Hej allihopa! Äntligen är det vår. Snön lämnar vårt avlånga land och man kan äntligen vara ute utan att förfrysa sig. Med våren kommer många nya möjligheter och aktiviteter att sysselsätta sig med. Vi på Filmpunkten välkomnar väl ändå sommaren? Eller har ni hellre vinter då ni har en ursäkt att sitta inne och glo på film? Hur som helst, så jag tänkte höra med er alla vad ni ska ha för er på Valborg som är nu i helgen, samt vad för roligt ni ska göra i sommar? Pz out broooes&hooes! __________________________ Livet är eländet som pågår mellan fyllorna. [Inlägget redigerades av dawe100 2010-04-29 16:38:35] |
Behöver man en ursäkt till att se på film? Ska förmodligen inte göra något alls. |
Titta på Storstockholms största valborgsbrasa i Västerhaninge där päronen bor tillsammans med Emma, och sen käka mat med dem och deras bästa vänner. Blir sen mat då pappas fru Bitte och Bengts Kicki sjunger i kör vid två brasor så äter vid 21:30 tidigast. Kanske blir film dessförinnan. Själv då? __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Uncle, nej självklart inte. Men jag försöker se film på vintern, att sitta inne och glo på film då vi har 30+ ute klarar jag inte av. Mateke; låter trevlarns. __________________________ Livet är eländet som pågår mellan fyllorna. |
Hade min studentskiva igår och är just nu hemma med en tryckande huvudvärk. Men snart blir det till att knäppa en öl igen, valborg i Uppsala är inget man får gå miste om! __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. |
S16F, här ska man också ut med ölen och goda vänner, det blir årets första riktiga grillning! __________________________ Livet är eländet som pågår mellan fyllorna. |
Jag har och hade utegångsförbud så jag satt inne och tittade på en värdelös film och jag var även på en en majbrasa men den va också värdelös..... __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Underbart att grillen kommer fram igen! Jag släpade med en grill till en närliggande park igår kväll med ett sällskap på ungefär 10 pers. Blev en mycket trevlig kväll __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. |
S16F, Låter lite som min kväll, vilket vart en riktigt lyckad en. __________________________ Livet är eländet som pågår mellan fyllorna. |
Jag behöver då ingen ursäkt för att glo någon film, det gör jag vareviga dag ändå Det vatt en lugn valborg för min del, lite småmys med sambon, marknad och en brasa Men det var inte helt fel I sommar så ska jag göra nåt så roligt som att plugga. Förhoppningsvis så ska jag även vara med på en arkeologisk utgrävning inte långt härifrån (Kalmar). sen så vet jag inte riktigt. __________________________ //Madeleine |