En fransk film eller miniserie är det, tror jag. Kanske en TV-serie, men jag minns inte. SPOILERVARNING Jag såg den som barn och den grep mej. Handlar om liten pojke som blir instängd i ett gruvras, men sen lyckas komma ut en helt oväntad okänd liten smal väg genom att en liten hund nosar sej till honom. Han kan vara föräldralös. Hur som kommer han ut och ahns föräldrar, eller förmyndare, som älskar honom gråter av glädje och kramar honom när de ser honom. Vet nån vad det kan vara? ----- Kanske nån av dessa...? http://www.imdb.com/title/tt0261964/movieconnections __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 [Inlägget redigerades av 002mateke 2010-11-04 20:57:55] |
Vet ingen vad detta kan vara? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Vet någon vilken film det är? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |