Kan det vara så enkelt att Kristoffer satt "slutdatum" för siten december 2010? Vet att det var ett liknande problem för några år sedan, närmare bestämt 20 december 2007. Känns som att det borde vara ganska lätt att fixa om Kristoffer bara tar sig en titt på det.. __________________________
Put some excitement between your legs, ride a horse.
"Don't follow in my footsteps. I run into walls."
"I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by."
Jag har kontaktat K 1gng/vecka under några veckor nu via FB, men som vanligt inget svar. Verkar som om han bara kan kontaktas och eventuellt kan nås och fås att svara på via mobil... :/ Börjar bli otroligt jäkla frustrerande detta icke-svarande. VAD VILL K.? __________________________
"The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière
002mateke: Ja, det kan man fråga sig. Jag hade gissat på att han gett upp filmpunkten och undvikit all kontakt därför, men om jag inte minns fel, så har du inte försökt nå honom endast för att diskutera något med sajten, utan för att träffas rent allmänt. Känns lite märkligt att han även skulle ge upp alla filmpunktare, sociala kontakter kan man ju ha ändå.
Ja i alla fall, vet inte om det är något som wildpalm skulle kunna fixa, även om det här bara tycks vara ett problem av många. __________________________
Put some excitement between your legs, ride a horse.
"Don't follow in my footsteps. I run into walls."
"I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by."
de e himla störande dock. jag har inte varit jätte aktiv här på, men inte blir de bättre av att de tar nårra extra sekunder o logga in XP men ja fattar ej at K fortf är webbmaster trots att han tydligen inte vill.?
(samma problem med Safari) __________________________
Att ni ens orkar bry er om en sådan skitsak är helt sjukt! Sajten har ju förfan varit död i 1 år ( om inte mer ) så spelar väl ingen roll? __________________________
He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams.
toxic: det fungerar ej. det är något på sidan som blockerar. (o de e ej min cache, har testat o flera har ju samma problem så
död o död vet ja ej. jag använder den konstant för att kolla upp filmer, skådespelare o betygsätta mm. forumet vet ja ej, men endå verkar de ju vara en hel del aktiva medlemmar __________________________
toxicavenger: samma problem i FF, och skulle inte byta även om problemet inte fanns där. blir snarare att sluta använda fp före jag byter till ff __________________________
Njaeae, jag menar alltså inte den automatiska inloggningen i sig utan bara att webbläsaren "skriver i" ditt användarnamn och lösenord för att du sedan bara ska behöva trycka på "Logga In".
Ja, det är nog rätt många som bara betygsätter filmer och kanske tittar in i forumet nån gång, men inte skriver. Går det att få nån statistik på hur många av Filmpunktens registrerade medlemmar som varit aktiva den senaste månaden? Känns som att många registrerar sig, frågar om en film i forumet, och sedan aldrig kommer tebax. __________________________
www.flock-air.com
Sätt ditt betyg på :Tack, du har nu betygsatt filmen!