Vad heter filmen som Kimberly Williams-Paisley är med i. Hon är tillsammans med en killedå hån får reda på att hon är gravid och barnet inte mår så bra. Killen lämnar henne tror jag eftersom hon vill behålla barnet.. Hoppas ni kanden =D sen är det även en till film som ja inte alls kan mkt om .Såg den när jag var skitliten och minns inte mkt. Jag minns att en tjej blir påkörd aven buss när hon sitter och väntar på en kille, han dyker inte upp och hon hamnar i rullstol och sen får man "följa henne" som handikappad och hon träffar en annan kille som är i hennes situation.. Tror den tjejen är hon mamman i Titta hon snackar, (eller vad den nu heter) hehe ![]() [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2010-03-16 17:42:33] |
Kanske är någon av dessa filmer då? http://www.filmpunkten.se/person.asp?ID=13510 http://www.imdb.com/name/nm0931090/ __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. [Inlägget redigerades av S16F 2010-03-15 22:50:19] [Inlägget redigerades av S16F 2010-03-15 22:50:28] |