Tropa de Elite, försöka se klart den. Alla filmer numera är ju alltid typ på 2 timmar minst så man måste dela upp dem på flera kvällar efter träningar, ärenden, räkningar och matlagningar. agent12, dessvärre går jag på förhandsvisning av Bad Teacher just nu på onsdag! Agent84 har elithandbollsträning (vilket hon oftast har). Så fortsätt fråga bara! __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Förhandsvisning av Bad Teacher? Är inte den redan ute i sverige sen ett par månader? Enligt IMDB så var releasen den 25 juni för Sverige __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Sorry ja efterhandsvisning med gooodie bag till de 250 första in på Café Opera efter filmen. __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Rapid Fire __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Mordängeln Förfärligt nyfiken på ännu en Bunuel rulle. |
Bad Teacher Jag är förfärligt nyfiken på att se klart alla de sista 25 filmerna på IMDb Top 250. C12, är du med på Facebook? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
002: Nej, jag inte med på facebook |
Ok. Synd. Isf hade du kunnat gå med gratis, enkelt och snabbt i världens största grupp för världens bästa filmer (IMDb Top 250). Intressanta filmdiskussioner generellt också. __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Smällar man får ta när man väljer att stå utanför vissa grupperingar. |
Ja jo, förvisso. Tror dock ej folk som väljer att stå utanför Facebook, och som skyller på att de minsann lever IRL sas., inte riktigt vet om/ser fördelarna med denna smarta portal. Ikväll blir det att se klart sista delebn av Fyra nyanser av brunt __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Jag motiverar inte mitt icke medlemsskap på något sätt, och låter de som vill vara med, få vara det. Hittade 250-listan, den innehöll inte bara nya filmer, som jag först trodde, utan föreföll vara en rätt balanserad blandning. Har väl sett knappt hälften av dom, de äldre företrädelsevis, och som alla toplistor undrar man varför vissa filmer saknas, och omvänt, varför vissa filmer är med på listan. Får titta närmare på den vid tillfälle. |
Hade inte tänkt se något alls, men favoritkanalen TCM var på, och man visade "the prize", en film jag tycker är lite bortglömd och underskattad. Det hela blir inte mindre kul av att den utspelar sig i Stockholm |
Ok! Själv ska emma och jag se Shelter. __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Flyttfåglar __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
002mateke, åh! Av samma regissör som till Oceans? Återkom gärna med omdöme. |
Jag har sett båda. Ja, jag tror jag skrev lite minikort om den där. __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Skräckfilmsquiz på cinamateket. Därefter visas omen, får se om jag stannar, quizen är jag väldigt nyfiken på. |
Härligt, c12! Ikväll blir det se klart Skyline. __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Nähä, det där med skräckfilmsquiz gick inte så bra, isses vad mycket film det finns som man inte sett, eller ens hört talas om. Efteråt kunde man trösta sig med Omen. |
The Incredible Hulk __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Järnjätten och Texas Chain Saw Massacre (1974) __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Lilla Jönssonligan på styva linan och kanske National Treasure 2 __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Bortom horisonten __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
National Treasure 2 och In Time __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Emma får nog välja efter Så mycket bättre... __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Emma valde Thor, men vi somnade i soffan i 20 min... blir nog att se klart ikväll sön! Fars dag och bara 1 månad kvar till Lucia. __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Captain America eller nån Jönssonligan-film __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Epic Movie __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Rogue + Lilla Jönssonligan på kollo __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Varför plågar du dig själv med skräp som "Epic Movie" och "Lilla Jönssonligan på kollo"? :p |
I morgon ska jag plåga barnen med "Gasen i botten Herbie", som jag själv inte kan motstå. Minns den med glädje då jag såg den på biograf Astoria, om jag minns rätt. De efterkommande Herbiefilmerna var betydligt sämre, tycker jag. |
*gilla* __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Nosferatu the Vampire (1979) av Herzog med Kinski __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
002mateke, här är versionen från 1922 om du inte redan sett den: http://www.youtube.com/watch?v=rcyzubFvBsA
__________________________ www.flock-air.com |
Se den, den är bra. |
Tackar tackar! Den har jag inte sett och jag saknar den med svensk text... __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Jag kan även tipsa om denna användare på Youtube: http://www.youtube.com/user/raso989 Gillar man kampsport och gamla filmer med Jackie Chan + en massa andra, är hans kanal riktigt trevlig. __________________________ www.flock-air.com [Inlägget redigerades av Borr 2011-11-23 21:47:15] [Inlägget redigerades av Borr 2011-11-23 21:51:59] |
Blindness m Julianne Moore och Mark Ruffalo __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
x-men first class (+ ont i magen) __________________________ "There is no life in the void, only death" - Saron (Lord of the Rings) |
YatterMan, lätt. __________________________ I'm back muthafuckhaaas!!! |