Beklagligt, men nu är den iallafall borta. __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefredaktör Filmpunkten |
Timoti har skrivit en högst osnygg o väldigt störande "kommentar" på filmen xxx2. snälla, ta bort detta barnsliga inlägg! __________________________ Raff=P |
timoti har gjort samma i xxx... blocka!! __________________________ Raff=P |
Jag tycker att Hanna_90 avslöjar för mycket om "Braveheart", men jag vet inte.. ? http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?ID=8 __________________________ |
Hej, Jag håller definitivt med dig Shining_pearl_. Jag tog precis bort hennes kommentar. Tack för att du sa till. __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefredaktör Filmpunkten |
Inga problem! Nu har jag hittat en till kommentar som borde tas bort.. Det är Sweet_Jennys i "Mannen som kunde tala med hästar". __________________________ |
Hej, Tack Shining_pearl_, Kommentaren är nu borta. __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefredaktör Filmpunkten |
Raceai är för avslöjande i sin kommentar till "Världarnas krig". __________________________ "Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift. That's why it's called the present." |
Hej, Ja den var väldigt avslöjande. Den är nu borta. Tack tessan81! __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefredaktör Filmpunkten |
"kaos" avslöjar för mycket om filmen A walk to remember. __________________________ |
"garbo" avslöjar hela filmen med slut o allt på fröken sverige.. __________________________ Raff=P |
Tack så mycket. De båda kommentarerna är nu borta. Jag är mycket tacksam när ni rapporterar sådant! __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefredaktör Filmpunkten |
Då får du nåt att göra eller? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
__________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2006-08-23 20:22:21] |
mod: Jag hoppas du skämtar. Självklart ska man inte avslöja saker från slutet. Hur kul är det att gå in och läsa om en film som man inte sett och få veta slutet? Nej du..! __________________________ |
__________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2005-09-30 16:07:09] [Inlägget ändrat av modv0074 2006-08-23 20:22:39] |
Mmm.. du får väl försöka sluta att skriva slutet mod. det är inte så himla kul att läsa filmens slut heller, kan jag säga dig. så lite får du väl lida med.. säg det till Kristoffer då så kanske han ändrar det.. vem vet. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Ah alltså....Jag gick in och skulle läsa rescensioner om Scarface då jag inte har hunnit se den än. Då är det nån jävel som har skrivit ner hela jäkla slutet. Alltså jag blir så förabannat störd på sånt! Jag hade liksom väntat på att få se den, nu känns det förstört! Love_Film, tack för att du förstörde den filmen för mig! __________________________ "How could anybody possibly think they know how I feel, when they are they and only I am I" |
Håller med Scary miss Mary. Love_film går verkligen över gränsen. Dels avslöjar hon slutet, dels har hon tydligen bara sett 5-10 minuter av filmen. Det är oförsvarbart. Gör en markering Kristoffer! __________________________ Är det något jag avskyr mer än korta snapsglas, så är det långa kjolar. |
__________________________ Raceai [Inlägget ändrat av Raceai 2005-10-05 19:25:13] [Inlägget ändrat av Raceai 2006-03-27 12:04:24] |
Modv0074 avslöjar slutet på filmen "Jägarna" i tråden "Uppföljare till filmen Jägarna från 1996", utan att på något sätt varna för att han gör det. __________________________ |
Okej, nu har jag raderat slutet på filmen Jägarna. __________________________ |
Vad bra! __________________________ |
victoria avslöjar lite väl mkt på filmen alexander... __________________________ Raff=P |
Tack så mycket. Kommentaren till Alexander är nu borta. __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefredaktör Filmpunkten |
I filmen Den Perfekta Stormen avslöjar dom slutet redan ibörjan. Tråkit.. __________________________ |
EON avslöjar slutet lite i filmen Leon. [Inlägget ändrat av modv0074 2005-10-15 12:44:41] |
Förlåt ...jag råkade visst avslöja en films slut. Det var väll i början av medlemskapet...än en gång: förlåt! __________________________ // Jenny |
Manda_ avslöjar för mycket av Flightplan. __________________________ She just ... wanted to be heard. |
Frickis avslöjar för mycket om filmen Marvins döttrar! __________________________ |
teddybjorn_tjej avslöjar för mycket i Flightplan ! Jag tycker även att Karin säger för mycket i sin kommentar till samma film. SKÄRPNING ALLA SOM AVSLÖJAR SLUTEN OCH ANDRA, FÖR SPÄNNINGEN, VIKTIGA DETALJER I FILMERNA!!! __________________________ "The trouble with real life is that there is no danger music." -Cable guy |
Varför händer inget angående dessa kommentarer som borde ha tagits bort för länge sedan? Ju längre tid de får ligga kvar desto mera "skada" hinner de ju göra. __________________________ "The trouble with real life is that there is no danger music." -Cable guy |
Kristoffer har kanske inte tid? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
wallsten avslöjar för mycket om "Medicinmannen". __________________________ |
Hejsan! Nu har jag tagit bort eller redigerat kommentarerna som avslojade for mycket. Tack ska ni ha for att ni sager till! __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefredaktör Filmpunkten |
Jag tycker att Tinkerbell avslöjar för mycket om "Bröllopsfixaren". __________________________ "In my dreams, I was drowning my sorrows. But my sorrows, they learnt to swim." |
BlackHawk kan mycket väl förstöra en filmupplevelse genom sin kommentar på "Identity". BlackHawk: Sådant får du diskutera i forumet. __________________________ |
Tack för att ni sa till. Det är nu fixat. Mvh Markus Elfström, redaktör Filmpunkten __________________________ |
e_manges kommentar till Terminalen bör tas bort. __________________________ |
Fixat! Mvh Markus Elfström, redaktör Filmpunkten __________________________ |