Singing in the rain, cabarét, Rocky Horror Picture Show.. ja, scheisse, jag måste verkligen se fler musikaler.. tipsa mig! |
Chigago, Graese 1 och 2. Moulin Rouge, annars kan du gå in på katogorin musikal och kolla lite. [Inlägget ändrat av pillan 2004-06-12 15:16:37] [Inlägget ändrat av pillan 2004-06-12 15:16:52] |
Hair är rätt schysst. Även om man är en stor hippie-hatare. Hälsningar, Victor Malm, Moderator |
FIDDLER ON THE ROOF! (Spelman på taket) Världens bästa musikal. |
"Älskare av musikaler bör se hit!" [Inlägget ändrat av Dawey Bao 2006-01-23 22:53:52] |
Ja, just det, har ju förresten sett flera av dessa.. Tack för tipsen. |
Sound of Music är störst av dem alla.... |
Min topp lista är: 1:a En jätte fin låt på Top Gun!! 2:a Grease 2, en låt där 3:a Grease 1sista låten 4:a Grease 1 näst sista låten 5:a Kommer inte på de! Det var min top lista! Ha en trevlig midsommar!! //Pillos?!?! |
Bästa musikalerna: 1. Grease 2. Fantomen på operan 3. Flottan dansar 4. Singin' in the Rain 5. Trollkarlen från Oz __________________________ [Inlägget ändrat av Miss Ljung 2006-06-14 20:20:57] [Inlägget ändrat av Miss Ljung 2006-08-21 16:08:21] |
*Fame *Grease *Moulin rouge *Fantomen på operan *Josef __________________________ Mee* |
1: Jesus Christ Superstar.. (tröttnar aldrig på det skräniga soundet, eller judas dramatiska stämmor) 2: Rent (av det jag har sett/hört så slår det det mesta, feelgood och sorg av ÄKTA slag) 3: Prinsen av Egypten (ingen jävla disneymusikal, har allt en musikal skall ha) __________________________ "Tavla kan du vara själv!" |
Är det ingen som gillade The Wizard of Oz? Annars håller jag med om Singing in the Rain, Grease, Hair... Cabaret är en till som är riktigt bra Meet Me in St. Louis med Judy Garland är också bra, lite sockersöt... __________________________ |
Ingen direkt fanatiker i genern men en top 5 skulle jag kunna hosta fram. 1.Corpse Bride 2.Fantomen på operan 3.Prinsen av Egyptien 4.The Night Before Christmas 5.Greas 1 __________________________ cstroMANIA [Inlägget ändrat av carlstrom 2006-01-24 00:27:16] |
Av nån konstig anledning så roar många musikaler mig.Dock är det oförstående hur Chicago kunde få en oscars. Finns många bra musikaler som Singing in the Rain,Hair,En amerikan i Paris,White Christmas,Grease __________________________ Dark,Darkest,Darko |
1. The rocky horror picture show 2. Chicago 3. Dancer in the dark 4. The nightmare before christmas 5. Grease 6. Singin' in the rain 7. Trollkaren från Oz 8. Jailhouse rock 9. Moulin Rouge 10. Det bästa lilla horhuset i Texas (kanske lite mer än topp-5 ) __________________________ How very... |
Moulin rouge, Hair och Grease. __________________________ You wanna know who this is? Its me, Melvin! Thats who it is... |
Jag kom nyss hem från göteborgs operans teater upp sättning av The Rocky Horror Picture Show, "The Rocky Horror Show - Tvåtusensex versionen" den var så jävla bra, rekomenderas starkt. http://www.opera.se/item.aspx?id=3093 __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
Hair Nightmare before christmas Moulin Rouge Greace 1 Chicago __________________________ it easy mkay... |
Eftersom Rocky Horror Picture Show är i en genre för sig, så blir top 5 Jesus Christ Superstar Rent Kiss of the Spiderwoman Cats Les Miserables __________________________ |
Grease Fame Moulin Rouge __________________________ |
1. Hair 2. Hair 3. Hair 4. Hair 5. Hair Det har bara gjorts en bra musikal. __________________________ |
Jag håller med Lasse_Mandel fullständigt! Man skulle kunna tro att det var jag som skrivit det där __________________________ ”Six foot oni cat, I like the way you lick your fur Evil kittykat, what’s it take to hear you purr” |
Grease Hair Moulin Rouge Fame Sound of music...Sååå otroligt larvig att den blir bra,, __________________________ I'll be back |
Band of brothers,cabaret,grease,ett litet mirakel simon birch, road trip,rocky __________________________ |
Har du läst vad tråden handlar om rednaxela? Bara två av de där var musikaler... __________________________ Everyone wants to be found. |
__________________________ [Inlägget ändrat av ToxicAvenger 2006-06-14 22:36:25] |