Hej! jag söker en film som jag såg för kanske 8-10 år sen, kan vara längre ändå. Mycket bra film så jag vill se den igen. Hur som helst, jag har svaga minnen från två scener ur filmen, jag ska beskriva dom så tydligt jag kan. Första scenen jag minns är när en man som har dykardräkt på sig och är under vatten går in i en sluss med fostervatten som utomjordingarna i filmen vill att han passerar. Jag minns inte varför men antagligen är det för att mannen ska kunna befinna sig i samma rum och "andas" lika/samma som utomjordingarna. I samband med denna scen så har jag svagt minne av att denne dykares crew följer denna händlese genom antingen kamera eller radiokommunikation. Scen 2 som jag svagt kommer ihåg (jag tror det är mot slutet). Mannen/dykaren återgår till att andas luft och ska återvända till torra land. Jag tror utomjordingarna torrlägger en del eller hela havet så mannen kan gå på havsbotten till land. I denna scen minns jag att man fick se en hel del vrak av båtar och u-båtar. Som det låter på beskrivningen är detta förmodligen en Sci-Fi/action film. Jag har svårt att minnas om filmen var ny vid tillfället då jag såg den. Jag kan tippa på att det är en film från slutet av 90-talet kanske början av 2000-talet. Kan det vara "The Abyss"? Visserligen är den från 1989. Någon som sett den? Hoppas på hjälp! MVH Alex [Inlägget redigerades av aleham 2011-01-07 09:45:07] [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2011-01-07 14:01:49] [Inlägget redigerades av aleham 2011-01-07 20:12:14] |
Ingen aning tyvärr. Men välkommen till forumet! __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. |
Låter som Avgrunden "The Abyss" av James Cameron. |
Håller definitivt med mysgrabben, det låter som Avgrunden. |
Det var det också, såg den just. GRYMT bra film! Jag rekommenderar den till de som inte sett den ännu. Dock mindes jag inte HELT rätt, men ganska nära. Jag har nyligen sett AVATAR av Cameron och även den är ju bra. Han har en tendens att lyckas med min filmsmak. Kan ni rekommendera andra liknande filmer gjord av han? Lite alien-stuk med (skillnad från andra) koppling till verkligheten, mer realistiskt så att säga. Jag blev just kär i Cameron så snabba på med filmtipsen ![]() MVH |
Det bästa du kan göra är nog att kolla igenom --> http://swedish.imdb.com/name/nm0000116/
Där hittar du allt han gjort. __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. |