Dirty Dancing 2

Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
3,3
(87 betyg)

Handling: När 18-åriga amerikanskan Katey Miller (Garai) flyttar till Havana med sina föräldrar i november 1958 förväntar de sig att hon ska frotteras med överklassungdomarna. Men när hon träffar den lokala kyparen Javier (Luna) förändras allt när han introducerar henne för den sensuella kubanska dansen och musiken.

När han blir av med sitt arbete indirekt på grund av henne övertalar Katey honom att de ska ställa upp i en stor danstävling - och vinna så att han har råd att ta sin familj till Amerika. När de träffas i hemlighet och övar på sina steg dansar han rätt in i hennes hjärta. Med revolutionen runt hörnet försöker de bevisa för omgivningen att deras kärlek är värd att kämpa för.

Fakta:

Fler personer

Mest populära recensionerna

Smem
gav betyget:

Vad ska man säga ? försöker ni härma ettan ? EN HEMSK FILM. Och denna filmen borde inte heta "Smutsig dans" , för den är INGENTING jämfört med Ettan som är BRA iallafall! Gud , SE INTE DENNA!

dinette
gav betyget:

jätte bra bättre en ettan i alla fall.

hejsofia
gav betyget:

Jag vet inte varför eller vad det är men jag älskar denna filmen! Det är en sån film jag kan titta på tusen gånger utan att tröttna. Man blir helt glad av den :) SE DEN!

Senaste recensionerna

Mov3
gav betyget:

Jättebra film!! Den är ingen kopia av första, denna är ju mer exotisk och ska utspela sig på Kuba. Man kan inte jämföra denna med ettan alls! Ser man den som fristående film är den mästerlig och supergullig. Gillar verkligen att killen är lite blygare och tjejen tuffare, helt tvärtemot vad som förväntas! Kan se denna om och om igen :) Den har en bra historia med djup också, ett litet budskap som lyser genom. Se den!

Isabellet
gav betyget:

Jag har svårt att bestämma mig för vilken som är bäst, ettan eller denna. De väger jämt. Otroligt bra film som jag har sett flera gånger.

Sallee
gav betyget:

Dirty Dancing 2, bara titeln ger mig rysningar. Spelar ingen roll hur många uppföljare Dirty Dancing får, det är ingen som kommer att slå första filmen.

Den här filmen gillade jag första gången jag såg den. Men som nu andra gången har bleknat. Musiken och dansen är självklart bättre i första filmen. Däremot gör Diego Luna en mycket bra roll. Musiken är det heller inget fel på och det var kul att Patrick Swayze hade en liten roll i filmen. Men handlingen är ganska usel.

Betyget hamnar på -3

Helle85
gav betyget:

Söt film men INTE bättre än ettan!!

Cammie
gav betyget:

Saknar ettans charm. Lite småsöt, men annars ganska blek och skådespelarna imponerar inte.

Shining_pearl_
gav betyget:

En underhållande och fin film, men med ett tvärt och oväntat slut. Svag trea.

idai
gav betyget:

SÅ himla braaaa! Love it! Gosh, tårdrypande men va gör de underbart!

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 6023
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB

Uppföljare och/eller remakes: