Jag behöver er hjälp att hitta filmer om djävulen, demoner etc.! Tacksam för alla tips! T ex den där filmen med Denzel Washington, tror demonen hette Azazel - vad heter själva filmen? __________________________ http://www.lindasfilosofi.se |
det finns en tråd om det redan linda:p __________________________ i am dead and you are stupid |
Eh, okej... vad heter tråden och var det längesen? Det som står i tråden "helvetet" är inte riktigt vad jag är ute efter, (bortsett från Constantine) utan mer demoner här på jorden ![]() __________________________ http://www.lindasfilosofi.se |
Sök bara på Denzel Washington som skådespelare så kommer alla filmer han vart med i så hittar du den säkert..=) |
Fråga nån som vet, fråga Denzel Washington? __________________________ Behold the pale horse. The man who sat on him was Death... and Hell followed with him. |
End of Days __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
*Rosemary's Baby *Mörkrets furste *Satans borg *Angel Heart *Crazy as Hell * Pans labyrint *Drag me to Hell *Omen *Exorcist *Djävulens advokat *Little Nicky __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
Filmen med Denzel Washington heter Ondskans spår. __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
*Ond resa __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
Besatt kom jag bara på som inte redan nämnts, som jag tycker är bra. |
Gabriel, och Gods Army nr 4(och nr 1 om du vill ha Lucifer med. ) [Inlägget redigerades av starchild 2009-12-21 06:24:42] [Inlägget redigerades av starchild 2009-12-21 07:03:40] |
Tusen tack! ![]() __________________________ http://www.lindasfilosofi.se |
Ett tips som jag vet, att bara du hade letat lite så hade du hittat vad du sökte. Men kanske till nästa gång, Start ---> Filmer ---> Grupper - Där hittar du mycket i likhet av vad du sökte. __________________________ Only suckaz need bodyguardz. |