Vilka vinner? Jag tror mitt andra hemland kommer spela i finalerna, särskilt efter gårdagens kolossalt snygga uppvisning mot Australien!! Jag talar naturligtvis om 'Schland!! Tyskland förkortat på tyska! Här en skön pastisch över Lenas Eurovision Song Contest-vinstlåt med anledning av pågående VM: http://www.youtube.com/watch?v=pW_fJAiPx_w __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Fotboll? Jag håller mig till film! __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Tyskland hoppas jag på utan tvekan. Men det är en bra bit kvar av VM, vi får se hur det går. __________________________ www.flyred.se |
Vem bryr sig om fotbolls VM... |
Det roliga är ju Borr att skulle man räkna och se till poäng bara efter 4 dagar så leder ju Tyskland totalt med 1 vinst och flest antal mål gjorda!! Jag trodde f-n d skulle överraska i år med, precis som i inledningen för 4 år sen, då jag satt i Schrödersgarten i 1000 år gamla Lüneburg söder om Hansestadt Hamburg med en kall sydtysk vetejästöl i handen framför storbilds-TV:n med några få utbytestudenter och en jäkla massa glada tyskar vid floden Ilmenau sakta flytande intill... *mys-mummar vid tanken på det* Dagens fotbollslåt för att minnas goda tider med fest & skoj: http://www.youtube.com/watch?v=ZT0t4ub-LdE __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 [Inlägget redigerades av 002mateke 2010-06-15 11:31:34] |
A, så kan man ju också räkna. Får se hur det går i dagens sammandrabbning mellan Brasilien och Norkorea, om Brasilien lyckas bättre mot Norkorea än Düskland gjorde mot Kängurufolket Annars känns som att Tyskland vinner den första omgången totalt sett. __________________________ www.flyred.se [Inlägget redigerades av Borr 2010-06-15 12:43:54] |
Dagens match e två: Frankrika - Mexico OCH ... - Nigeria (Lagerbäcks) Från VM 2006 - minns ni?!!! Party http://www.youtube.com/watch?v=w1TpNzF1qBo (Bob Sinclar, den officiella FIFA-låten) __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Hoppas på Argentina eller Italien, men Italiens trupp ser lite tunn och svag ut medan Argentina eer jävligt starka ut så Argentina vinner hela skiten __________________________ //Angelus - An old man dies. A young girl lives. A fair trade. I love you, Stenis Forza Associazione Calcio Milan Forza Rossoneri Forza Detroit Red Wings Forza Frölunda Indians R.I.P Micke Dubois R.I.P Michael "The King of Pop" Jackson http://www.youtube.com/watch?v=QXk18RdxPZM&mode=related&search= [Inlägget redigerades av Angelus 2010-06-18 15:46:09] |
Jag tror att Brasilien, Tyskland, Argentina och Spanien spelar semifinalerna!! __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Yay, 'Schland ist weiter!!!!!!! __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
hEHEhehe hur ska ja vetta? __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Hittills har åttondelsfinalerna gått precis som jag tippat. - Idag hoppas & TROR jag på vinst för Tyskland mot England(en av de viktigaste och mest spännande matcherna under turneringen)! Bänka er frmaför TV:n kl. 16!! "'Schland oh 'Schland, I wanna show u how I feel!!!" - Argentina vinner mot Mexico, tyvärr. För d e kul när otippade lag skräller, såsom Mexico gjort hittills i turneringen. __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Hittills som väntat i åttondelösfinalerna! Ikväll vinner Holland resp. Brasilien mot Slovenien resp. Chile! Minns vem ni hörde det ifrån! Å andra sidan blir jag glad om underdogsen klarar detta!! __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Alla tippade lag vidare i åttondelsfinalerna, men... vad göra nu... man måste ju vänta hela TVÅ dar tills VM börjar igen. __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Tyvärr Holland, filmarna, vidare, men ikväll håller vi tummarna för 'Schlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaand mot Spanien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Viel Glück!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Jag spöade skiten ur några tyskar i cs. __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Sho, what the f*uck göör Tyskland??!! Pinsamt! Oproffsigt. __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Grattis, 'Schlaaaaaand till BRONSET!!! Ikväll vinner tyvärr Spanien med sin tråkfotboll mot Holland __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Jag tippade rätt finallag och segrare i Unibets VM-tips. Måste erkänna att jag är riktigt nöjd med det då Holland var lite av en chansning. Deras offensiva kvalitéer har jag aldrig tvivlat på. Kuyt, van Persie, Robben, Schneijder...som bäddat för mål. Tippade även Tyskland i bronsmatchen men med förlust mot England. Dem gick det sådär för, dock Grattis Spanien, hade dock hellre sett Holland vinna. Nederlanden is the shit. Tyskland imponerade och körde över sina mostånd som en ångvält, precis som vanligt. Jag är glad över att de föll i semin dock |