om ni får välja en film i hela världen.. vilken e den bästa filmen?? hitta ingen sån här tråd jag säger matrix för den e bara sjukt häftig o efekterna e typ storslagna [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2009-12-01 07:32:29] |
Sagan om ringen triologin. Helt klart! |
RESERVOIR DOGS!!!för sjutton gubbar __________________________ i am dead and you are stupid |
Die Hard, fillmen som verkligen har allt och filmen som man dessutom kan se om flera gånger utan att tröttna. __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) * 311. Millenium Trilogin (Niels Arden Oplev, Daniel Alfredsson) * Australia ramlade ner från 69 - 112. * 71. 25th Hour (Spike Lee) |
filmen har ett ologisk slut uncle __________________________ i am dead and you are stupid |
Lost in translation |
Varför det freddy? Kan ju gärna säga varför.. Sagan om ringen säger jag nog också. __________________________ Ómerta |
tja det e en terrorist som helt plötsigt vaknar upp efter ha vart hängd i över en kvart om inte mer __________________________ i am dead and you are stupid |
Sagt det förrut, säger det igen kroppen kan göra magiska saker... Finns dessutom folk som kan hålla andan i drygt en timme, han kanske är en av dem? Eller så tänker du alldeles för realistiskt när du ser actionfilm. __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) * 311. Millenium Trilogin (Niels Arden Oplev, Daniel Alfredsson) * Australia ramlade ner från 69 - 112. * 71. 25th Hour (Spike Lee) |
ksk det..Men ja tycker det e en miss i planeringen __________________________ i am dead and you are stupid |
1. Lost in translation 2. Lord of the rings-triology 3. What's eating Gilbert Grape? |
Eller så var det planerat? Actionfilm = SPÄNNING. __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) * 311. Millenium Trilogin (Niels Arden Oplev, Daniel Alfredsson) * Australia ramlade ner från 69 - 112. * 71. 25th Hour (Spike Lee) |
ksk det men det e ologisk allt annat i die hard förutom slutet __________________________ i am dead and you are stupid |
Och det är inte slutet av Crank? Ologiskt då... __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) * 311. Millenium Trilogin (Niels Arden Oplev, Daniel Alfredsson) * Australia ramlade ner från 69 - 112. * 71. 25th Hour (Spike Lee) |
nee det va coolt __________________________ i am dead and you are stupid |
Med dem orden tycker jag att jag drar en djup suck och avslutar denna konversationen. __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) * 311. Millenium Trilogin (Niels Arden Oplev, Daniel Alfredsson) * Australia ramlade ner från 69 - 112. * 71. 25th Hour (Spike Lee) |
haha ok __________________________ i am dead and you are stupid |
Die Hard är en fantastisk film, men den har ju inget direkt djup som berör. |
Hur många actionfilmer har det? Det finns tusentals anledningar till att Die Hard är favoritfilmen. Mest personliga anledningar. Men den film som ligger i tätt med Die Hard är Into the Wild. __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) * 311. Millenium Trilogin (Niels Arden Oplev, Daniel Alfredsson) * Australia ramlade ner från 69 - 112. * 71. 25th Hour (Spike Lee) |
Jag har favoritfilmer men vill och känner inte för att utmärka nån mer än andra just nu. Kommer nån annan gång kanske. Ja, vi vet det där uncle... Die Hard ser du inte bara som en film. Du ser den som en kroppsdel, som en bit av din själ. Finns det någonting som är kopplat till alla tragiska och lyckliga minnen av ditt liv så är det Die Hard!!! Jag fattar inte egentligen vad som är så himla bra med filmen. Vad är det som är så himla bra med den, uncle? Visst, den är tempofylld och hyfsat spännande, den har ett par bra scener, ok. Men det är och har många andra action-filmer. Skådespelarna är väl passande i sina roller, ok. Den är nyskapande, hm visst. Men inte så mycket mer. __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
Vad mer behövs? __________________________ Ómerta |
Ännu en gång, vilket fenomenalt och storslaget startinlägg. Applåder. Och vad är problemet med Die Hard, egentligen? Hård, hårdare, Die Hard liksom, filmen REGERAR. Men favoritfilmen är utan tvekan Konungens Återkomst. Filmernas film, konungarnas kung. Varje titt är som att se den första gången igen och jag ryser mer för varje gång jag ser den. [Inlägget redigerades av filmernas härskare 2009-12-01 17:23:30] |
Jag själv är inte särskillt hypad över LOTR, men sista filmen är helt klart bäst... __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) * 311. Millenium Trilogin (Niels Arden Oplev, Daniel Alfredsson) * Australia ramlade ner från 69 - 112. * 71. 25th Hour (Spike Lee) |
Jag har många favoriter, men några av dem just nu är Pans labyrint i regi av Guillermo del Toro. (Han har också skrivit den) och Barnhemmet i regi av Juan Antonio Bayona. De är suveränt berättade historier och visuella mästerverk. De är med andra ord både vackra och riktigt ruggiga. |
jag har en hel del favoriter men jag gillar främst gudfadern och ett flertal westernfilmer som pale rider och dollar trilogin. __________________________ Jag ogillar dina åsikter men jag är beredd att dö för din rätt att hålla dem. [Inlägget redigerades av rednaxela 2009-12-02 21:01:09] |
ok nu ska vi tänka ungefär 1 på 100 filmer från hollywood är bra. Nu vet ju inte jag 100% på att "no country for old men" är från hollywood men om den är det så har dom faktis lyckats med attgöra något som inte bara är crap |
Den gode, den onde och den fule! __________________________ ...Anyway, I am Frank Sinatra |