Eventuellt skräckisen Thirst. Snubblade annars över Fantasyserien Roar, med Heath Ledger, som jag håller på att beta av. Den är fantastisk, så min fråga är; varför i h-e har man inte hört talas om den förut? |
Bra fråga, starchild. Ikväll blir det att se klart House of Wax (2005), men en annan gång vill jag se klart originalet med Vincent Price... Nån som sett den? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Nosferatu eller Svinalängorna Idag blev det Arthur och julklappsruschen på bio __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
The Damned United, spelade in den när den gick på tv idag.. Jag hoppas att den är bra, för det är ju vansinnigt att det inte finns någon bra film om fotboll så vitt jag vet.. |
The Forbidden Kingdom __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
arne weise goes die hard |
002 - blev det Nosferatu ? Här har kanalen TCM gått varm hela dagen, först någon eländig västern med Henry Fonda, därpå följde en Spencer Tracy film-där han var, om inte ond, så i varje fall inte särskilt god. Men det vi väntar på är två Hitchcock klassiker. Trollbunden och Notorius. Jag gillar båda väldigt mycket och kommer också att se dom. |
Fright Night (2011) eller The Help __________________________ I'm back muthafuckhaaas!!! |
C12, nej, jag väntar in min sambo som överraskande sa att hon faktiskt ville se denna trots att den var svartvit och gammal och utan swesubs!? Det märks att du är filmintresserad. *gilla* Själv har jag inga extra kanaler alls - ser typ aldrig på TV. Fast jag saknar ibland typ TCM och Discovery. Jag vill verkligen se Fright Night (2011) då jag skarpt gillade originalet från 1980-talet. __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
El Cid __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
El Cid har jag varit sugen på att se i nära hundra år men aldrig kommit till skott. Jag är rädd att bli besviken.. Kanske blir den ikväll, man diggar ju Challe Hästen |
Gjorde bra ifrån mig idag på arbetet så jag kände att jag ville fira med någon som stod mig nära hjärtat, så jag åt middag med min pacemaker. __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. [Inlägget redigerades av dawe100 2011-12-08 19:30:15] |
Jag vet vad du menar, Toxic, känns nu skönt att ha sett den. Varför? Jo den var sämre än väntat, den får en 3, inte lika imponerande som andra mastodontfilmer. // Mastodontfilms-Mats __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Jo, jag håller nog med dig. Den saknade något. Störde mig också som fan på hur orimliga många av karaktärerna var, riktigt stolta idioter.. Jag nöjer mig med förklaringen att det är från en annan tid då folk generellt sett var vidskepliga idioter. Filmens behållning var den värmande unionen mellan morer och kristna. Det får en dock att undra om det inte är vi som lever i en tid av ignorans; att kristna och muslimer (och judar för den delen) fortfarande inte har lärt sig att leva tillsammans är tragiskt. Kom igen, det har gått över tusen år, lägg ned tramset. Man kan nästan jämföra det med det primitiva beteendet fotbollshuliganism. __________________________ Morality - middle-class morality, that is - is for me the immoral, which one must fight. It is the morality that is founded on our most unjust institutions, like religion, fatherland, family, culture - everything that people call "pillars" of society" |
Den sista mammuten på bio "Filmens behållning var den värmande unionen mellan morer och kristna. Det får en dock att undra om det inte är vi som lever i en tid av ignorans; att kristna och muslimer (och judar för den delen) fortfarande inte har lärt sig att leva tillsammans är tragiskt." *gilla* __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
"Filmens behållning var den värmande unionen mellan morer och kristna. Det får en dock att undra om det inte är vi som lever i en tid av ignorans; att kristna och muslimer (och judar för den delen) fortfarande inte har lärt sig att leva tillsammans är tragiskt. " Jag trodde inte vi behövde undra överhuvudtaget. Jag tycker det är ganska så glasklart. Tycker fortfarande det är hysteriskt att folk med samma låtsaskompis slås om vem dom tycker talade rätt om honom. __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Såg The Thing- 2011, förstår mig inte på vissa regissörer.. __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Funny Games går på TV ikväll, se på den om ni inte ska titta på fotbollen.. Den är inte dålig som många vill tycka.. Tvärtom.. |
Vilken version, 1997 eller 2008? Vilken kanal? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
I Know What You Did Last Summer __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
En kvinnas lidelse, eller Ruby Gentry som den heter i original, hade den på häromkvällen, utan att riktigt titta (spelade Assassin med barnen samtidigt). den gick på TCM, vilket betyder att den kommer tillbaka fler gånger, kanske rent av ikväll. Den finns inte med i Filmpunktens databas. |
Filmtipsa om den, då, C12! Ensam hemma 4 (jultema). __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Hur då ? |
Sök Scrolla längst ner när du inte hittar den Tryck på länken "Hittar du inte filmen?" typ Kolla länken högst upp på nya sidan (om den redan är tipsad om dvs) Gå tillbaka i browsern och skriv in så mycket info om filmen som möjligt Spara / Klar - knappen Voilá! __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
No idea, kanske Sherlock Holmes (2009) - som jag redan sett. __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Kom hem just från bion, såg Sherlock Holmes, helt okej underhållning. __________________________ I'm back muthafuckhaaas!!! |
Uncle - Hur var den? höll den samma klass som föregångaren? __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Den är helt okej som biounderhållning, men jag finner första filmen snäppet bättre... __________________________ I'm back muthafuckhaaas!!! |
Hmm, okej. Lär se den i vilket fall. __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Järngräs __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
2046 __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Se allt extramatrial på: Avatar Mumien - Drakkejsarens grav X-Men: First Class __________________________ "There is no life in the void, only death" - Saron (Lord of the Rings) |
Kokvinnorna __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
The Stig Helmer Story 15:30 på Lidingö Grand idag - årets "lovbio" __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Landet som inte längre är __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
The Fourth Kind __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |