Den här flmen såg jag när ja var liten ska vi säga runt årsskiftet? vad jag kommer ihåg så handlar den om en man som är psykiskt störd skulle jag tro, han har en kompis (som inte finns på riktigt) som får bada hans nyfödda unge i ett badkar men eftersom att denna kompis bara finns i hans huvud så drunknar ju barnet. Den här mannen som filmen handlar om tror även att han hjälper militären med att knäcka hemliha koder i tidningar så han har någt skjul i skogen där han har en massa tidningar på väggarna. Sedan i slutet så blir han intagen på ett mental sjukhus där han sitter sig å gräver i armen eftersom att militärerna opererat in ett chip där.. ni kanske inte fattar någonting men om någon gör det så snälla, berätta för mig vad filmen heter.. haha ![]() tack på förhand! ![]() |
Jag tror du tänker på "A Beautiful Mind" __________________________ "Well well if it isn't Peter Pan?" |
Tack så jätte jätte mycket!! Du anar inte hur länge jag har gått och funderat på vad filmen heter! Kollade trailern på youtube och det är mycket möjligt att det e den filmen! ![]() |