Jag måste bara få fråga dig Kristoffer om varför det tar sån tid innan du skriver in handlingstexter man skriver? Jag skrev några runt den 23 maj och fortfarande saknas handling på dessa filmer. Det kan ju bara vara att kolla texten, klippa ut och kopiera in den på resp. film.
Jag vet att du har mycket att göra, men anledningen till att jag undrar beror helt enkelt på att nya inlagda filmer stup i ett har en handlingstext.
Detta är det enda jag har att klaga på. Annars vet du hur mycket jag gillar sajten och vilket kanonjobb jag tycker du gör.
Ber om ursäkt att det dröjer. Jag har nya kategorisystemet på högprioritet just nu, samt en liten nyhet som kommer snart.
När det nya kategorisystemet kommit upp och bättre uppdateringsmöjligheter lanseras så kommer det gå mycket smidigare och snabbare. Handlingstexter och felrapportering ska jag lägga till den 24h-garanti som filmtipsning i dagsläget har.
Med Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, Filmpunkten
Gud i himlen och alla hans apostlar, en aning avskräckande! Så kan det ju inte se ut. Här krävs styckeindelning åtminstone för att det ska bli läsbart - sån tarzansvenska går ju inte hem! (ungefär som min svenskalärare skulle ha sagt...)
det e felstavat på Vampyr på filmen: Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles 's handling text så här står dt ...eftersom hans personlighet också är kvar efter förvandlingen till vamyr." __________________________
//Angelus
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.
Sätt ditt betyg på :Tack, du har nu betygsatt filmen!