christians must burn... must burn... must burn... |
VAN HALEN!!!!!!!!!! __________________________ Jag är en gulleplutt hejdå |
Mudvayne är ganska bra, lyssnade på dem nån gång under högstadiet. Bör dock rekommendera Flaw, iallafall för er som gillar hårdrocksballader, mums! __________________________ Jag är en gulleplutt hejdå |
Slipknot, KoRn, Disturbed, Detones, Godsmack, Incubus, Metallica, Motör Head, Iron maiden, rammstein, Pussycat dolls, tatu..mfl __________________________ //Angelus - An old man dies. A young girl lives. A fair trade. I love you, Karin Forza Associazione Calcio Milan Forza Rossoneri Forza Detroit Red Wings Forza Frölunda Indians R.I.P Micke Dubois |
Gogol Bordello, Babyshambles och Tight as Tiger, Loose as Lobster är riktigt bra.. __________________________ Kalles |
Iron Maiden, NoFx, Metallica, Hammerfall, Slipknot, Creedence Clearwater Revival, Mötley Crüe och många fler. __________________________ |
Gogol Bordello är ganska härliga ibland. Just nu, för mig, är det José Gonzalez. Peter, Bjorn and John. och Manic street preachers, som gäller. __________________________ "Roses are red - Violets are blue - Spectre is really great" |
Slipknot,KoRn,System of a down,Linkin park,Lordi,Nightwish äger men Slipknot e bäst och lite hiphop diggar jag också!! __________________________ "party is over"//Braindead Lordi,Amen,Awa,Ox och Kita! |
Usch.. Striketeam: Menar du band eller bara musiker i allmänhet? __________________________ -Fan vad sjyst att supa med hästhuvud... / Ur "Devil Horse from hell." |