Vilken/vilka (om ni inte kan bestämma er) Disneyfilmer tycker ni är bäst? Själv tycker jagmin fem-i-topp) 1. Lejonkungen 2. Lilla Sjöljungfrun 3. Pocahontas 4. Micke och Molle 5. Aladdin Everything I do I do it for you. [Inlägget ändrat av v_Depp_v 2004-10-31 17:52:42] |
En likadan tråd har redan varit uppe på tapeten. Pedda |
nej jag tror att det var vilken karaktär man tyckte bäst om. Everything I do I do it for you. |
Skönheten och Odjuret är ju helt klart bäst |
Mina Favvoriter Micke och Molle Finding Nemo Monsters Inc //Angelus |
"Mina Favvoriter Micke och Molle Finding Nemo Monsters Inc" Tänk på att de två sista bara har lanserats av Disney. De är gjorda av pixar! |
Lilla sjöljungfrun är klar bäst bland de som du nämner, jag blev helt tagen första gången jag såg den. Men Hitta Nemo var klart godkänd. Känns lite som varje ny Disny film bara blir bättre och bättre även om handlingen kanske inta alltid är lika bra. Så teckniskt och underhållande är de alla lika värda. Min största favorit är nog Herkules tror jag. Skrattade hejdlöst.. Ler : ) Filmälskare på Bio |
1. Lilla sjöjungfrun 2. Lejonkungen 3. Alladin |
Min absoluta favorit disney film är BJÖRNBRÖDER |
Den bästa disneyfilm som har gjorts är of course Den lilla Sjöjungfrun.. The one and only |
1. PONGO OCH DE 101 DALMATINERNA 2. Lejonkungen 3. Djungelboken 4. Tarzan 5. Pocahontas __________________________ [Inlägget ändrat av Miss Ljung 2006-10-08 12:12:38] |
Tycker: Lejonkungen Micke och Molle Robin Hood och såklart underbara Bambi! Säkert mer, men jag kommer inte ihåg alla vi har/haft. ____________ Fuck you dude |
Tycker: 1. Lejonkungen (inget slår den!) 2. Skönheten och Odjuret 3. Svärdet i stenen 4. Robin Hood 5. Aristocats 6. Askungen 7. Micke och Molle 8. Törnrosa 9. Bernard och Bianca 10. Pocahontas [Inlägget ändrat av moivestar 2005-08-20 12:57:04] |
Jag tycker Pocahontas är en riktig höjdare. Det är så sant som det är sagt. |
Rabblar upp mina favoriter hos klassikerna 1. Fantasia 2. Lejonkungen 3. Skönheten Och Odjuret 4. Snövit och de sju dvärgarna 5. Mästerdetektiven Basil Mus 6. Pongo och de 101 dalmatinerna 7. Bambi. 8. Djungelboken 9. Lady och Lufsen 10. Aristocats etc. etc. __________________________ [Inlägget ändrat av SquigBobbLe 2005-03-15 19:46:21] |
''lejonkungen'' och ''ringaren i notre dame''! __________________________ |
Lejonkungen är den bästa. __________________________ "One Shot" |
Håller helt klart med, Lejonkungen. __________________________ andreaS™ |
1. Lejonkungen (outstanding) 2. Skönheten och odjuret 3. Bambi 4. Alice i underlandet 5. Ringaren i Notre Dame 6. Djungelboken 7. Aristocats 8. Askungen 9. Törnrosa 10. Snövit och de sju dvärgarna __________________________ |
1. Mulan 2. Bernard och Bianca i Australien 3. Kejsarens nya stil 4. Robin Hood __________________________ |
Micke o Molle helt klart o Aristocats __________________________ |
* Hitta nemo * Aladdin * Lejonkungen * Pocahontas * Aristocats :p __________________________ Mee* |
Appropå Disney... Det är tyvärr ganska många Disney-filmer som man inte kan betygsätta här på Filmpunkten. __________________________ /Mikael |
Appropå det, Mikael, så kan du ju tipsa om de du saknar! __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Lejonkungen är väl det svar som ligger närmst till hand, men jag skulle ändå vilja nämna Sharktales som en favorit. Endast och enbart för den lilla räkan som gör en alldeles fenomenal skådespelarinsats. Jag garvade i typ tolv timmar när den lilla räkan skulle hämnas på den stygga hajen. Well, well, well. Look who is stuck in the ventilationshaft... Go get him boys Varpå den lilla räkan och alla hans små räkkompisar anfaller den stygga hajen. Hahaha! Jag skrattar fortfarande åt det. __________________________ Sex mellan en man och en kvinna kan vara fantastiskt. Det gäller bara att pressa sej in mellan rätt man och kvinna. WOODY ALLEN |
Finding Nemo är helt klart bäst. Gud vad jag skrattar åt den filmen! __________________________ |
1. Skönheten och Odjuret (orginalversionen) 2. Aladdin __________________________ |
Utan inbördes ordning. Robin Hood (en klassiker) Lejonkungen Skönheten och odjuret Djungelboken __________________________ |
Herkules så klart den är så jefla rolig __________________________ I'll shove that bat up your ass and turn you into a popsicle! |
Lejonkungen, den har allt! Musiken, komiken, dramat, action, mm. Dessutom helt fantastiskt tecknade karaktärer och en storslagen miljö. __________________________ |
De är alla bra, men den jag tycker bäst om är nog Svärdet i stenen. Den är fantastisk. De här senare datanimerade filmerna är lite roligare än de gamla ritade, de filmerna vände sig mest till de yngre barnen. De nyare är lite mer familje, så det är lättare att tycka om dem om man är lite äldre. __________________________ "If any of you motherfuckers move, and i´ll execute every last motherfucking one of you!" |
sen tycker jag att kogänget är ganska grym,. älskar kossor, haha __________________________ Mee* |
Åh, jag älskar Disney. My favourites: - Den lilla sjöjungfrun - Skönheten och Odjuret - Aladdin - Lejonkungen __________________________ |
Älskar Disney! Kan replikerna från filmerna så titta inte på film med mig Mina favoriter på topp tre: Och vet ni vilka som säger vad? 1, Robin hood dom bli bättre, dom blir bättre de måste man erkänna!! 2, Lejonkungen Glöm inte, glöm inte vem du är! 3, Djungelboken försök inte lura mig gosse!! inte så svåra repliker men ändå... __________________________ |
Konstigt att ingen nämnt mästerverket Pinocchio så då gör väl jag det. Samt att det är min favorit bland animerad film. __________________________ Interestingly, according to modern astronomers, space is finite. This is a very comforting thought - particularly for people who can never remember where they have left things. - Woody Allen |
Är den här tråden menad för tecknade Disneyfilmer? För det finns ju faktiskt otecknade också. Kan föresten inte välja vilken disneyfilm som e bäst, för det finns så många bra! __________________________ Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv! |
"Lejonkungen", helt klart! __________________________ |
Klart skönheten och odjuret! den är den absolut bästa film som någonsin gjort! inte bara bland disneyfilmer utan av alla filmer i hela världen! __________________________ well..I think it's bridge |
Min tre i topp: LEJONKUNGEN Aladdin Mulan __________________________ |
Inget slår Lejonkungen. Det behöver man ju inte ens fråga __________________________ |