Goliat: Och om du tycker att Campbell och Carrey är lika varandra, varför skulle inte jag kunna tycka det också? __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) |
Jo, eftersom Campbell är så lik Carrey i Evil Dead 2 förvånar det mig inte ett dugg att du tycker de är lika varandra. Jag skulle snarare bli förvånad om du inte tyckte det. Lägg märke till min "ironi-smiley" i mitt förra inlägg. Det var inte meningen att kritisera dig på något sätt. __________________________ |
Erik och rickard hammond är ganska lika. Eller? http://www.autotrader.co.uk/servlet/ImageFinder?image=93752 http://www.svd.se/images/ettan2006/061130/idol_339.jpg __________________________ Har ni något ni vill göra. Något ni har drömt om hela erat liv? Gör det då innan det är försent. [Inlägget ändrat av KatrinaL 2006-12-10 17:53:34] |
Johan och Erik från Idol 2006 var ganska så lika varandra. __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) |
Johan och Erik är väll inte lika. __________________________ Har ni något ni vill göra. Något ni har drömt om hela erat liv? Gör det då innan det är försent. |
Erik är också väldigt lik peter lindgren från tv4 nyheterna __________________________ Har ni något ni vill göra. Något ni har drömt om hela erat liv? Gör det då innan det är försent. |
Tim Roth och Jake Weber är lika varandra, ganska så. __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) [Inlägget ändrat av modv0074 2006-12-13 16:03:16] |
Håller med om att han är lik en från nyheterna, det är väl han som har hög panna? Förövrigt är båda väldigt lika Nalle Puh... __________________________ |
Han med jättepannan är från SVT, han är lik Kalle Anka eller nån liknande på nåt sätt.. __________________________ |
JUSTJA, kom på vem du menar nu, blandade ihop två. Vet precis vem Peter Lindgren är nu __________________________ |
Haha, "han med jättepannan från SVT" __________________________ Recensent, movienet.nu |
Fredrik Reinfeldt och Alfons Åberg är lika som bär. http://www.dn.se/content/1/c6/52/66/13/alfons%20glad153.jpg http://content.answers.com/main/content/wp/en-commons/thumb/7/7f/180px-Fredrik_Reinfeldt_2003-10-27.jpg __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
Även Lars Leijonborg och Jokern. http://www.folkpartiet.se/upload/Lars%20Leijonborg/tryckformat/LL_engstrom099.jpg http://tinyrevolution.com/mt-static/images/joker.jpg __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
Brian kennedy och jeremy london från 7th heaven är lika som bär. http://images.zap2it.com/20040323/jeremylondon_7thheaven_240_004.jpg http://www.briankennedy.co.uk/photogallery/london/london.jpg __________________________ Har ni något ni vill göra. Något ni har drömt om hela erat liv? Gör det då innan det är försent. |
De var ju inte lika någonstans Katarina, inte på de bilderna i alla fall __________________________ |
Litegrann. Men Toxic är bäst hittills på att hitta lookalikes. __________________________ Recensent, movienet.nu |
Haha, Fredrik Reinfeldt och Alfons Åberg va ju klockrent! Man ser ingen skillnad... __________________________ mad world... |
Fruktansvärt lika, men om de är lika i sinnet? Jag ska bara. Höja priset på tobak. __________________________ Recensent, movienet.nu |
Inget mer "jag ska bara"! __________________________ |
Jag börjar bli lite lik Lepre, tar in på han! Nykomling på tio-topp listan i inlägg. Säg grattis? __________________________ |
Bra jobbat Wookad, men än har du mycket att lära, min unge Padawan. __________________________ Recensent, movienet.nu |
Jeremy och brian kanske inte var så lika på de bilderna, men de är jätte lika iallafall. De här persionerna skulle nästan kunna vara tvillingar. Anders och peter jidhe http://mobil.svt.se/content/1/c6/49/54/56/Peter_Jidhe2_KLAR.jpg http://svt.se/content/1/c6/28/17/89/Webbpriser_tallrikar.jpg __________________________ Har ni något ni vill göra. Något ni har drömt om hela erat liv? Gör det då innan det är försent. |
Nja inte enligt mitt tycke. Fast det är ju lite kul att alla uppfattar ansikten olika. Det beror ju på att vi koncentrerar oss på vissa drag; leenden, ögon, öron, näsa, hår m.m. __________________________ |
Dennis Rassmussen och Gordon Michael Woolvettär lika. Har ni sett Gay Army håller ni nog med, men om ni bara ser bilderna tror jag kanske inte att ni håller med. Dennis http://www.tvnorge.no/programmer/gayarmy/deltagere/3496357 http://www.kanal5.se/templates/page.aspx?id=11383 Gordon Michael Woolvett http://freenet-homepage.de/andromedafiles/andharper012.jpg __________________________ Har ni något ni vill göra. Något ni har drömt om hela erat liv? Gör det då innan det är försent. |
Alla såna där ser ju likadana ut.. __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
Två killar som är jävligt lika; http://www.michael-jackson.com/mj2002.jpg http://assall.de/movie-prop/horror_new/pic_25.jpg __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
Michael Jackson och Chris Tucker är ruskigt lika varandra. __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) [Inlägget ändrat av modv0074 2006-12-17 19:22:37] [Inlägget ändrat av modv0074 2006-12-17 19:23:00] |
Chris Tucker och Chris Rock är väldigt lika varandra också... __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) |
toxic: Vad menar du med att alla sånna ser likadana ut __________________________ Har ni något ni vill göra. Något ni har drömt om hela erat liv? Gör det då innan det är försent. |
KatrinaL: Att alla fjollor ser likadana ut. __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
Ja toxic, så sant så, har alltid förväxlat dig med Lepre! __________________________ |
__________________________ Recensent, movienet.nu |
Snyggt, jävligt snyggt... __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |