Nån i Storstockholmstrakten som har filmen Les rivières pourpres / The Crimson Rivers / De blodröda floderna med Jean Reno på DVD som jag kan få låna? Såg nämligen en VHS-kopia av filmen igår under trombocytgivningen på KS, där de sista 5 min var trasiga - snacka om antiklimax! __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Kan du inte hyra den då? |
För sista 5 min? Nej, tack, d e jag för snål för. Såå spännande var den _inte_. __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Taskigt läge. |
De sista fem minuterna är de sämsta i hela filmen, så egentligen får du en bättre en filmupplevelse om du struntar i dem. |
Ok. Samtidigt blir man ju nu extra nyfiken. Jag kan säga att bandet gick sönder från där de två poliserna kommit upp på toppen med linbanan i tidig gryning och precis konfronterat... SPOILERVARNING!!! de två tvillingsystrarna, dvs upptäckt två istället för en dotter, börjat slåss med den galna av dem och fått den mindre galna att tveka/tvivla på om det systrarna gör är rätt... - nån som vill berätta fortsättningen? Jag vill verkligen _veta_. Kan tillägga att jag verkligen letat efter enstaka filmklipp på nätet, mest YouTube, men allt besvär förgäves! __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |