jagjagjags kommentar till Open Water. __________________________ |
Oj oj oj. Det var faktiskt en riktigt allvarlig spoiler. Nu är den tack och lov borttagen. Tack för du sa till! Mvh Markus Elfström, redaktör Filmpunkten __________________________ |
puppydog097 avslöjar onödigt mycket i sin kommentar till Wallander -Mastermind. __________________________ |
Någon annan än jag som får känslan av att den här tråden präglas av en stark skvaller-bytta-bing-bång mentalitet. Nästan skrattretande när man skummar igenom. Tur att allas vår myspuff wildpalm finns tillgänglig att agera tillrättavisande moder. Jaja, bara en tänke från min sida... peace! __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown |
Hej! Detta är nu fixat, tessan81. Myspuff..? Är det ett ord som går att slå upp? Mvh Markus Elfström, redaktör Filmpunkten [Inlägget ändrat av wildpalm 2006-04-18 19:10:25] |
BlackHawk avslöjar en del av slutet i Land of the dead. __________________________ Jag tycker att Ibrahim Baylan ska avgå! PS. Miss Ljung har der finaste leendet som jag nånsin har sett. |
Fixat! Mvh Markus Elfström, redaktör Filmpunkten __________________________ |
Det här har inget med den här tråden att göra då men grattis på namnsdagen i efter skott wildpalm. __________________________ Hi i'm Chucky. Wanna play? http://www.thering-themovie.com/main.html |
Tackar tackar! __________________________ |
gabbe 16 avslöjar lite av slutet i Rocky. __________________________ But if you just put some hart in the game, there's nothing you can't do.. |
Tack. Det är nu fixat. __________________________ Vänliga Hälsningar, Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
Shadowfax: Din kommentar på ??????? skulle behöva en liten förändring. Det sista du skrivit är LITE för avslöjande. __________________________ Everyone wants to be found. [Inlägget ändrat av moderator wildpalm 2006-10-12 20:21:18] |
Oops, sorry, ändrar det ! Förstår inte vad som var speciellt avslöjande faktiskt Lepre.. Men ändrade betyget helt, hoppas du är nöjd? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. Studenten 9/6-06! [Inlägget ändrat av Shadowfax 2006-06-29 18:55:00] |
Att huvudrollen dör? Haha, nu spelar det ju faktiskt ingen roll eftersom jag själv säger det. Men jag var och tittade på filmen (jag har inte sett den), därför kändes det för mig lite halvdant att få reda på just DET. Men det kvittar egentligen. Man kanske hade förutsett det under filmens gång. __________________________ Everyone wants to be found. |
Jag skrev inte att han dog. Skrev att det var synd att han överlevde hela filmen... __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. Studenten 9/6-06! [Inlägget ändrat av Shadowfax 2006-10-17 10:59:57] |
annahojs kommentar till Gladiator kanske... __________________________ |
haha, ja den var lite för avslöjande __________________________ "Juicy Fruit" |
Inget med ämnet att göra, men en fråga till Cruel_intensions. varför sätter du en trea på en film du hatar? Jag talar om filmen tretton. Eller så kanske du bara glömde att sätta korrekt betyg på filmen, har hänt mig också. __________________________ Chip Douglas: Dry land is not a myth. I've seen it. Kevin Costner. Waterworld. I don't know what the big fuss is about. I saw that movie nine times. It rules! |
Jag tror isabeli avsöljar slutet i Mad City. __________________________ Come out, come out, wherever you are! |
Fixat! Tack för att du sa till! __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, redaktör Filmpunkten |
Jag nämnde det tidigare här(även lite till): http://www.filmpunkten.se/forum_visa.asp?ForumID=48654 __________________________ [Inlägget ändrat av Oskar_90 2006-08-23 20:32:59] |
_ReeseFan_s kommentar till En djävulsk romans. __________________________ |
Skicka ett meddelande till henne att hon ska ändra lite i sin kommentar. __________________________ M.C. Hammer learned the hard way that Chuck Norris can touch this. |
