Jag och min bror pratade om en film vi såg på bio i början av 2000-talet... Filmen handlade om 2 systrar som var ute någonstans i Afrika (?) och jagade bovar, filmen börjar i Sverige och deras föräldrar (om jag minns rätt) blir kidnappade... någon som känner igen det? Dålig beskrivning, men, hoppas det duger... __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) [Inlägget redigerades av uncle_funk 2009-11-19 20:05:20] [Inlägget redigerades av uncle_funk 2009-11-19 20:08:22] |
ja och min vad? nee ja känner inte igen filmen tror ja __________________________ i am dead and you are stupid |
Inte den blekaste... Men jag ska försöka luska ut det. __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
Prova googla, värt ett försök iaf. ![]() __________________________ "There's no need for you to fear me if you take your time to hear me". |
gjort. Hittade inget. __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) |
Då får du väl bara hoppas på att du stöter på någon som sett den. __________________________ "There's no need for you to fear me if you take your time to hear me". |
Det var inte Afrika, det var Thailand och filmen hette "Smådeckarna" __________________________ FTC (Film Training Company) Vittorio Storaro kommer till Göteborg och visar upp sin visning "Writing with light". Kika in på Röhsska. |