De allra bästa disney filmerna är: 1. Vägen till Eldorado 2. Kejsarens nya stil 3. Mulan inget slår dem!! __________________________ |
DJUNGELBOKEN - klassikern. Lätt som en plätt. Bra mycket humoristisk än t.ex. lejonkungen, den är ju så äckligt präktig __________________________ Arbete är nog bra - men det tar så himla mycket tid... |
(p.s. "Vägen till Eldorado" är en DreamWorks production ) Min disney film topp i musik är; 1. Beauty and the Beast 2. Mulan 3. Treasure Planet 4. the Jungle book 5. Aladdin (english version) __________________________ hooked feeling |
Pedda "En likadan tråd har redan varit uppe på tapeten." Fan va jobbigt det måste vara å tapetsera med trådar.. tar nog lång tid att få heltäckning på ytan i fråga. __________________________ Enthrone Darkness Triumphant |
1:Hitta nemo 2:Kejsarens nya stil 2:Skönheten och Odjuret __________________________ lost and find |
Alice i underlandet Fantasia Djungelboken Bernard och Bianca __________________________ http://jeb.extraincome.nu |
Pocahontas och svärdet i stenen __________________________ |
Även fast Lejonkungen är jävligt präktig och någon borde skjuta Timon och Pumba så vinner den ganska lätt. __________________________ |
1. Lejonkungen. 2. Pocahontas 3. Kalle Anka och allt som innefattar kalle 4. Skönheten och odjuret __________________________ |
Skönheten och odjuret är så gullig! annars är det hitta nemo och björnbröder. lejonkungen bör nämnas också. __________________________ |
Aladdin och Lejonkungen är dom klart bästa Diseny filmerna. __________________________ |
Disney-filmernas 20 i topp lista från mig är: 1. Lilla sjöjungfrun 2. Lejonkungen 3. Snövit och de sju dvärgarna 4. Askungen 5. Skönheten och odjuret 6. Törnrosa 7. Aladdin 8. Bambi 9. Ringaren i Notre dame 10. Robin Hood 11. Djungelboken 12. Lady och Lufsen 13. Micke och Molle 14. Pocahontas 15. Pongo och de 101 dalmatinerna 16. Bernard och Bianca 17. Aristocats 18. Svärdet i stenen 19. Pinocchio 20. Alice i underlandet __________________________ |
Jag gillar Disney filmer, de finns så många, jag kan inte välja någon direkt som är bäst, är det ingen som håller med mig om det?? __________________________ // Pesole!! (: |
Mina är Lejonkungen Narnia Tarzan Skönheten och odjuret Snövit Djungelboken (obs ej i ordning).. Hitta Nemo __________________________ But if you just put some hart in the game, there's nothing you can't do.. [Inlägget ändrat av Hanes 2006-01-29 18:16:50] |
Herkules Lejonkungen Aladdin Hitta Nemo Pocahontas Ärligt talat gillar jag de flesta Disney filmer. Men det var nog mina tecknade favoriter ;P Kalle Anka får man inte glömma heller __________________________ |
Skönheten och odjuret är min favorit. __________________________ |
Oj, jag glömde visst dumbo. Grät som en bebis när jag såg den senast. __________________________ |
lejon kungen, skönheten och odjuret... __________________________ |
Svärdet i stenen är min favvvo.. Kung merlin __________________________ |
hmm jag vet inte vicken som e min favorit..men tror det e lejonkungen 1 och 2.. __________________________ [Inlägget ändrat av e_mange 2006-03-01 17:50:47] |
det finns bara en disney film som äger alla!!! LEJONKUNGEN __________________________ |
H*A*T*A !!!! __________________________ Hette cher_is_best förut |
Aladdin, Lejonkungen och djungelboken är ju helt utan konkurens. __________________________ You wanna know who this is? Its me, Melvin! Thats who it is... |
Min favorit är helt enkelt Skönheten och odjuret. En riktig klassiker och en härlig sådan __________________________ It's funny if you're me [Inlägget ändrat av Kejnoo 2006-05-27 11:55:57] [Inlägget ändrat av Kejnoo 2006-05-27 11:56:10] |
Narnia och pirates of the carribean är ganska bra! __________________________ When there is no more room in hell Jason will walk the earth........whit Lordi!! |
Lejonkungen Aladin Aristocats __________________________ Shit happends |
Lejonkungen är klart den härligaste disneyfilmen dock den sorgligaste också! __________________________ |
lejokungen __________________________ Comig to get you barbara |
Lejonkungen, Aladdin och Skönheten Och Odjuret __________________________ |
1. Finding Nemo 2. Lejonkungen 3. Björnbröder 4. Djungelboken 5. Den lilla sjöjungfrun 6. Artistocats __________________________ |
Det får nog bli Skönheten och odjuret, även Djungelboken är bra. __________________________ Reporter: Where did you get the name, "The Italian Stallion"? Rocky: Oh I made that up one night while I was eating dinner. |
Micke och Molle __________________________ Mein Herz Brennt |
lejonkungen och den lilla sjöjungfrun for the win __________________________ Dra aldrig i Tampong snöret. |
Alie I Underlandet The Aristocats Peter Pan Skönheten & Odjuret __________________________ |
Tarzan är nog bäst. __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) |
SKATTKAMMARPLANETEN! 2a: lejonkungen 3a: skönheten och odjuret och så alla gamla klassiker förstås __________________________ baby, I'm an anarchist - I want a moment to be real, wanna touch things I don't feel... |
Visste faktiskt inte ens om att det fanns en Skattkammarplaneten __________________________ |
tsss, besviken! du sårar mej i själen pojken... __________________________ baby, I'm an anarchist - I want a moment to be real, wanna touch things I don't feel... |
1. Lejonkungen 2. Tarzan 3. Lilla sjöjungfrun 4. Björnbröder __________________________ Never give up on life |
Får väl helt enkelt ta en titt på den nån gång om den nu är så bra! __________________________ |