Handling: Drottning Taramis, mörkrets härskarinna, ger Conan i uppdrag åt återföra ett magiskt horn med makt över liv och död åt henne. Med på resan följer den vackra prinsessan Jehnna och några stridslystna krigare. I Phantom City, i det glödande Jadetemplet där många faror lurar, utkämpas en hård strid. Conans svärd segrar till slut och skatten kan återföras till drottningen.
Fakta: | |||
Conan - Barbaren (1982) |
Senaste recensionerna
Angelus
gav betyget:
En uppföljare till Conan - The Barbarian, medelmåttig story, grymma fighting scener, arnold e bra som en barbar, filmen e lite sämre än sin föregångare, förutsigbart
Therold
gav betyget:
Tråkigt att denna film inte blev lika laddad som första. Produktionen i sin helhet handvevas fram sömnigt.
SvenskaFilmNörden
gav betyget:
Mytisk historia, fast karaktärerna är opersonliga och svåra att lära känna och manuset är inget som är helt strålande det hellet. Historien är alldeles för overklig. Men fina milöer som man kopplar till tiden när filmen utspelar sig. Klart Godkänd.
stankovic
gav betyget:
Precis som ettan konstig och tråkig.
teddybjorn_tjej
gav betyget:
Filmen får eb trea av mig. Den var bra och Arnold S var jättebra.
korp72
gav betyget:
En tvåa utan Arnold, etta med Arnold. Tur att han inte har mycket repliker.
Mattias15
gav betyget:
En B-film med dåliga effekter och ingen känsla. Men Arnold är ju med, detta gör den värd att se. Arnold höjer filmen två steg.