Såg en film för nån gång inatt :En galen mamma mördar sina barn. En baby dör, en son dödas med en spegel, en dotter dör och en pojke överlever. Slutar med att pappan kommer hem och mamman tar tillmental sjukhus. Hon ska sedan skickas hem och är gravid med deras 5 ![]() __________________________ AUkie >> Gold_Hero |
OBS Spoiler Varning! Låt mig utveckal:En mamma bor på landet med sina 4 barn och hennes man är lastbilschaffis, han är inte hemma så ofta och när han kommer hem, i början av filmen så förstår han inte att mamman är olycklig. Hon står och skär lök och gråter och mannen säger att hon ska tända ett stearinljus.. Mamman hittar oxå tändsticksaskar från olika strippklubbar mm som mannen egentligen fått från en man på arbetsplatsen som samlar på sådanna. Mannen åker till arbetet och barnen börjar bråka vid matbordet. Mamman blir då helt galen o lägger babyn på ett bord (den dör fast man får inte veta hur) och sedan försöker hon dränka den lilla flickan. Den äldsta pojken slår mamman med hennes mormorsspegel så den går sönder o blir skitbörbannad. Hon hugger sedan den yngre pojken med spegeln och flickan och den äldre pojken flyr. Flickan blir spättad med en högaffel medan den äldre pojken gömmer sig i en lada och i ett hönshus. Mamman dödar oxå en hund som tillhör en gammal man som bor på gården i en husvagn som röker gräs. Pojken trampar på en spig och springer in i sitt hus; stänger in mamman i badrummet o radioar efter hjälp. Pappan hör honom tillslut och kommer hemmåt. Huset brinner ner då pojken sätter på gasspisar och polisen kommer. Mamman hamnar på sjukhus men är gravid och famijen ska återförenas och enligt pappan blir "en enda lycklig familj igen".. Någon som har några ideer nu då?? __________________________ AUkie >> Gold_Hero [Inlägget redigerades av Frida_OSX 2009-11-01 00:15:26] |