Smart idé. Hoppas han/hon gör något åt det bara. Då slipper man ju skriva i den här skvallertråden... __________________________ |
It's now erased! __________________________ Vänliga Hälsningar, Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
Filmfreak__ avslöjar slutet i "Drive me crazy". __________________________ |
fel tråd, men.. Lilly_me har inte sett Click och ger den en etta.. Ehh hallå __________________________ Tutti |
Fixat! Tack för att ni säger till. __________________________ Vänliga Hälsningar, Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
Ni behöver inte heller säga tack varje gång, vi vet att ni är tacksamma. Vi säger ju till för att vi vill ha sajten förbättrad, inte för att tillfredsställa er __________________________ If fish rises, it does. If not, it doesn't |
Skickar iväg ett svar så de som vill förbättra sajten vet om att uppdraget är utfört. Men om ni vill slippa våra svar kan ni ju alltid skicka alla förbättringar via privat meddelande-funktionen. Då behöver bara den som tipsar om en förändring läsa svaret. Känns som jag fattar varför alla personer (speciellt i svenska filmer) aldrig säger hej då när det pratar med någon i telefon. Svenska folket vill inte ha något avslut. Eller i alla fall ingen bekräftelse på avslut. Har jag fattar allt rätt Wookad??? __________________________ Vänliga Hälsningar, Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
Det är bra med PM funktionen nu, tänkte ni på det innan? Nu slipper man kanske trådarna: Abvslöjar slutet Har inte sett filmen Skriver bara nonsens Då är det ju mkt bättre om vi skickar det till er. __________________________ Shit Happens When You Party Naked. |
Fenomenalt, lille Willy. Precis så __________________________ If fish rises, it does. If not, it doesn't |
Det är klart man vill veta när uppdraget är slutfört. Tycker det är skitbra med respons. Är väl dessutom trevligt med ett "tack", tar ju bara en sekund att skriva. Fattar inte vad du stör dig på Wookad? Jag tycker absolut inte att våra moderatorer ska sluta upp med att sprida trevnad i forumet. Fortsätt i samma anda wildpalm och Kristoffer! __________________________ |
Håller med Goliatbagge. Tycker det är bra med respons, veta att de läst det och det känns trevligt. De som stör sig på det tycker jag kan låta bli att läsa. __________________________ |
Men era dumma sillar, det är en principsak. Tror ni själva på att jag stör mig på det? Nej precis, det var bara för att upplysa dem om att vi faktiskt vill förbättra sidan Och om man nu mot all förmodan stör sig på det, hur ska man låta bli att läsa? Man vet ju inte vad som står förrän man har läst det. Tänk lite, Shining. __________________________ Ska vi ta en bira? |
Ja, det är klart vi vill förbättra sidan - och de visar sin tacksamhet. Vad är problemet? Vad är det för principer du har egentligen Wookad? __________________________ |
Hey Back Away, or i'll bust a cap in your forehead! __________________________ Shit Happens When You Party Naked. |
Wookad: Jag tänkte att när tex DU ser att wildpalm o Kristoffer skrivit i denna tråd är det väl bara att låta bli att läsa.. Du kan väl med stor sannolikhet anta att de har "tackat". __________________________ |
Goliat>> Problemet? Det finns ju inget probem, har ju redan sagt det? Jag sa ju att jag ville upplysa dem om att vi vill förbättra sidan, inte för att tillfredsställa dem. Det var ett annat sätt att göra det på. Jag ger väl blankaste fan i om de säger tack eller ej, läser så fort ändå så. Shining>> Haha tror du rent spontant att folk tänker; Oj det där har Wildpalm/Kristoffer skrivit, då ska jag inte läsa det. Är det ett långt inlägg hinner maj ju uppfatta det, men är det ett par ord så är det i princip omöjligt såvida man inte koncentrerar sig på det. Eller...du kanske läser sakta? __________________________ Ska vi ta en bira? |
Wookad: Okej, DÅ förstår jag. Det lät verkligen som du störde dig på det. Sorry... __________________________ |